anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

Reg-Enor

MÉREGTELENÍTÉS, TISZTÍTÁS / Azonosító: 00066

bruttó 0 Ft
db
Reg-Enor

Reg-Enor -  étrendkiegészítő

mai modern világ „kényelmes”, könnyen  elvégezhető tisztítókúrája.

 A reg-enor kúra

saját tapasztalat:


SOHA NE ÁLLJ NEKI CSAK ÚGY MAGADTÓL, MINDG KÉRD KI A VÉLEMÉNYÉT   SZAKÉRTŐKNEK ( ORVOS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ), AKIK ISMERIK A REGENOR ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐT,   ILLETVE AKIK MÁR RÉGÓTA HASZNÁLJÁK EREDMÉNYESEN, JÓMAGAM IS EGY VAGYOK A SOK KÖZÜL AKI MÁR RÉGÓTA ISMERI ÉS HASZNÁLJA SOK-SOK TAPASZTALATTAL. 

 

SAJÁT TAPASZTALAT:

Több, mint 13 éve minden évben négy hónapot Reg-Enor kúrázom. Miért???

Mert lemegy a súlyfelesleg nagy része, az emésztésem tökéletes tőle,  fittebb, energikusabb vagyok, pozitívabban gondolkodom kisimul a bőrőm, a betegségek elkerülnek (pedig volt bőven régebben, többek között magas vérnyomásos voltam, candidás voltam, migrénes fejfájásaim voltak, bőven volt súlyfeleslegem - ez már mind a múlt.
Utána mindíg jobban érzem magam a bőrömben, hála az életmód váltásnak és még csak nem is igényelt nagy erőfeszítést, elkezdtem úgy főzni és olyan ételeket enni, amit nagyanyáink is főztek, töröltem az étolajat, margarint az étrendemből, csak és kizárólag állati eredetű zsírt használok főzéshez, sütéshez, időnként vajat, a cukrot és tejtermékeket a kúra ideje alatt nem fogyasztom.
DE! olyankor NEM is kívánom, több zöldséget és egészségesebb köreteket eszem.

JA!!! ÉS AMI A LEGFONTOSABB TISZTÍTOTT VÍZBÓL MEGISZOM A NAPI 3 LITERT! 
A mozgásra is rászoktatott: ez lehet napi nagyobb séta a kutyáimmal, nagy kertünkben kertészkedni, illetve heti 3 nap torna vagy biciklizés, jóga, stb.
Felmerülő kérdések: 
- Éhezéssel járó kúra? 

Utána mindíg jobban érzem magam a bőrömben, hála az életmód váltásnak és még csak nem is igényelt nagy erőfeszítést, elkezdtem úgy főzni és olyan ételeket enni, amit nagyanyáink is főztek, töröltem az étolajat, margarint az étrendemből, csak és kizárólag állati eredetű zsírt használok főzéshez, sütéshez, időnként vajat, a cukrot és tejtermékeket a kúra ideje alatt nem fogyasztom.

DE! olyankor NEM is kívánom, több zöldséget és egészségesebb köreteket eszem.

JA!!! ÉS AMI A LEGFONTOSABB TISZTÍTOTT VÍZBÓL MEGISZOM A NAPI 3 LITERT! 

A mozgásra is rászoktatott: ez lehet napi nagyobb séta a kutyáimmal, nagy kertünkben kertészkedni, illetve heti 3 nap torna vagy biciklizés, jóga, stb.

Felmerülő kérdések: 

- Éhezéssel járó kúra? NEM

- Nehéz betartani? NEM

- Bonyolulult az étkezést betartani? NEM A világ legegyszerűbb kúrája magyar módon, magyaros ételekkel!!!

- Vannak bevált receptek? IGEN - Bőven van, sőt receptkönyvet is receptkönyvet is tudok küldeni, saját jól bevált recepteket is!

- Be tudom szerezni az alapanyagokat? - IGEN bárhol

- Van aki tanáccsokkal ellát ha elakadok? IGEN- szívesen segítünk!

-  Ha befejeztem a kúrát, mi a teendő?

Semmi különös. Tartsd meg a jó főzési szokásokat, időnként "bűnözhetsz" is( süti, fagyi, kevés tejtermék, de jóval kevesebbet fogsz, mint a kúra előtt, persze ha nem vagy cukorbeteg vagy más egyéb komolyabb elváltozások), mert akkor kúra után sem szabad "bűnözni" a saját érdekedben.

 A boltomban szét nézhetsz van bőven alternatíva, amivel például a cukrot helyettesítheted.

HA tetszik a más tisztító, súlycsökkentő kúráktól homlokegyenest eltérő alternatíva, akkor

HAJRÁ! FOGJ BELE ÉS CSINÁLD VÉGIG!

Megváltozik az életmódod, a táplálkozási szokásaid, meg fogod tudni különböztetni mi ami táplál és nme mérgez az óriási kínálatú élelmiszerek közül, megváltozik a gondolkodásod és végre el kezded szeretni MAGad!

Vedd végre a kezedbe a saját és családod egészségét!

Példát mutathatsz a környezetedben élőknek! 

Te leszel a példa, hogy lehet tudatosan is élni, táplálkozni! 

Ha bővebben érdekel szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat!

Kizárólag közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól vásárolható meg, de csak regisztrált tagként!   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

SIKERES,  EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ REG-ENOR-ozást KÍVÁNUNK ÖNNEK! 

„Nem várható el az évezredek során kialakult szervezettől, hogy az éppen aktuális diétás divat szerint működjék.”

„Az étkezésünket kell az emésztőrendszer működéséhez igazítanunk!”  (dr.Légrády Péter) 

Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen, és a táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely gombásodáshoz, Candidiázishoz vezethet. Ezért kell megakadályozni a gombák elszaporodását elősegítő feltételek kialakulását. Javasolt az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem erjednek, tehát nem szaporodik bennük a gomba. Cukor hatására (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek) a gombák toxinokat termelnek, amelyek megbénítják a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát, szaporodnak, és az ételt bomlasztva gázokat képeznek, ami puffadáshoz vezet. A szervezet savas anyagoktól való megtisztulását segíteni kell, a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, hiszen ezek biztosítják a kedvező körülményeket a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebben különösen jó hatást érhetünk el a Reg-Enor fogyasztásával.

Csupán egy kis fegyelem és kitartás szükséges hozzá. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon és meggátolja a szervezet savasodását. A kúra ideje alatt – ami minimum 3, de inkább 6 hónap! – semmilyen formában ne fogyasszunk tejet, tejterméket, cukrot, alkoholt, gyümölcsleveket, szénsavas italokat. 

Rossz életmód - savasodás

A nem megfelelő emésztőrendszeri működés, helytelen táplálkozás elsavasodást eredményezhet a szervezetben. Ezt tetézi:

-         a mozgásszegény életvitel,

-         a kevés tiszta víz ivása

-         és az ezekből is fakadó gyenge, rossz emésztés.

Ehhez járul az étkezéssel bevitt adalékanyagok egyre nagyobb száma (ízfokozók, emulgeálók, tartósítók, csomósodás gátlók, állagjavítók, stb.) Ezek nyomelemekkel sókat képezve raktározódnak el a zsírsejtekben, de az érfalak meszesedéséhez is hozzájárulnak. A sok savas élelmiszer hatására (tej és tejtermékek, húsok, magas cukortartalmú gyümölcsök, kávé, alkohol, stb.) a szervezet pH-ja savas irányba fordul. 

Ezen alap okok és még sok más tényező eredményeként a szervezetünk savasodik, megváltozik a mikrobiológiája. Ezáltal, és a túlzott, sokszor indokolatlan gyógyszer-, elsősorban antibiotikum-fogyasztás miatt is felszaporodnak a szaprofiták, élükön a Candida gombafajokkal.

Egyre igazabbá válik az a sok klasszikus által kimondott tétel, hogy a halál a bélben kezdődik! 

 Reg-Enor: májbarát, epesegítő

A világszenzációs Reg-Enor a szervezet sejt közötti állományát méregteleníti, ez pedig fogyást eredményezhet.

Miért fontos az epesav?

-         Az epesavnak szerepe van a fehérjék bontásában, az emésztésben, a zsírok emulgálásában - beállítja a megfelelő vér-zsírtartalmat.

-         Az epesav inaktiválja még az olyan veszélyes kórokozót is, mint a sárgáláz vírusa, és fontos szerepük van a herpeszvírus-fertőzések elleni védekezésben is.

-         Öli a gombákat, baktériumokat, parazitákat.

-         Elpusztítja a csökkent gyomorsavtermelés miatt a garat mikroflórájából a vékonybélbe kerülő káros baktériumokat, amelyek rothasztó, gázképző hatásuk révén puffadást, szélgörcsöket, esetleg hasmenést okozhatnak.

-         Megakadályozza a vastagbélben a kóros baktériumok felszaporodását, megsemmisíti a vastagbélben élő baktériumflóra endotoxinjait (saját belső mérgek), melyek allergizáló hatásúak, lázkeltőek, szívritmuszavart, műtét után szepszist okozhatnak, de szerepük lehet a férfimeddőség kialakulásában is.

-         A vastagbélben jelenlévő vírusokat is képes elpusztítani.

-         A megfelelő mennyiségű és minőségű epeváladéknak a normális székelési inger kiváltásában is szerepe van - a pangó ürülékből egyre több víz és toxikus anyag szívódik fel, ami mérgezi a szervezetet (autointoxikáció) és gyulladási folyamatokat generálhat. E téren a nők veszélyeztetettebbek. 

A máj szerepe

A májsejtekben nagyon sok enzim található. Legfőbb méregtelenítő szervünk egyben a legnagyobb enzimraktárunk is! Szinte minden élettani folyamathoz sejt-alapszinten kötődik a máj működése.

-         Enzimjei segítségével elpusztítja a baktériumokat, parazitákat a szervezetből.

-         Szabályozza a koleszterin felhasználást – kielégítő epetermelés mellett nincs koleszterin gond.

-         Lehetővé teszi a zsírban oldódó vitaminok sejtfalon keresztüli sejtekbe juttatását. 

A táplálékkel bevitt zsírok és koleszterin csak maximum 10%-ban járulnak hozzá a laborértékek romlásához! 

Mire lehetnek jók a poli- és oligopeptidek?

A Reg-Enor készítményben poli- és oligopeptidek találhatók, melyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben található 17 aminosav pozitívan befolyásolhatja a szilárd anyagok tisztítását a sejtközi állományból. Emellett tartalmaz C- vitamint, mely nélkülözhetetlen az immun és hormonrendszer normális működéséhez, és a kollagén szintézishez. A grapefruitmag polifelonos komponensei gátolhatják a káros oxidatív folyamatokat és vírus-, gomba-, baktérium-, parazitaölő hatást is kifejtenek.

Távozó méreganyagok

A Reg-Enor az egyik legcsodálatosabb készítmény lehet egészségünk helyreállítása és megőrzése terén. Fogyasztásakor már 1 hét múlva látható a salakanyagok távozása, melyet a vizelet színesebbé válása, zavarossága bizonyít. A kúra kezdetekor a fokozott működés (epe) és az enzimek hatására a perisztaltika felgyorsulhat. A Reg-Enor és a zsír hatására pedig nagymennyiségű epe termelődik. A Fater-papilla hosszan nyitva tart, ezáltal sok enzim tud ürülni, az epe segítségével pedig sok méreganyag.

Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv


Kizárólag közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól vásárolható meg, de csak regisztrált tagként!   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

SIKERES,  EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ REG-ENOR-ozást KÍVÁNUNK ÖNNEK! 

 

 


Nyilatkozat
http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. 
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Termék sorrend: 1Megtekintve: 3857


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
RendelésKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
ZÖLDÁRPA POR 250 gr
ZÖLDÁRPA ITALPOR 250GR 100%-BAN TISZTA, TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ Az őszi árpa tavaszi friss, zöld levelét...
bruttó 1.790 Ft
db
gallery thumbnail
Értisztítókeringésjavító circuline kapszula
ÉRTISZTÍTÓ, KERINGÉSJAVÍTÓ CIRCULINE 90 kapszula   „Annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod” ...
bruttó 0 Ft
db
gallery thumbnail
Alga komplex készítmény 240db, 180gr
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY POR VAGY KAPSZULÁS KISZERELÉSBEN KÉRI! 180gR POR kiszer...
bruttó 12.700 Ft
db
gallery thumbnail
EZÜST KOLLOID - Crystal sylver 200ml és 500ml
EZÜST KOLLOID - CRYSTAL SILVER - TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM 59ml 200 ml   1680,- Ft 500ml  3260...
bruttó 1.680 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.15 mp