anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

ARANYKOLLOID - NANO GOLD 200ml, 500ml

IMMUNREDSZER TÁMOGATÁSA / Azonosító: 00293

bruttó 3.700 Ft
db
ARANYKOLLOID - NANO GOLD 200ml, 500ml

MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK, a 200 ml-es vagy 500 ml -es KISZERELÉSBŐL  ÉS MENNYIT KÉR!
E-mail-ben megküldjük a mennyiségtől függően összeállított számlát.


ARANYKOLLOID - NANO GOLD  200ml  3500,- Ft

ARANYKOLLOID - NANO GOLD  500ml  5700,- Ft


Az Nano Gold Aranykolloid javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát.

ARANY KOLLOID – NANO GOLD

Az Nano Gold Aranykolloid javíthatja az agy, illetve az idegrendszer állapotát.
Az Aranykolloid oldat fogyasztása akut és krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén ajánlatos, a fájdalmakat csökkentheti, az ízület mozgását javítja. Ajánlott asztmás tünetekre, a szívre kiegyensúlyozó hatása miatt, mivel a szívritmust szabályozza. A jó minőségű aranykolloid oldat természetes ásványi étrend kiegészítő és mellékhatások nélkül gyakorolja hatását. Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt használták aranyat mentális és testi tisztítás érdekében.
Az aranykolloid depresszió, félelem, csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódhat a félelem és a levertség, az általános közérzet javul, mely nemcsak idegrendszeri gondok, de lelki betegségek során is hasznos..

Az indiai védákban is van utalás az arany gyógyászati felhasználására. Az arany gyógyászati felhasználását illetően ma is számos kutatás folyik. Egy tanulmányban igazolták, hogy az arany az agy teljesítményét javítja a koncentráló képesség fokozásán keresztül illetve élesíti az elmét. Az aranykolloid depresszió, félelem, csökkent stressztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a félelem és a levertség, az általános közérzet javul, mely nemcsak idegrendszeri gondok, de lelki betegségek során is hasznos. Javasolt fogyasztás: napi 20-50 ml közötti mennyiség, étkezés előtt.

Kolloidról akkor beszélünk, amikor egy anyag nagyon apró részecskéi lebegnek egy másik közegben. A kolloidrészecskék nagyobbak, a legtöbb molekulánál nagyobbak, mégis elég kicsik ahhoz, hogy lehetővé tegyék e részecskék lebegését.
A kolloid részecskék átmérője 0,01 és 0,001 mikron között mozog, így egy kolloid olyan ultrafinom részecskékből áll, egy állandó közegben szétoszlatva, lebegő állapotban maradnak, tehát nem oldódnak fel.

A természetben a kolloid állapot sok helyen előfordul, így például számos testnedv, mint például a nyiroknedv, kolloid állapotú. A kolloidokat a szervezetünk könnyedén fel tudja szívni, lényegében a kolloidokat a szervezet könnyebben képes hasznosítani.
Az ásványi anyagok elektrosztatikusan átalakulnak kicsiny, pozitív töltésű részecskékké,melyek taszítják és így egymást lebegésben tartják.

 

Az Aranykolloid története:

Az Aranykolloid az agyműködést javító hatással rendelkezik, enyhíti a depressziót és a szorongást, a frusztrációt és az öngyilkosságra való hajlamot. A 20. század közepén egy francia, Jacques Forestier aranyat használt orvosságként reumatikus ízületi gyulladás kezelésére. Azt hitte, hogy ez a betegség a tuberkulózis egyik fajtája, veszélyes kór, amit a legdrágább módszerekkel kell kezelni.

Amerikában már 1895 óta alkalmazták az aranyat, mivel tudták, hogy a szívet gyógyítja és a vérkeringést javítja. Ismerték ízületi gyulladást enyhítő hatásait egyaránt.
1935 júliusában a Clinical, Medicine & Surgery nevű orvosi folyóirat megjelentette az „Aranykolloid a gyó- gyíthatatlan rákos esetekben” című cikket, amit Edward H. Ochsner, a chicagói Augustana Hospital tanácsadó sebésze írt.
Ebben a következőket olvashatjuk: „Amikor már nincs remény, az aranykolloid segít meghosszabbítani az életet, és sokkal elviselhetőbbé teszi azt, mind a beteg, mind pedig az őt gondozók számára, mivel lerövidíti az általános fizikai legyengülés és alultápláltságot, jelentős mértékben csökkentve a fájdalmakat, illetve az esetek nagy többségében az ópiumkészítmények iránti vágyat.

Az Aranykolloid az első helyre sorolt orvosság az elhízás ellen egy Materia Medica - Sao Paulo, Brazília, 19. kiadás, 1965 - című bestsellerben (szerzők: Dr. Nilo Carioés és Dr. A Brinkmann).

 

Az Aranykolloid a mirigyek és az idegrendszer hatékony megújítója is egyeben, a korábban már említett agyműködésbeli képességeket fokozva. Az aranykolloidot alkalmazták alkoholizmus kezelésére is sikerrel, illetve az emésztési zavarokra is jótékonyan hat.
Az Aranykolloid nyugtató, pozitív hatással van az agyra és az érzelmekre.

Kutatók az aranyat arra is használták már, hogy a szívre kiegyensúlyozó és harmonizáló hatással legyen, mivel a szívritmust kiegyensúlyozza, a vérkeringést javítja illetve megújítja a renyhén működő szerveket.

 

Cayce leírta, hogy „…megfelelően adagolva az arany és az ezüst majdnem duplájára növelheti az élettartamot.” Az arany hatásos gyógyszere a krónikus, szisztémás kortikoszteroid-függő asztmás betegeknek is. Tartós szedése során enyhültek a panaszok, a bronchusok hiperreaktivitása, és csökkenteni lehetett a glukokortikoid adagot. 2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket készítettek, amelyek egerek méhében a rákos sejteket hatékonyan pusztították el anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna! Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben. Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák. Mikroszkópikus aranylemezkék injekciója segít feltartóztatni a prosztatarákot. Petefészekrákot is kezelnek kolloid arannyal, az aranygőzlézer pedig megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja. Ezüstkolloiddal együtt naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie! Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

 

Forrás: tudatbazis.hu: A kolloidok jótékony hatásai

 Nyilatkozat http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. 
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

 

 

 

 

Termék sorrend: 1Megtekintve: 1672


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
ZÖLDÁRPA POR 250 gr
ZÖLDÁRPA ITALPOR 250GR 100%-BAN TISZTA, TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ Az őszi árpa tavaszi friss, zöld levelét...
bruttó 1.790 Ft
db
gallery thumbnail
EZÜST KOLLOID - Crystal sylver 200ml és 500ml
EZÜST KOLLOID - CRYSTAL SILVER - TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM 59ml 200 ml   1680,- Ft 500ml  3260...
bruttó 1.680 Ft
db
gallery thumbnail
STEVIA- SZÁRÍTOTT LEVÉL 50gr
STEVIA  - JÁZMINPAKÓCA  CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN! A XXI. SZÁZAD ÉDESÍTŐSZERE. 30-SZOR ÉDESEBB A DRÁGA CU...
bruttó 900 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.14 mp