anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

Turbo booster- üzemanyag, energia megtakarítás

ENERGIATAKARÉKOS TERMÉKEK / Azonosító: 00251

bruttó 0 Ft
db

TURBO BOOSTER

Kizárólag közvetlenül a kizárólagos forgalmazótól vásárolható meg, de csak regisztrált tagként!   
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjármű-motorok. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul, rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül.

A  Turbo Booster-t ezeknek a gondoknak a megoldására fejlesztették ki. Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt   hozzanak létre a gyűrű közepén. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik  fel  az  üzemanyag  vagy fűtőanyag. Az apróbb  cseppek  jobban keverednek  a levegővel, és így több  oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival,  azaz  felgyorsul az égés. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH mennyisége. A Petrol/Turbo Booster felszerelése nem érinti  a  gépjárművek,  kazánok garanciáját. A Petrol/Turbo Booster élettartama gyakorlatilag végtel- en:  kopó, cserére szoruló  alkatrészt nem tartalmaz.

Üzemanyag- és energia-megtakarítás

Turbo-Booster - A környezetvédelem az otthonunkban kezdődik!

VÉDEKEZÉS A BENZINÁREMELÉS ELLEN!


SPÓROLÁS A GÁZSZÁMLÁN! VIDEO ITT!


SPÓROLÁS A FŰTÉSSZÁMLÁN! VIDEO ITT!

 

Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Az gyártó egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínál erre a problémára.

Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj-, illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol-Boostert és Turbo-Boostert (az üzemanyag égését javító készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

Hogyan működik ez a készülék?

Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A mágnesgyűrűt az üzemanyagvezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező gázok mennyisége. Nő a motor termikus és effektív hatásfoka. Csökken a koromképződés, a motor kevésbé kopik, csökken az olajfogyasztás.

Így alakulhatnak ki a következő pozitív hatások:

·        Üzemanyag fogyasztás csökkenés akár 5-15%-kal

·        Dinamikusabb, pörgősebb motor

·        Stabilabb alapjárat

·        Stabilabb hideg indulás

·        Károsanyag kibocsátás csökkenése 30-40%-kal

·        Olcsóbb gázszámla, fűtésszámla

·        Nyugodtabb lelkiismeret, mivel hatalmas lépést tettünk környezetünk védelmében!

 

Ezek a hatások természetesen változóak lehetnek a különböző gyártmányú és állapotú motoroknál!

Turbo-Booster felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A Turbo-Booster élettartama gyakorlatilag végtelen: kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. Nagyobb motortérfogatú gépjárművekhez (1500-2000 cm3 felett), illetve nagy fogyasztású kazánokhoz, gázcirkókhoz, valamint gázkonvektorokhoz több Turbo-Booster felszerelése ajánlott. A Magyarországon engedélyezett gázkészülékek mindegyikébe a gázkészülék átalakítása nélkül beszerelhető. A beszereléshez, semmiféle engedélyre nincs szükség, hiszen a gázkészülékben semmilyen jellegű átalakítást vagy megbontást nem kell elvégezni. Természetesen a műveletet bízzuk szakemberre, a gázkazán illetve "cirkó" újra beszabályozása szükséges a kívánt megtakarítás eléréséhez!!!
A jelen pillanatban használatos Magyar Szabvány szerint a készülék felhasználása jogszerű, és nincs szükség a helyi gázszolgáltató engedélyeire!! Az eredmény 15-23%-ot is elérhet.
Mivel a fizikai beavatkozásunk kifejezetten a jobb porlasztást valósítja meg, ebből eredően egy jobb minőségű égés jön létre, ami több hasznos hőt jelent számunkra. Ezáltal csökken az elégetlen szénhidrogének mennyisége. Ez a módszer a legkomolyabb tüzeléstechnikai égőfejekhez is adaptálhatók.

Modern elektronikus- számítógépes üzemanyaszabályozású autókhoz előtte érdemes a szerviz véleményét megkérdezni.

 

Környezetbarát és energiatakarékos megoldás

A Turbo-Booster vagy a Mágnesgolyó (vékony csövekre, csaptelepekre)  vízcsőre történő szerelésével a vízben található oldott mészkő (vízkő) spontán kristály képződésen megy át. Ekkor aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, bojler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Felszerelhető bojlerek elé, fali vízmelegítők, cirkok és falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, gázkazánok elé a gázcsőre, azok bármilyen megbontása nélkül. Fontos, hogy a készüléket csak réz, műanyag, gumicsőre tegyük mert a vas semlegesíti a mágneses hatást.

Az Mágnesgolyó kiválóan alkalmas a mosógépekben keletkező vízkőlerakódás megakadályozására, mindig a gépben maradhat, ezáltal a vízlágyítóadalékokkal ellentétben nem csak mosás, hanem öblítés közben is kifejti a hatását, csökkenti a felhasználandó mosószer és vízlágyítóadalékok mennyiségét. Élettartama korlátlan, a mosógépet kíméli.

Ha minden háztartásban csak egyetlen ilyen mágnest használnánk, óriási lépést tehetnénk környezetünk védelméért.

Turbo-Booster ára: 14200 Ft (autókra, valamint gáz és vízcsövekre)

Mágnesgolyó ára: 2 400 Ft

Tudományos alapok.

A mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatását már régen ismerik (a németek a II. világháborúban a Messerschmittek motorjaira hasonlo szerkezeteket tettek, hogy ugyanannyi üzemanyaggal messzebbre tudjanak repülni a gépek), de ma már tudományosan is bizonyított. 1994- ben Oláh György professzort a Svéd Királyi Tudományos akadémia a legmagasabb elismeréssel NOBEL DÍJJAL jutalmazta ezekért a kutatásokért. Kutatásainak eredményei fontos felismerést jelentettek. A szerves kémiai folyamatok sokáig feltételezések voltak. Régóta tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek. Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást. Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat. Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés. Mivel a gázokban a molekulák egymáshoz kötöttsége lazább, mint a folyadékokban vagy a szilárd halmazállapotban, ezért könnyen elképzelhető, hogy a mágneses kezelés legnagyobb eredményei gáz területén mutatkoznak.

 

Termék sorrend: 1Megtekintve: 957


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Greenman Agro 1L (1l)
Greenman Agro 1L Mikrobiológiai termésnövelő készítmény A Greenman Agro egy speciális termésnövelő készítmény...
bruttó 2.500 Ft
db
gallery thumbnail
STEVIA - JÁZMINPAKÓCA CSEREPES NÖVÉNY CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN
STEVIA  - JÁZMINPAKÓCA  CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN! A XXI. SZÁZAD ÉDESÍTŐSZERE. STEVIA cserepes növén ...
bruttó 900 Ft
db
gallery thumbnail
ÖKOMAG-LÁGY MÁGNESGOLYÓ
Ökomag lágy mágnesgolyó Az Ökomag® lágy-mágnesgolyó alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis a golyót csak be kel...
bruttó 2.600 Ft
db
gallery thumbnail
PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1kg
A parajdi só egy valódi kincs Erdélyből! Mire Jó a Parajdi Só? Az Erdélyből származó parajdi só a világon az egyik leg...
bruttó 390 Ft
db
gallery thumbnail
VÍZITORMA CSEREPES
Vízitorma (Nasturtium officinale) A vízitorma a patakpartok vadon növő, lágyszárú növénye, de otthon, a konyhaablakba...
bruttó 750 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.15 mp