anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

GANODERMA + ACEROLA - Fényes pecsétviaszgomba + Acerola por 160 db

MÉREGTELENÍTÉS, TISZTÍTÁS / Azonosító: 00296

bruttó 3.690 Ft
db
GANODERMA + ACEROLA - Fényes pecsétviaszgomba + Acerola por 160 db

160 db  -  3690,- Ft

A Ganoderma+Acerola tartalmú termék az általános immunerősítő hatás mellett a keverék hasznos lehet a cukor és a zsír anyagcsere beállításában.

Az Acerola (Malpighia glabra), vagy más néven barbadoszi cseresznye gyümölcse fokozza szervezetünk vitalitását. Jelentős forrása az antioxidánsoknak.

Az antioxidánsok hozzájárulnak a sejtkárosító szabad gyökök elleni védelemhez, a szervezet védelméhez az oxidatív stresszel szemben.

A C-vitamin az immunrendszer normál működésének fenntartását segíti.
Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm. átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.
A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint; ez az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz.
A brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss acerola vagy egy fél csésze frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal meggyógyítja a lázat és a vérhast. Manapság az acerolából bőrápoló szereket készítenek, de jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, reuma és tbc. fertőzés esetében is. Az érett Acerola különleges eljárással porlasztott sürített anyaga, amelynek természetes C-vitamin tartalma legalább 17%. A C-vitaminon kívül az acerolában azonosítottak több mint 150 más anyagot, köztük vasat, A- vitamint, thiamint, riboflavint, magnéziumot. Az acerolaC vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló keveréke, aminek következtében sejtvédő és szabad gyök megkötő hatása jóval meghaladja a mesterséges C vitaminokét. 
  Az üdítőitalok és a gyümölcskonzervek dobozán az előírásoknak megfelelően feltüntetik a készítményhez használt adalékanyagokat (ingredients). Ezek között gyakran szerepel egy ismeretlen szó: az acerola.
A népi gyógyászatban használják gyulladásra, szívpanaszokra, anémiára, reumára, tuberkulózisra és különböző betegségekből való lábadozás esetén, valamint az egészségi állapot javítására.

GANODERMA (Reishi) – A gyógynövények királya


A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganordemára. Ez az úgynevezett „első gyógyszer”, amely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét és segít abban, hogy megőrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk.

A Ganoderma több, mint 200 tevékeny alkotóelemet foglal magába.


HOGYAN ALKALMAZZUK?

A szervezet felerősítésére napi 2×2 kapszula ajánlott étkezés után. Bizonyos betegségek esetében az orvos véleménye alapján kiegészítő terápiaként alkalmazható! 
FELHASZNÁLT IRODALOM:
Lelley J. (1999): A gombák gyógyító ereje. Mezőgazda, Bp. 84-89p.

 Wasser.S.P. (2002): Medicinal mushrooms as a source of antitumor and immunmodulating polysaeeharides App!. Microbiol. Biotechnol. (2002) 60:258-274p.
 Sliva, D. (2003): Ganoderma lucidum(Reishi) in cancer treatment Integrative Cancer Therapies, 2(4) 2003, pp. 358-364
 Barbalho,S.M. et al (20 ll): Evaluation of glycemic and lipid profile of offsprigs of diabetic. Wistar rats treated with Malpighia emarginata juice, Exp. Diabetes Res. 2011 ;2011: 173647

Hanamura et al (2006): Antihyperglycemic effect of polyphenols from Acerola (Malpighia emarginata D.C.) fruit. Biosci. Biotehcnol. Biochem. 70(8), 2006, 1813-1820p.

Schreckinger et al (2010): Berries from South America: A comprehensive review on chemistry, healt potential, and commereialization J. Med. Food 13(2),2010, 233-246p.

Aparecida de Assis, S. et al (2009): Antioxidant acttivity, ascorbic acid and total phenol of exotic fruits occuring in Brazil. International Journal of Food Scienses and Nutrition, august 2009; 60(5):439-448p.

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

 

Termék sorrend: 1Megtekintve: 1869


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
HOMOKTÖVIS 160db
HOMOKTÖVIS 160 KAPSZULA  -  3900,- FT Összetevők: homoktövis Gyógynövény és élelmiszer - étrendkiegész...
bruttó 3.900 Ft
db
gallery thumbnail
AGYAG (FEHÉR, ZÖLD, RÓZSASZÍN, SÁRGA, VÖRÖS, BARNA) 100gr
AGYAG:  NAPON SZÁRÍTOTT, MIKROSZEMCSÉS AGYAGOK MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOG...
bruttó 680 Ft
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Reg-Enor
Reg-Enor -  étrendkiegészítő A mai modern világ „kényelmes”, könnyen elvégezhető tis...
bruttó 0 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.15 mp