*
anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

KRILL OLAJ

VÁRANDÓSOKNAK, KISMAMÁKNAK / Azonosító: 00393

bruttó 10.900 Ft
db
KRILL OLAJ
KRILL OLAJ:


Az antarktiszi krill a Déli-sark nagy tisztaságú, jéghideg vizeiben élő rákfajta. Az krill rákban a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid molekulákhoz kapcsolódva található meg, amelyek a klinikai vizsgálatok szerint lényegesen jobban szívódnak fel, könnyebben jutnak el az agyi szövetekig, és az oxidáció ellen is sokkal ellenállóbbak, mint a hagyományos halolajból kivont omega-3 zsírsavak.

Az Omega-3 zsírsavak új generációja: a Krill-olaj

A Krill-olaj komplex egészségügyi hatását tekintve legyőzi a klasszikus halolajat és a jövőben ki is fogja váltani azt. A krill-olaj olyan különleges tulajdonságokkal bír, amelyek terápiás alkalmazását széles körben teszik lehetővé, például a mióma természetes úton történő gyógyításában, a hormonproblémák megelőzésében. A halolajból kinyert Omega-3 zsírsavak világszerte a legfelkapottabb és leggyakrabban eladott étrend kiegészítők. Számos egészségügyi kockázat ellen védenek, például daganatellenes vagy depressziót megelőző hatásuk van.

 Számos tanulmány igazolja az omega-3-zsírsavak szív- és érrendszervédő, gyulladásgátló, központi idegrendszer- és szemvédő tulajdonságait. 
A krill omega-3 összetevői hatékonyabbnak bizonyultak a megfelelő koleszterinszint fenntartásában illetve menstruációs fájdalom csökkentésében, mint a halolajban lévő DHA/EPA trigliceridek. A krill olaj fogyasztása egyúttal a gyulladásos folyamatok csökkentésében is kimagaslóan előnyös hatást mutat.

Foszfolipid Omega-3 zsírsavak:
A krill olaj speciális, foszfolipid molekulákhoz kapcsolódó omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA), valamint az omega-3 molekulákat stabilizáló asztaxantint tartalmaz. Az omega-3 foszfolipidek a sejteket határóló membrán, az idegsejtek és az emberi agy fő strukturális elemei. A sejtmembrán kettősrétegen belül ugyanis az omega-3 DHA és az EPA molekulák kapcsolódnak a nagyobb foszfolipid molekulákhoz (pl. PC foszfatidil-kolinhoz), és zsírban oldódó antioxidánsok (e-vitamin, astaxanthin) védik a membránt a káros oxidációktól. A szakemberek szerint ez a speciális szerkezet biztosítja a membrán folyadékszerű viselkedését, amely alapvető fontosságú a biokémiai hatékonysághoz, az emberi sejtek túléléséhez, növekedéséhez, megújulásához és az emberi agy hatékony működéséhez.
Fő alkalmazási területek: 
Nélkülözhetetlen a várandós kismamáknak, ha már nem szopik a csecsemő, neki is nagyon fontos, szoptatás ideje alatt is ajánlott az édesanyáknak szedni.
Nem veszi igénybe a májat, vízben oldódik, a világ legtisztább vizéből származik, a benne lévő foszfolipidek sejtek membránjának alkotórésze, asz összes anyagcsere folyamat része, fontos az egészséges szívhez.


Koleszterin- és vérnyomáscsökkentő, gyulladásgátló

A krill rákocska 5-6 ceni nagyságú. a legtisztább sarki tengerekben él,- algával táplálkozik.

A klinikai tapasztalatok szerint a cukorbetegeknek, gyermeket váróknak, szív érrendszeri betegeknek -agyi katasztrófák ellen, HPP vírus ellen /méhnyak, emlőrák, /  cukorbetegség és összes következménye ellen, öregkori makuladegeneráció ellen, koleszterin  beállításra, Alzheimer kór ellen, Parkinson kór ellen, Depresszió ellen,  -szív-bőr. szemvédő....stb betegségekben felsorolt klinikai eredményeket az előadó.Gátolja az autoimmun betegség kialakulását. Kedvezően hat a koleszterin szintre, javítja a memóriát, az agy működését, csökkenti a vércukorszintet, a menses környéki kellemetlenségeket is megszünteti, kiváló bőrgyulladásokra, hatékony daganatos megbetegedéseknél, pajzsmirigy megfelelő működését segíti.

  Klinikailag alkalmazták: verőérszűkület, meddőség, veseelégtelenség, prosztata gondoknál is, a meglévő orvosi eredményeket messze felülmúló eredménnyel.

Kiemelem a cukorbetegséget és a májregenerásció területén  elért klinikai eseteket! Pl: zsírmájas beteg 3- hónap krill olaj adagolástól normál szintre vitte a májfunkciót.

 A benne lévő foszfolipidek (a sejteink menbrán alkotóeleme) a kor előrehaladtával csökken, pedig az összes anyagcserefolyamat része. Fontos az egészséges idegrendszerhez. Lassítja az öregedést. Aktiválja az immunrendszer sejtjeit. Csökkenti a sport edzések alatt az ACTH és kortizol szintet, elgyorsítja a regenerációt, izomépítést.   Növeli a növekedési hormon kiválasztását.  Csökkenti a kreatin kiürülését a testből.

Főbb felhasználási területük:

 • Reuma/arthritis: már a halolajjal végzett tanulmányok is nagyon jó eredményeket mutattak gyulladások esetén, illetve az ízületek mozgékonyságának javulásában.
 • Koleszterin: számos klasszikus koleszterincsökkentőről köztudott, hogy rákkeltő hatású, és szívelégtelenséghez vezet, ezért kell alternatívákat keresni. A krillolaj zsírsavjai sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos halolaj. Ráadásul védenek a koleszterin oxidációjától, és ezáltal a véredények sérüléseitől.
 • Érbetegségek/Arteriosklerosis/Infarktus/Gutaütés/Restenosis-kockázat: a krillolaj számos kockázati tényezőt csökkent, mint azt a halolajról szóló tanulmányokból tudjuk. Pl.: meggátolja a trombociták robbanásszerű elszaporodását, és lecsökkenti a trigliceridszintet a szérumban, nőknél a menopauza után. Érbetegségek esetén, de megelőzésükben is nagyon fontos az antioxidánsokkal történő bőséges táplálás. Ez megakadályozza a koleszterin oxidációját, ami a probléma lényege. Mert nem önmagában a koleszterin, hanem annak oxidációja jelent veszélyt az erek számára. A krillolajban lévő astaxanthin erre a célra kiváló, különösen azért, mert eljut az agyig is (az agyi erekbe!). Kiemelendő az astaxhanzin gyulladásgátló hatása.
 • Cukorbetegség: diabetes esetén különösen javallott a véredények védelme krillolajjal. Egy­részt a folyamatosan termelődő szabadgyökök miatt, másrészt gyulladásgátló tulajdonságai miatt. Inzulinrezisztenciától, ami nagymennyiségű halolaj fogyasztása esetén (3g felett) felléphet, a krillolaj esetében nem kell tartani.
 • Szívritmus: a krillolaj javítja a szívritmus variabilitást, és ezzel pozitívan hat a központi idegrendszerre is.
 • Neurodermitis/atopiás ekcéma: a krillolaj gyulladásgátló hatása kap főszerepet. 
 • Allergiák: a vizsgálati alanyok egyöntetűen beszámoltak az évszakokhoz köthető allergiás tünetek megszűnéséről. A krillolaj ellensúlyozza az étkekből felszedett, gyulladás- és allergiafokozó arachidonsavakat (állati zsír, Omega-6). 
 • Collitis Ulcerosa/Morbus Crohn: a krillolaj gyulladásgátló hatását még fokozhatja az MSM, a különféle lakto bacillusok segítik a bélflóra helyreállítását, és erősítik az immunrendszert. A lakto bacillusok olyan emésztőenzimeket állítanak elő, mint a proteáz, lipáz, laktáz. A szilícium pedig nagyszerű anyag a gyulladások visszaszorításához.
 • Migrén: a páciensek a migrénrohamok gyakoriságának és intenzitásának csökkenéséről számoltak be.
 • PMS: a krillolajjal végzett vizsgálatok tanúsága szerint a PMS valamennyi vállfajától szenvedő nők problémái (pl.: fájdalmak, súlygyarapodás, feszültségérzet, ödémák, bőrproblémák, de akár pszichikai gondok) is jelentősen csökkentek. A javulás sokkal jelentősebb volt, mint hagyományos halolajak esetén. Minimális adagolás: az első hónapban a dobozon feltüntetett mennyiség, utána a menstruáció előtt 5 napig, utána 2 napig szükséges a szedése.
 • Rák/tumorképződés: a rákmegelőzés szempontjából a krillolaj kettős kockázatgyengítő hatása fontos: a szabadgyököké és az Arachidon-savé. A krillolajnak erős antioxidáns hatása van, ami megvédi a sejtmembránokat a szabadgyökök támadásaitól, és így megelőzi a sejtmag esetleges károsodását és a rák kialakulását. Továbbá a krillolaj gyulladásgátlóként lép fel a táplálékban előforduló állati zsírok és omega-6 zsírsavak gyulladásserkentő hatásával szemben. Szakemberek szerint az összes rákos megbetegedés harmada gyulladásra vezethető vissza. Azokban a közösségekben, ahol a táplálék nagyon gazdag omega-3 zsírsavakban, a rák gyakorisága elenyésző. Állatkísérletek alapján a krillolaj határozottan gátolta a bőr-, mell-, hasnyálmirigy-, bél- és prosztatarák kialakulását. Emellett gátolja a mell- és bélrák növekedését és áttételeződését. Kiegészítőleg javallott: kurkuma, szilícium, bélflóraja javító.
 • Pikkelysömör: az eszkimók körében a nagy mennyiségben fogyasztott Omega-3 zsírsavaknak köszönhetően a pikkelysömör ismeretlen betegség. Halolaj segítségével a pikkelysömör kis vagy közepes mértékben visszaszorítható, csökkenthető a korpásodás, a bőr pirosodása és megvastagodása. Az ízületi fájdalmak csökkenése is megfigyelhető. A krillolajjal folytatott vizsgálatok eredménye még nem végleges, de sokkal jobb hatás várható, mint a halolajjal.
 • Sklerosis multiplex: a krillolaj használata kísérő terápiaként javallott a gyulladásos kockázatok csökkentése érdekében.
 • Parkinson: a krillolaj alkalmas a dopamin szint megemelésére.
 • Erőltetett asztma: határozott javulás figyelhető meg a krillolaj Omega-3 zsírsavjai miatt.
 • Koraszülés esetén: a vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy azok, akik omega-3 tartalmú készítményt fogyasztottak, néhány nappal később szültek, babáik pedig nagyobb súlyúak lettek.
 • Újszülöttek látó- és kognitiv képességei: A krillolajból származó, megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsav bevitele létfontosságú terhesség és szoptatás idején. Az Omega-3 hiánya rontja az újszülöttek látó- és kognitív képességeit.
 • Makula degeneráció: ez a szem fénykárosodásának következménye, amikor a a szemben lecsökken a védő pigmentek mennyisége. Mennél több a pigment, annál nagyobb a látásközpont védelme. A szervezetünk természetes úton is tud gondoskodni erről a védelemről a luteinben gazdag zöldsaláták révén, amelyekből azonban sajnos nem fogyasztunk eleget. Az astaxanthin is úgy hat, mint a fejessaláta luteinje. Tudjuk, hogy ugyanúgy feldúsul a makulában és megvédi a szemet, mint azt az Illinoisi Egyetem állatkísérletei is meggyőzően bizonyították. Sőt, azt is bizonyították, hogy az astaxanthin nem okoz kristályos lerakódásokat a szemben, ellentétben a zeaxanthinnal.
 • Szürke hályog: a szemlencse proteinrostjainak behálósodására vezethető vissza. Ezt a háló­képződést a magas vércukorszint (diabetes!) és a szabadgyökök okozzák. Az astaxanthin képes pozitívan befolyásolni a szürke hályogot.
 • Depresszió/aggresszió: a táplálékban előforduló omega-3 zsírsavak alacsony koncentrációja nagyobb fokú depressziót és aggressziót válthat ki.
 • Mozgás- és beszédzavarok: az agy krillolajjal történő jobb ellátása bizonyítottan a motorikus és beszédképességek javulását eredményezi. Ezért is fontos már a kisgyermekkorban az utánpótlás. Legszívesebben minden iskolás gyermeknek kötelezően előírnám a krillolaj bevételét reggelizéskor, mert számos jótékony tulajdonsággal bír:
   • javítja az írási és olvasási készséget;
   • csökkenti az agresszív viselkedést, és pozitívan változik meg a gyermekek magatartása, márpedig mást nem is hallani a TV-ből, rádióból, hogy az iskolákban túlnyomórészt hiperaktív gyerekek vannak, nem tudnak koncentrálni huzamosabb ideig, elveszítik türelmüket, ezáltal különböző problémák lépnek fel mind a nevelőkkel, mind a társaikkal szemben, a házi feladataikra sem tudnak koncentrálni, állandóan félbeszakítják,
   • mivel a krillolaj gyulladáscsökkentő hatással is bír, ezért erősíti a gyermekek megerőltetett szemeit, csökkennek a megfázásos, gyulladásos betegségek, ezáltal erősödik a gyermek immunrendszere.
  • Hajápolás: minden nő számára elengedhetetlen. Sokan számos hajápolót kipróbálnak, gyakran változtatják hajszínüket és frizurájukat. A rákolaj fogyasztásával nagyon sok káros hatással szemben ellenállóvá tehetjük hajunkat. A rákolajról azt tartják, fényessé, ragyogóvá teszi a hajat. A benne található omega-3 zsírsavak fehérjével segítik elő a hajnövekedést.

 • Figyelmeztetés: fokozott óvatosságot kell tartani a tenger gyümölcseivel szembeni allergia esetén. A krillolaj fokozza a vérhígító szerek hatását (ajánlatos időnként ellenőrizni a Quick- és az INR-értéket, és az orvos javaslatára csökkenteni a vérhígítót)!

  Forrás:
  Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv

  Forrás: Dr. Deák Sándor feljegyzései alapján

     
      eletmodszer.com

  http://www.mimirejo.info/index.php/termeszeti-anyagok/zsirsavak/14-krill-olaj

  http://www.vitawell.hu/vitakrill-omega3-krillolaj.html

  http://www.krill-info.com/

  http://www.supplementa.com/gesundheitsjournal/omega-3-krilloel/

  http://www.zentrum-der-gesundheit.de/astaxanthin-ia.html

  http://de.wikipedia.org/wiki/Astaxanthin
  Fogyasszuk bátran, főleg azok, akiknek gondot okoz a Halolaj emészthetősége! 

A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

 

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.Termék sorrend: 1Megtekintve: 1228

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
MOSOGATÓSZER GRAPEFRUITTAL 500ml
MOSOGATÓSZER Mosogatószer kézi mosogatáshoz a grapefruit erejével. Környezetbarát. Egészségre káros anyagot n...
bruttó 800 Ft
db
gallery thumbnail
PARAJDI ÉTKEZÉSI SÓ 1kg
A parajdi só egy valódi kincs Erdélyből! Mire Jó a Parajdi Só? Az Erdélyből származó parajdi só a világon az egyik leg...
bruttó 390 Ft
db
gallery thumbnail
PARAJDI FÜRDŐSÓ gyógynövényes, levendulás és mentás 1 kg
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIKBŐL  ÉS MENNYIT KÉR! E-mailben küldjük a megrendel...
bruttó 1.200 Ft
db
gallery thumbnail
BARÁTCSERJE termés filteres tea 20db
Összetevők: vitex agnus-castus (barátcserje) Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban Tömeg: 40gr. ...
bruttó 450 Ft
db
gallery thumbnail
FEMINA KOMFORT (barátcserje, édesnarancshéj, vöröshere) szálas teakeverék 50gr
FEMINA KOMFORT Összetevők: barátcserjetermés, édes narancshéj, vöröshere Olyan gyógynövényeket alkalmazun...
bruttó 650 Ft
db
gallery thumbnail
SZÁRNYAS SÜLT RAGU FŰSZERKEVERÉK 50gr
SZÁRNYAS SÜLT RAGU FŰSZERKEVERÉK 50gr ÖSSZETEVŐK: GYÖMBÉRGYÖKÉR, ROZMARING, KORIANDERMAG,    &nb...
bruttó 650 Ft
db
gallery thumbnail
CSIPKEBOGYÓ GYÜMÖLCSLÉ - CSIPKEBOGYÓLÉ - 100%-os rostos gyümölcslé 3L
sipkebogyó Gyümölcslé Natúr Rostos Csipkebogyólé Almalével 3 literes 100%-os Rostos Magyar Csipkebogyólé Almalével ...
bruttó 2.850 Ft
dbBevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.27 mp