ajandekvarazs webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

ajandekvarazs 00080
Pingvines bögre

bruttó 1.490 Ft
AKCIÓ! - 7%
bruttó 1.390 Ft

További akciós termékek

Partnereink

ajándék kereső

Pick Pack Pont

bögre sablonok

A sablonok használata segít az egyedi ajándékod megtervezésekor. Ad meg a sablon kódját és az általad küldött képet annak megfelelően helyezzük a bögre felületére.
A kép, vagy szöveg csatolásakor vedd figyelembe az alábbi rajzon lévő méreteket.

Szavazás

Tetszenek a termékek ?

 nagyon tetszenek
 elmegy
 nem tetszenek

nézd meg

nézd meglinkpont
jobbkezes fekete varázsbögre
Ajándék mágikus bögrék -> jobbkezes fekete mágikus bögre 
Azonosító: 00069 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 2.450 Ft
3 db-tól -5% (bruttó 2.328 Ft/db)
10 db-tól -10% (bruttó 2.205 Ft/db)
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
jobbkezes fekete varázsbögre

Nem akármilyen élmény a szerelmünk fotójával díszített bögréből elfogyasztani reggeli teánkat. Ha ehhez a forró teához még egy varázsbögre is párosul minden titkaival és rejtelmeivel együtt, úgy az érzés még titokzatosabbá és érzékibbé válik. A mágikus bögre alaphelyzetében kívül fekete , belül pedig fehér színű. A rajta elhelyezett képből szinte semmi nem is látszik, míg abba forró ital nem kerül. A meleg hatására a fekete külső kifehéredik, és a teljes kép előtűnik. Amikor a bögre kihűl, újra elsötétedik a külseje, magába rejtve szerelmünk, szerettünk képét.

Személyre szabott egyedi fényképes varázsbögre. Lepd meg szeretteidet, munkatársaidat egy megszemélyesített ajándékkal. 

Bögre  színe: fekete
Elrendezés megválasztása: jobbkezes  
Ápolási tudnivalók: Kézzel és mosogatógépben is  mosható. Mikrohullámú sütőben is használható.
Anyag: kerámia
Térfogata: 3dl
 

Ideális ajándék születésnapra, névnapra, karácsonyra.

A megrendelésed visszaigazolásában található linkre kattintva véglegesítődik a megrendelés. A saját képet, vagy szöveget csatold az e-mailhez a link elküldése előtt. A késztermék a minta szerint készül el. Amennyiben nem személyes fotót kívánsz elhelyezni az ajándékon, választhatsz a sablonokból. A sablon kódját kell beírnod az e-mailbe. A sablonok két lehetőséget biztosítanak. A kiválasztott sablonba beillesztjük az általad küldött képet, feliratot. A másik lehetőség a sablonon látható kép megjelenítése az ajándékon. A második esetben nem kell képet küldened, csak a sablon kódját írd az e-mailbe.

A varázsbögrék különleges felületi festésük miatt csak panoráma fényképpel láthatóak el. ( fültől - fülig kép ). A jobbkezes kialakítás azt jelenti, hogy   annak a szemszögéből nézve, aki kezében tartja a bögrét, jobbkézben tartva szemből látja az embléma, fotó központi részét. Amennyiben az általad küldött kép nem fedi le a bögre felületét, a többi rész, forró ital hatására fehér lesz. Ezt elkerülheted, ha a szükséges méretű képet küldesz, vagy több képből töltöd fel a méretet, vagy akár szöveget - feliratot kérsz erre a helyre. Előfordulhat, hogy egyes erős tónusú kép hideg állapotban is átsejlik a bögre felületén. A bögre hőre érzékeny festékkel van bevonva, melegebb környezetben a fekete szín elkezdhet szürkülni, - forró ital hatására ez a folyamat a teljes kifehéredésig tart. Hideg környezetben fekete a bevonat.
A kép mérete  8 - 8,5  cm magas és   20 - 21,5  cm hosszú ( a bögre bevonható felülete fültől-fülig ). Minél jobb, legalább 200 dpi. felbontású képet küldj a fénykép minőség elérése érdekében.Megtekintve: 3487
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


ajándék termék ajánló

Hírlevél


fényképes varázsbögre

fekete és piros színben


Webáruház

0.2346 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc