anikookoboltja webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Adatvédelmi Nyilatkozat
 

Adatvédelmi Nyilatkozat

Hatályos 2018. május 25.-től 

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az Európai Uniós általános adatvédelmi rendeletben (GDPR)  kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Azaz: EU 2016/679 Rendelete, 2011. évi CXII. Törvény, 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a alapján

 

Az adatkezelö, a honlap üzemeltetője :

 

Név: Simon Elektroweb Kft.

Cégjegyzékszáma: 08-09-029357

Adószáma:  23505094-2-08

Székhely: 8438 Veszprémvarsány, Kossuth Lajos u. 48.

Telefon: 06 70 70 86486

Mail:  webnet058@gmail.com;

 webnet059@gmail.com;

anikozsmte@indamail.hu;

Weboldal: https://elektroweb.eu; www.anikookoboltja.bolthely.hu

 

A Webáruház honlap szolgáltatója:

Bolthely.hu Kft.
Adószám: 14591385-3-10
Cégjegyzékszám: 10-09-028990
Számlázási és levelezési cím: 3300 Eger, Pacsirta út 10/b
Online Forgalom Kft.
Adószám: 12453814-2-10
Cégjegyzékszám: 10-09-030515
Számlázási és levelezési cím: 3300 Eger, Pacsirta út 10/b

 

 

 

Az adatkezelés célja:

A megrendelés teljesítésének biztosítása, vásárlói kapcsolattartás, valamint jogszabályi kötelezettségeink (adó- és számviteli) teljesítése.

 

A kezelt adatok köre:

 

Böngészéskor:

A Honlap böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét). Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal.. A fenti információkat a Honlapok szolgáltatója kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.

Cookie.

A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. Ahhoz, hogy a Honlapon minden tartalom megtekinthető legyen, a Felhasználó részéről cookie-k engedélyezésére van szükség. Ennek megfelelően a Honlap egyes részeinek letöltésekor cookie-k kerülnek elhelyezésre a Felhasználó számítógépén, melyek a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment.

A cookie-k használata a böngészőkben letiltható.

 

Regisztrációkor

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

·         Felhasználónév

·         Név

·         Email cím

Az adatok megadását követően Szolgáltató e-mailben értesíti Felhasználót a regisztráció sikerességéről.

 

A megrendelő (vásárló) beazonosításához, a megrendelés teljesítéséhez szükséges, alábbi adatok:

·         Felhasználónév

·         Név

·         Email cím

·         Cím (vagy számlázási, illetve szállítási cím)

·         Telefonszám.

 

Az adatok továbbítása:

 

Amennyiben megvásárolt termék kiszállítását kéri, a megrendelt termék kiszállításához szükséges adatait (név, szállítási cím, telefonszám, E-mail cím) a kiszállítást végző szerződéses partnerünk számára átadjuk.

 

·         A vonatkozó jogszabályok:

·         az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezés (általános adatvédelmi rendelet), vagy más néven GDPR: General Data Protection Regulation;

·         2011. évi CXII. törvény (Infotv.) az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról;

·         2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

·         2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól;

·         2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;

·         2017. évi CL. törvény az adózás rendjéről;

·         2000. évi C. törvény a számvitelről.

 

Az Adatvédelmi Nyilatkozat változtatása:

 

Fenntartjuk a jogot jelen tájékoztató felülvizsgálatára és szükség szerinti módosítására, amely indokolt lehet a vonatkozó jogszabályok vagy adatkezelési tevékenységünk, az arra alkalmazott technológia megváltozása esetén egyaránt. Amennyiben a módosítás az Ön személyes adatainak kezelését is érinti, akkor erről haladéktalanul tájékoztatjuk, s személyes adatai további kezelését felfüggesztjük mindaddig, amíg ahhoz nem járul hozzá újra.

A mindenkori hatályos Adatkezelési tájékoztató elérhető mindig itt, a weboldalon nyilvánosan közzé téve.

 

AZ Oldal szerkesztés alatt!


Bevásárlókosár

Termék ajánló

KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK









Hírlevél



Webáruház bérlés és készítés

0.05 mp



webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   VÁSÁRLÁS
lábléc