anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

Flavonoid komplex-antioxidáns bomba 250 ml

ANTIOXIDÁNSOK / Azonosító: 00081

bruttó 0 Ft
db
Flavonoid komplex-antioxidáns bomba 250 ml

AZ EGYEDÜLÁLLÓ FLAVONOID KOMPLEX 
 Antioxidáns „bomba”
-    Kombucha koncentrátum és kilenc féle gyümölcslé-sűrítmény egyben
-    Egészséges, valóban üdítő ital napi használatraA Flavonoid Komplex magas flavonoid tartalmú gyümölcslé-sűrítmény kombuchával, egy igazi anti¬oxidáns bomba. A gyümölcsök természetes alkotórészei (polifenolok, flavonoidok) antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a kilenc féle gyümölcslé-sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító, tulajdonságait.

A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A flavonoidok  hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében.

Minden flavonoidkészítmény csak élénk színének megtartása mellett garantálja a hosszú távú természetes antioxidáns hatását! A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

Összetevői: kombucha koncentrátum; (víz, cukor, fekete tea, kombucha tenyészet), csipkebogyó, kökény, fekete ribiszke, áfonya, meggy, fekete bodza, fanyarka, földiszeder gyümölcslé-sűrítmény, kék szőlőhéj kivonat, étkezési sav (citromsav). A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amelyekből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre!

Hatása lehet:
-    Emésztési gondok, étvágytalanság javítása
-    Immunrendszer erősítése
-    Roboráló italként is használható, idős, beteg, gyenge szervezet számára

Ajánlott adagolás: napi 10-20 ml hígítás nélkül, vagy tetszés szerint hígítva. Kortyonként fogyasztva a száj nyálkahártyáján keresztül hatóanyagai közvetlenül a véráramba kerülnek. Fogyasztás előtt felrázandó.
Gyermekeknek is adható, kellemes „szörp" készíthető belőle - természetesen, azaz cukor nélkül!

Ha bővebben érdekel szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat!

Kizárólag közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól vásárolható meg, de csak regisztrált tagként!   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

Termék sorrend: 1Megtekintve: 1198


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.1 mp