anikookoboltja webáruház, webshop

Kategóriák

HAIR NICE Hajkence 50ml

bruttó 4.200 Ft
db


HAJKENCE 50ml


Növényi hatóanyagai
- jojoba, szőlőmag, homoktövis, karotta, rozmaring, borsmenta, geránium, cédrus, csalán, ginseng - hatnak a bőrre, a bőr alatti szövetekre, a hajhagymákra, ezáltal az egész hajállományra. 

Következmény: feltöltődnek a fejbőr ásványi-anyag és vitamin raktárai, kitisztulnak a  fejbőr alatti szövetek, helyreáll a vér és nyirokkeringés, optimális lesz a hajtermelés, ezért hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos hajhullás, korpás, viszkető fejbőr intenzív kezelésére ajánlott. Használata javasolt: hajhullás kezelésére, kopaszodás megelőzésére, az elvékonyodott szálak táplálására, a haj tömegének javítására. Korpásodás, baktérium, gomba okozta fejbőrpanaszok  esetén jótékony hatású. Túlzott fejbőrzsírosodás esetén kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Érzékeny, irritált, viszkető, száraz, pattanásos fejbőr esetében méregteleníti, fertőtleníti,  hidratálja, nyugtatja a bőrt. A fejbőr vér- és nyirokkeringését élénkíti

Kezelési útmutató: A megfelelő mennyiségű krémet hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, majd finoman masszírozzuk be. Háztartási fóliával befedjük, törölközővel 20 – 30 percig  „dunsztoljuk”.  Ezt követően kétszer mossunk hajat a higított Hair  Nice Samponnal, szükség esetén alkalmazzuk a Hair Nice hajbalzsamot.

Gyártó: Hair Nice

A HAIR NICE HAJKENCE – FEJBŐR ÉS HAJREGENERÁLÓ KRÉM alkalmazása intenzív és komplex terápiás megoldás. INTENZÍV,  mert nagy mennyiségű, természetes, növényi hatóanyagot tartalmaz, melynek köszönhetően megtisztítja a fejbőrt - a gombáktól, baktériumoktól, - méregteleníti a fejbőr alatti szöveteket – így a hajtüszők vérellátása akadálytalan – és táplálja – a hajtermeléshez szükséges vitaminokkal, ásványokkal - a hajhagymákat.  A megerősített hajtüszőknek, jól táplált hajhagymáknak köszönhetően az hajszálak erősebbé és vastagabbá válnak, a hajhullás jelentősen csökken. Mivel az addig alig-alig működő hajtüszők is aktíválódhatnak, a haj sokkal dúsabb lehet, mint a kezelést megelőzően.


KOMPLEX, mert magas illóolajtartalmának köszönhetően a lélekre gyakorolt hatása is páratlan segítség a panaszok megoldásához. Emellett kúraszerű vagy állandó alkalmazásával olyan biostimulációs hatást adhat, melynek köszönhetően beindul a fejbőr területén a sejtek önszabályozása, valamint a holisztikus rendszer értelmében a fejbőrön elhelyezkedő reflexpontokon keresztül a problémás szervekre is jótékonyan odahat. A gyógynövények jótékony hatásain túl hozzáadott bioinformációk segítik a hajtermelést, optimális működésre hangolják a fejbőr sejtjeit.

A HAIR NICE HAJKENCE, fejbőrápoló krém növényi hatóanyagai –  homoktövis, csalán, ginseng, jojoba, karotta, szőlőmag, csalánmag, borsmenta, rozmaring, cédrus, geránium -  hatására bejutnak a szükséges „hajalapanyagok” aktiválódnak a már régóta nyugvó állapotú hajhagymák is. A rozmaring, a karotta táplálja a hajhagymákat, gyorsítja a  haj növekedését, erősíti a hajszálakat, dúsítja a hajat. 

A cédrus, a szőlőmag  hidratálja a fejbőrt, ezért viszkető, száraz, korpás bõr esetén jótékony. A borsmenta, a csalán csökkenti a zsírosodást, csillapítja a fejbőr érzékenységét. A geránium, a jojoba nyugtatja a pattanásos, viszkető, fejbőrt. A homoktövis, a ginseng, a karotta segíti az új hajszálak növekedését, ezért megritkult, gyenge haj esetén jótékony.

A  hajtüsző sorvadása visszafordítható! Amikor a hajtüszők már egészen kicsire elsorvadtak, összezsugorodtak , - a szervezet hiányai, a szervek „hibás” működései vagy hormonális hatások miatt - megfelelő komplex terápiával a szervezet harmóniája helyreállítható, így ez a folyamat is visszafordítható.

Termék sorrend: 1Megtekintve: 636


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.18 mp