anikookoboltja webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
REG-ENOR
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
REG-ENOR
REG-ENOR (epe és máj tisztítása)


 
„Tisztítsd meg májadat, s megtisztítod a lelkedet!”

A Reg-Enor az epe és máj erősítése, a méregtelenítés révén az egész szervezetre kiterjedő jótékony hatása miatt kedvelt termék, melyet az optimális fogyasztónak (testsúly-csökkentőnek) is neveznek.

Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen, és a táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely gombásodáshoz, Candidiázishoz vezethet. Ezért kell megakadályozni a gombák elszaporodását elősegítő feltételek kialakulását. Javasolt az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem erjednek, tehát nem szaporodik bennük a gomba. Cukor hatására (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek) a gombák toxinokat termelnek, amelyek megbénítják a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát, szaporodnak, és az ételt bomlasztva gázokat képeznek, ami puffadáshoz vezet. A szervezet savas anyagoktól való megtisztulását segíteni kell, a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, hiszen ezek biztosítják a kedvező körülményeket a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebben különösen jó hatást érhetünk el a Reg-Enor fogyasztásával.
Látványos javulást lehet elérni olyan régóta fennálló krónikus betegségek esetén, amelyek látszólag távol állnak az emésztéstől, felszívódástól. Az egyik legcsodálatosabb készítmény egészségünk helyreállítása és megőrzése terén. Csupán egy kis fegyelem és kitartás szükséges hozzá. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon és meggátolja a szervezet savasodását. A kúra ideje alatt – ami minimum 3, de inkább 6 hónap! – semmilyen formában ne fogyasszunk tejet, tejterméket, cukrot, alkoholt, gyümölcsleveket, szénsavas italokat. A változás már pár hét után megkezdődhet, de szélsőséges esetben akár 8 hónapig is tarthat a kúra.

Hatásai lehet:
-    Anyagcsere-betegség, emésztési zavar
-    Ízületek tisztítása, meszesedés oldása
-    Testsúly maradandó optimalizálása (tartós fogyasztása)
-    Gomba (Candida) kezelése

Ajánlott adagolás: napi 3 x 1 kupak.
Cukorbetegek folyamatos vércukorszint ellenőrzés mellett fogyaszthatják

 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu
Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

Termék sorrend: 1

Megtekintve: 3416
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
RendelésKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
ZÖLDÁRPA POR 250 gr
ZÖLDÁRPA ITALPOR 250GR 100%-BAN TISZTA, TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ Az őszi árpa tavaszi friss, zöld levelét...
bruttó 1.790 Ft
db
gallery thumbnail
ÉRTISZTÍTÓ, KERINGÉSJAVÍTÓ CIRCULINE kapszula
ÉRTISZTÍTÓ, KERINGÉSJAVÍTÓ CIRCULINE 90 kapszula   „Annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod” ...
bruttó 9.900 Ft
db
gallery thumbnail
ALGA KOMLEX KÉSZÍTMÉNY Immun Supreme 240db, 180gr
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY POR VAGY KAPSZULÁS KISZERELÉSBEN KÉRI! 180gR POR kiszer...
bruttó 12.700 Ft
db
gallery thumbnail
EZÜST KOLLOID - Crystal sylver 200ml és 500ml
EZÜST KOLLOID - CRYSTAL SILVER - TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM 59ml 200 ml   1680,- Ft 500ml  3260...
bruttó 1.680 Ft
dbBevásárlókosár

Termék ajánló

KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.12 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   VÁSÁRLÁS
lábléc