*
anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

Kellemes Karácsony! Rumos cseresznye ízű -különleges szivarfilter 15db 100% íz, hatóanyag kioldás! Gyümölcstea válogatás

TEÁK / FILTERES TEÁK / Azonosító: 00365

bruttó 950 Ft
db
Kellemes Karácsony! Rumos cseresznye ízű -különleges szivarfilter 15db 100% íz, hatóanyag kioldás! Gyümölcstea válogatás

Gyümölcstea válogatás

Kellemes Karácsony! Rumos cseresznye ízű

Új divat a teafogyasztásban: a szivarfilter egyesíti a sztálas teákat jellemző élvezeti értéket a papír teafilterektől megszokott kényelemmel.
A szivarfilterek perforált merev fóliából készült tasakok, amelyeket kiváló minőségű szálas teákkal töltöttünk meg.
Szemben a hagyományos papír tasakokkal
- a szivarfilter merev szerkezete biztosítja, hogy a tealevelek ne préselődjenek össze és ilymódon az íz-és hatóanyagaik teljes felületükön, jobb hatásfokkal tudjanak kioldódni
- a szivarfilter gyorsabban lecsöpög, így kezelése egyszerűbb és tisztább kialakításának köszönhetően a szivarfilter keverőként is használható.

 

Összetevők: bodzavirág, cseresznye, hibiszkusz, mazsola, természetes aroma

Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban

Tömeg: 40 gr.


A teakeverék hibiszkusz virágból, mazsolából, szárított bodzabogyóból és-cseresznyéből áll. Napi rendszeres fogyasztásra ajánlott, kellemes élvezeti ital. Ezen kívül azonban még sok más haszna van szervezetünkre nézve. Vegyük sorra az összetevőket a „kutató szemével.” Rögtön kiderül, hogy az alkotórészek zöme előnyös élettani hatású gyógynövény. Nézzük hát sorjában az orvosi szakirodalom segítségével:

 

Mazsola:
A szőlő az egyik legősibb kultúrnövényünk. Ázsiában a magvatlan szőlő termesztése és az aszalás több évezredes múltra tekint vissza. A növények közül egyedül a szőlő tartalmazza az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, úgynevezett esszenciális aminosavakat. A szőlőcukor könnyen emészthető, gyorsan hasznosul. Savai az emésztést segítik. Antioxidáns anyagai javítják az immunrendszert. A múlt században szívbeteg terápiában alkalmazták a szőlő gyógykúrákat.

 

Hibiszkusz virág:
Az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövény drogként szerepel. Természetes és ártalmatlan színezőanyag, de nem csak az. Klinikai kísérletekben sikerrel alkalmazták  magas vérnyomás esetén. Szintén bizonyítást nyert vérzsír- szint, koleszterin csökkentő hatása , különösen cukorbetegek kezelésekor. A zsír emésztést elősegíti, ezért fogyókúrában is előnyös fogyasztani.

 

Bodzabogyó:
A fekete bodza régi európai gyógynövény. A bodzavirág az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos. A bodzabogyót a népgyógyászat alkalmazza, de gyógyszer- alapanyagként is használják. Ipari alapanyagként közismert, mint ártalmatlan színezőanyag. Hatóanyagai, vitamintartalma előnyös szervezetünk számára. A polifenolok, antociánok gyulladásgátló, immunerősítő hatással bírnak. Állatkísérletekben influenza vírus gátló hatást tapasztaltak. A cukorbeteg diétába iktatva kedvező hatásokról számolnak be. A klinikai tapasztalatok szerint meghűléses, náthás időszakokban a bodzabogyó sokat segíthet egészségük támogatásában.


A leírtakból kitűnik, hogy a KELLEMES KARÁCSONYT teakeverék nem csak a karácsonyi ünnepek alatt, hanem az egész téli időszakban mellettünk állhat az egészség megőrzésében.Termék sorrend: 1Megtekintve: 1356

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.2 mp