anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

SPORTOLÓKNAK

SPORTOLÓKNAK KÉSZÍTMÉNYEK

 

A sportolóknak extra mennyiségű "üzemanyagra" van szükségük!

Egyedülálló Plant Cell technológiával készült termékek a Biocom által

100% organikus, bioenergetikailag vizsgált alapanyagból.

 

Immun Supreme Powder 180g VAGY 240 CAPS

4 féle Alga – Mindenre jó az alga

Növeli az energiaszintet
• Növeli a kitartást
• Javítja az egészséget
• Hozzájárul a tápanyag-ellátáshoz
• Csökkenti a fáradtságot
• Erősíti az immunrendszert
• Regenerálja a sejteket
Ár: 10 625,- Ft Kedvezménykártyával: 8 500,- Ft
Hagyományos és jelenlegi felhasználás: Az Algae Supreme Por Spirulina, Chlorella, vörös tengeri algát tartalmaz, amely természetes enzimekben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, egyéb ásványokban és nyomelemekben, klorofillben és antioxidánsokban gazdag. Az Asztaxantin tartalmuk miatt – amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa    

Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.

Ezek a rendkívüli tápanyagok amellett, hogy energiát adnak, az immunrendszert is felerősítik, valamint szabadgyök-fogóként is funkcionálnak, így biztosítva az optimális táplálkozásszintet, amely a hosszabb élethez, és a jó egészséghez nélkülözhetetlen.
Ezeket a mikroalgákat permetezőszer, vagy más kémiai anyag hozzáadása nélkül termesztik, és fehérje, lizin, béta-karotin és klorofill potens forrásai. Ezen „zöld élelmiszer” B-vitamin komplexben, káliumban, Omega-3 zsírsavakban és nyomelemekben is rendkívül gazdag. Ezt a terméket egy erős antioxidánssal, asztaxanthinnal erősítettük. Az asztaxanthin rendkívül jól teljesít más tápanyagokkal és erős, zsírban oldódó antioxidánssokkal szemben, az egyedüli oxigén szabadgyökökből való megkötésének és semlegesítésének terén.

Super Omega-3 - Omega-3 halolaj kapszula


Napi használatra javasolt termék! Étkezésünk nagyrészt Omega-6-ot és Omega-9-et tartalmaz, amely ellentétes élettani hatású az Omega-3-al. Ezért indokolt a pótlása kúraszerűen, illetve rendszeresen – rendszertelenül!
Az Omega-3 zsírsavat a szervezet nem képes előállítani, ezért szükséges azt a táplálékkal a szervezetbe juttatni.
- A memória és az idegrendszeri zavarok javításában jeleskedik,
- Csökkenti a pszichés betegségek, depresszió és a skizofrénia kialakulásának kockázatát
- Hatásos hangulatstabilizáló, mániás-depressziós betegek napi kilenc kapszulával hetek alatt látványosan jobb állapotba kerülhetnek.
- Növeli a szerotonin és dopamin (jó érzést stimuláló hormonok) átvitelét az agyi sejtek között.

A szív- és érrendszer védelméért:
Az esszenciális zsírsavak alkotják a sejtek falát és a sejtmembránokat, amelyek lehetővé teszik a tápanyagok, információt hordozó molekulák felvételét, leadását. Az Omega-3 lipidek között nagy jelentőségű a DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav). A szervezet a növényi Omega-3-ból kis hatékonysággal tudja előállítani a szükséges DHA-t és EPA-t. A halak és tengeri állatok viszont nagy mennyiségben tartalmazzák a DHA-t és EPA-t. Ezek a hosszú szénláncú Omega-3 zsírsavak jótékony hatásai közül a legismertebb a szív- és az érrendszer védelme, amit az 1970-es években ismertek fel a kutatók a grönlandi eszkimók tanulmányozásakor. Az Omega-3 csökkenti az érelmeszesedés fő okozóinak számító trigliceridek szintjét, így védi, rugalmassá teszi az érfalakat. Gátolja a vérrögképződést, megfelelő szinten tartja a vérzsírokat, és szabályozza a vérnyomást. Csökkenti a hirtelen szívhalál kockázatát is.
. Felelősek a koleszterin képződéséért, ugyanakkor eltávolítják a túlzott mennyiséget is. A D-vitamin képződéséhez a szervezet számára koleszterin szükséges. Ha az étkezés nem tartalmaz megfelelő mennyiségű esszenciális zsírsavakat, a szervezet nem képes saját D-vitamint előállítani.

Az Omega-3 zsírsav hiánya közrejátszhat:
-    a hiperaktivitás,
-    a skizofrénia,
-    a Sclerosis Multiplex,
-    szív- és érrendszeri betegségek,
-    allergia,
-    asztma,
-    autoimmun betegségek
-    és prosztatarák kialakulásában,
ezért e betegségek valószínűsége vagy kialakulása esetén a halolaj pótlása
fokozott figyelmet igényel.

Várandósság idején is fontos:
Szükséges a magzat és a csecsemő optimális fejlődéséhez, a méhlepény és a tejmirigyek fejlődéséhez, csökkenti a koraszülés veszélyét. A várandósság harmadik trimeszterétől és a szoptatás alatt az anyatejből épül be a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, ami a látás optimális élességét, a szellemi fejlődést biztosítja. Segít épségben tartani a női szaporodó szervek rendszerét. A megfelelő Omega-3 szint a várandósság alatt biztosítja a méhlepény és a tejmirigyek fejlődését és csökkenti a koraszülés veszélyét. Stimulálja a megfelelő bőr és az egészséges haj növekedését; allergiás bőrbetegségek és a psoriasis, azaz pikkelysömör esetén első számú segítség. Beállítja az anyagcserét (cukorbetegség megelőzésében nagy szerepe van).

Lehetséges hatásai:
•    Várandóság első trimeszterében a velőcső, gerinc záródásához nélkülözhetetlen
•    Immunrendszer erősítése
•    TBC, gonorrhea, malária, Lyme, AIDS és más fertőzések kezelése
•    Allergia enyhítése
•    A koleszterin- és trigliceridszint redukálása
•    Trombózis kialakulási esélyének csökkentése
•    Infarktus és érbelhártya-gyulladás megelőzése, infarktus utáni halálozás esélyének csökkentése
•    Psoriasis, cisztás fibriózis, rheumatiod arthritis gyógyítása
•    Irritábilis bélszindróma, Crohn-betegség, Colitis kiváló kezelése
•    Vérnyomás csökkentése
•    Alzheimer-kór, depresszió, stressz, szorongás, hangulatingadozás megelőzése, gyógyítása
•    Alkoholos megbetegedések gyógyítása, elvonási tünetek csökkentése
•    Szervátültetés esetén a transzplantátum kilökődésének megelőzése
•    Szklerózis multiplex esetén az ideg-ingerület átvitel elősegítése
•    Skizofrénia kiegészítő a kezelésében a prosztaglandin termelődésének elősegítésére
•    Haj, bőr, köröm állapotának javítása, ekcéma kezelése
•    Férfiak nemzőképességének fokozására
 
KRILL OLAJ:

Fő alkalmazási területek:  

Nélkülözhetetlen a várandós kismamáknak, ha már nem szopik a csecsemő, neki is nagyon fontos, szoptatás ideje alatt is ajánlott az édesanyáknak szedni.
Nem veszi igénybe a májat, vízben oldódik, a világ legtisztább vizéből származik, a benne lévő foszfolipidek sejtek membránjának alkotórésze, asz összes anyagcsere folyamat része, fontos az egészséges szívhez.

Hatása lehet:
- koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő

- az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitiv funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása

- elvonókúra (nikotin, drog)

-reuma/arthritis

-Hyperkoleszterin/Hyperlipoprotein-betegségek

-érbetegség, arteriosklerosis, szélütés

-szívinfarktus

-diabetes

-szívritmuszavarok

-neurodermitis

-allergiák

-Collitis Ulcerosa, Morbus Crohn

-migrének

-.PMS (praemenstruelles szindróma, hat mind a 10 szindrómára, tanulmányok bizonyítják)

-rák, tumorképződés

-psoriaris

-Parkinson

-Sklerosis multiplex

-kényszeres asztma

-depresszió

-Karpalis alagútszindroma

-makula degenerációja, szürke hályog

-kisbabák látás- és kognitiv képessége
Koleszterin- és vérnyomáscsökkentő, gyulladásgátló
A krill rákocska 5-6 ceni nagyságú. a legtisztább sarki tengerekben él,- algával táplálkozik.

A klinikai tapasztalatok szerint a cukorbetegeknek, gyermeket váróknak, szív érrendszeri betegeknek -agyi katasztrófák ellen, HPP vírus ellen /méhnyak, emlőrák, /  cukorbetegség és összes következménye ellen, öregkori makuladegeneráció ellen, koleszterin  beállításra, Alzheimer kór ellen, Parkinson kór ellen, Depresszió ellen,  -szív-bőr. szemvédő....stb betegségekben felsorolt klinikai eredményeket az előadó.Gátolja az autoimmun betegség kialakulását. Kedvezően hat a koleszterin szintre, javítja a memóriát, az agy működését, csökkenti a vércukorszintet, a menses környéki kellemetlenségeket is megszünteti, kiváló bőrgyulladásokra, hatékony daganatos megbetegedéseknél, pajzsmirigy megfelelő működését segíti.

  Klinikailag alkalmazták: verőérszűkület, meddőség, veseelégtelenség, prosztata gondoknál is, a meglévő orvosi eredményeket messze felülmúló eredménnyel.

Kiemelem a cukorbetegséget és a májregenerásció területén  elért klinikai eseteket! Pl: zsírmájas beteg 3- hónap krill olaj adagolástól normál szintre vitte a májfunkciót.

 A benne lévő foszfolipidek (a sejteink menbrán alkotóeleme) a kor előrehaladtával csökken, pdig az összes anyagcserefolyamat része. Fontos az egészséges idegrendszerhez. Lassítja az öregedést. Aktiválja az immunrendszer sejtjeit. Csökkenti a sport edzések alatt az ACTH és kortizol szintet, elgyorsítja a regenerációt, izomépítést.   Növeli a növekedési hormon kiválasztását.  Csökkenti a kreatin kiürülését a testből.

 
Q VITAL
 
Házipatikába ajánlott alapkészítmény!

„Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd a szívedet, mert onnan indul ki az élet!”
(Példabeszédek 4:23.)

Szívünk a működéséhez szükséges energia 70 százalékát zsírokból nyeri, melyet szervezetünk csak L-Carnitine segítségével képes a megfelelő módon elégetni és energiává átalakítani. Ez az anyag megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, serkenti azok oxigénellátását, növeli az állóképességet, a szervezet vitalitását, javítja a mérgező anyagcsere-termékek kiválasztását és lerövidíti a regenerációt. Szállítóanyagként is működik – a szabad zsírsavakat a mitokondriumokba szállítja, ahol ezek hasznosulhatnak. Az L-Carnitine bevitelének fontossága testi és lelki megterhelés során nő!
A korábbi, ehhez nagyban hasonló Cardio Health készítmény dr. Sinatra, az USA vezető kardiológusa által elvégzett kutatások eredményeként jött létre, összetevői között D-ribóz, koenzim Q10 és L-Carnitine található. Megelőző alkalmazásával a szív- és érrendszeri paraméterek 80 százalékos, valamint az akut szívelégtelenség 30 százalékos javulása figyelhető meg, káros mellékhatások nélkül!
A váratlan szívhalálban elhunytak egynegyede nem volt szívbeteg! A szívelégtelenségben szenvedőknél a csökkent sóbevitel fokozott mértékben növeli az elhalálozás veszélyét. Ennek elkerülésében is segít a készítmény.

Lehetséges hatásai:
•    Infarktus valószínűségének csökkentése, a betegség utókezelése,     a koleszterin- és trigliceridszint csökkentése
•    A szív erősítése, szívbetegségek megelőzése és gyógyítása, a vérkeringés és magas vérnyomás kedvező befolyásolása
•    Krónikus fáradtság javítása, a fáradt szervezet regenerálása, az egészséges energiaszint elérése
•    Cukorbetegség, izomgyengeség, izomsorvadás, Sclerosis Multiplex kezelése
•    A máj megfelelő működésének támogatása, zsír égetése, étvágy csökkentése
•    Az izomműködéshez szükséges energiatermelés optimalizálása    , a sejtszintű energia megújulásának biztosítása

Összetevők: L- Carnitine, D-Ribose, CoQ10, NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide)

Ajánlott adagolás: megelőzés céljából napi 2 kapszula, diagnosztizált betegség kezelésének kiegészítéséül napi 4 kapszula. Reggel és délben, kora délutáni órákig bevéve.
Szívgyógyszerek, vérnyomásszabályzók mellett is szedhető.

ANTI ARTHRITIS (REUMA)

Reuma és köszvény kezelésére szolgáló gyógytea keverék

Összetétel: Fűzfakéreg, Csalánlevél, Útifű, Orbáncfű, Nyírfa levél

A fájdalomcsillapító, gyulladásgátló hatással bíró gyógynövényeket növényi alapú gyógyszerekbe is felhasználják. Mindegyik honos Magyarországon és a tapasztalaton alapuló népi gyógyítás régóta alkalmazza különböző arányú keverékekben reumás megbetegedések kezelésére.
A gyakorlati megfigyeléseket a szakirodalom egyre inkább megerősíti, a hatóanyagok és a hatásmechanizmus feltárásával. A keveréknek káros mellékhatása nincs, ezért élvezeti teaként fogyasztható. A jelzett terápiás cél mellett a felhasznált gyógynövények sokoldalú élettani és gyógyhatással rendelkeznek.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

 Az alkotórészek közül a csalán levél, orbáncfű és a nyírfa levél, fűzfa kéreg hivatalosan bejegyzett az Európai Gyógyszerkönyvben (Ph Hg VIII.). Utóbbi növényt évszázadok óta használják a gyógyításban. Hatóanyagának megismerése után fejlesztették ki a közismert Aspirint. A nagy útifű a Francia Gyógyszerkönyvben szerepel.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A fűzfa kéreg fájdalomcsillapító tulajdonságú. A csalán levél+nagy útifű+orbáncfű keverék állatkísérletben sikeresnek bizonyult mesterségesen kiváltott köszvényes tüneteknél. A népgyógyászat régóta alkalmazza ezeket a gyógynövényeket köszvény, reuma kezelésében. A hatás alapja a káros anyagcseretermékek (salakanyagok) kiürülésének támogatása, a gyulladások és a fájdalom mérséklése, immunerősítés és az ellazulás elősegítése. A népi tapasztalatok helyességét a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

ZÖLD KÁVÉBAB KOMPLEX - Green Coffee Bean Complex  60caps

 Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben! 
Green Coffee Bean Complex–Zöld Kávébab Komplex

Az optimális testsúlyért és erőnlétért! 
A maga nemében egyedülálló készítmény gazdag hatóanyagtartalmával, melyek egymással szinergista hatásban működnek.
Összetétele: zöld kávébab, almaecet, grapefruit, tengeri hínár, koffein, acai por, afrikai mangó, resveratrol kivonat. 
Lehetséges hatásai az összetevői tulajdonságai alapján:
-         csökkenti az étvágyat
-         serkenti az anyagcserét
-         segíti a fogyást
-         méregtelenít
-         gátolja a zsírmegkötést
-         vitalizál
-         antioxidánsokkal védi a szervezetet
-         megakadályozza a glükóz felszívódását a szervezetben
-         normalizálja a koleszterin szintet
-         élénkíti a központi idegrendszert
-         javítja a mikrokeringést
-         szellemi frissességet biztosít 
A termék enyhe vízhajtó hatással is bír!
Fogyasztása jótékony hatással lehet továbbá: 
-         az anyagcserére
-         a magas vérnyomásra
-         és kedvezően befolyásolhatja a szív és érrendszer működését is 
Ugyanakkor gátolhatja a daganatképződést, gyulladáscsökkentő, vírus és gombaölő.

Javasolt használat:

Vegyen be 1-3 kapszulát naponta. Várandós, vagy szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem javasolt. FIGYELEM: a termék 50 mg koffeint tartalmaz adagonként (kb. 1/2 csésze kávénak felel meg). 
Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv
 


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.12 mp