anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

EZÜST KOLLOID - Crystal sylver 200ml és 500ml

IMMUNREDSZER TÁMOGATÁSA / Azonosító: 00239

bruttó 1.680 Ft
db
EZÜST KOLLOID -  Crystal sylver 200ml és 500ml


EZÜST KOLLOID - CRYSTAL SILVER - TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM 59ml


200 ml   1680,- Ft

500ml  3260,- Ft

MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK, a 200 ml-es vagy 500 ml -es KISZERELÉSBŐL  ÉS MENNYIT KÉR!
E-mail-ben megküldjük a mennyiségtől függően összeállított számlát.

EZÜST KOLLOID - TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM
• Erős, széleskörű antibakteriális, gombairtó és vírusölő hatások
• Gyulladáscsillapító hatású
• Felületi gomba-és baktériumölő
• Segít a méreganyagok eltávolításában
Természetes antibiotikum, 40-50 milliomod résznyi nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más természetellenes hatóanyagot.

A kolloid egy folyadék, amely az oldatban nem oldódó anyagok mikroszkopikus részecskéit tartalmazza, amelyek olyan kicsik, hogy ennek ellenére fenn maradnak az oldatban. A ezüst kolloid egy nagytöltésű, ultra mikroszkopikus ezüstcsomókat tartalmazó desztillált vizes oldat. A mikroorganizmusok egy bizonyos fehérjét igényelnek a légzéshez. A Kolloid Ezüst egy katalizátor, amely semlegesíti ezeket a fehérjéket, és ennek eredményeként a mikroorganizmusok elpusztulnak. Ez az immunrendszer szövetségese, amely elsőrangú védelmet nyújt számos, a testet támadó kórokozó ellen.
A Kolloid Ezüstnek nincsenek ismert mellék-vagy mérgező hatásai, és nem kerül kölcsönhatásba más gyógyszerekkel negatív módon.  Rendkívül biztonságos, színtelen és szagtalan anyag. Tartsa távol számítógépektől, tévékészülékektől, mágnesektől és ne hagyja betonfelületen állni.

Külsőleg: használata kockázatmentes, biztonságos és fájdalommentes még az olyan érzékeny területeken is, mint a szem. A csíraölő szerekkel szemben nem pusztítja el a szövetsejteket. Baktériumszaporodást gátló anyagainak köszönhetően használható a hónalj dezodorálására is. Alkalmazásával is alkalmas beöntő és irrigáló oldat is készíthető belőle.

A jó minőségű ezüstkolloid oldatnak nincsenek káros mellékhatásai!

 

Használata javasolt külsőleg:
Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. 

Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre fantasztikus!

Néhány praktikus tanács:

A torokgyulladás és egyéb szájban lévő gyulladás és –sérülés, a fogszuvasodás és a kellemetlen lehelet remekül kezelhető az ezüstkolloiddal történő többszöri gargarizálással és öblögetéssel. Sebre, horzsolásra ezüstkolloiddal átitatott kötszert vagy sebtapaszt téve a gyógyulási idő lerövidíthető. A nemi szervek gombás, bakteriális és egyéb fertőzése esetén célszerű a kolloidot húgycsőbe, hüvelybe, hólyagba fecskendezni és pár percig ott tartani. A lábszag, hónaljszag, valamint a bőr gombás fertőzése eredményesen kezelhető, ha rendszeresen bepermetezzük a problémás testrészeket. A szem gyulladása, viszketése esetén szemcseppként kell alkalmazni. Az immunrendszer erősítése, aktiválása céljából fogyasszuk a készítményt rendszeresen. A kívánt hatás elérése érdekében ügyeljünk arra, hogy megfelelő kontaktus legyen a kezelendő testfelszín és a kolloid oldat között. A kezelést érdemes többször megismételni, hogy az esetleg megbúvó gócokból ne következzen be visszafertőződés.

A kertben:

Jól használhatjuk az ezüstkolloidot a kertben is, mivel a növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Keverjünk vágott virágok vizébe a hosszabb eltarthatóság érdekében. Ideális élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújva az oldattal elkerülhető a rothadás és a penészedés. Az ezüst kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.

Háziállatok:

A készítmény az állatgyógyászatban is használható, például égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírus fertőzésének.

Ajánlott adagolás: ajánlott napi 20-50ml napi 2-3-szor 1 teáskanál (szájban tartani pár percig, majd lenyelni, vagy 1-2 dl folyadékban). Előtte és utána fél órával enni és inni nem ajánlott. Kétéves kortól adható. Szedése 1 hónapnál tovább nem ajánlott!
Várandósok és szoptatós anyukák csak kis adagban fogyaszthatják!

Forrás: Tudatbazis.hu: A kolloidok jótékony hatásai

Ferenczy László: Egészségkönyv

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

Termék sorrend: 1Megtekintve: 2005


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Tulasi illóolajok 10ml
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK TERMÉK TÍPUSÚ, ILLATÚ ILLÓOLAJBÓL  ÉS MENNYI...
bruttó 900 Ft
db
gallery thumbnail
INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI FINOM SÓ 1kg
INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI FINOM SÓ 1kg A só az emberi élet számára ugyanolyan fontos, mint a víz. Se víz, se só nélkü...
bruttó 690 Ft
db
gallery thumbnail
ÉTKEZÉSI SZÓDABIKARBÓNA 500gr
Étkezési szódabikarbóna lúgosításhoz, savtalanításhoz. Semlegesíti a savakat, megszünteti a gyomorégést. 500g...
bruttó 385 Ft
db
gallery thumbnail
ZÖLDÁRPA POR 250 gr
ZÖLDÁRPA ITALPOR 250GR 100%-BAN TISZTA, TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ Az őszi árpa tavaszi friss, zöld levelét...
bruttó 1.790 Ft
db
gallery thumbnail
BÚZAFŰ POR 150g, 250g
BÚZAFŰ ITALPOR 250G ÁR: 1750,- Ft 1005-BAN TISZTA, TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ A búzafű, amit a természet mul...
bruttó 1.750 Ft
db
gallery thumbnail
KÓKUSZZSÍR 1 kg
Kókuszzsír, Coco24 (1l) bemutatása MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK MENNYISÉGBŐL K...
bruttó 1.590 Ft
db
gallery thumbnail
FERENCZY LÁSZLÓ EGÉSZSÉGKÖNYV - A természet erejével
A könyvből az alábbi témákban találsz tartalmas és bőséges információt, tanácsokat Praktikus tanácsok különböző beteg...
bruttó 2.500 Ft
db
gallery thumbnail
ARANYKOLLOID - NANO GOLD 200ml, 500ml
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK, a 200 ml-es vagy 500 ml -es KISZERELÉSBŐL  ...
bruttó 3.700 Ft
db
gallery thumbnail
STEVIA- SZÁRÍTOTT LEVÉL 50gr
STEVIA  - JÁZMINPAKÓCA  CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN! A XXI. SZÁZAD ÉDESÍTŐSZERE. 30-SZOR ÉDESEBB A DRÁGA CU...
bruttó 900 Ft
db
gallery thumbnail
PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1kg
A parajdi só egy valódi kincs Erdélyből! Mire Jó a Parajdi Só? Az Erdélyből származó parajdi só a világon az egyik leg...
bruttó 390 Ft
db
gallery thumbnail
VÍZITORMA CSEREPES
Vízitorma (Nasturtium officinale) A vízitorma a patakpartok vadon növő, lágyszárú növénye, de otthon, a konyhaablakba...
bruttó 750 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.15 mp