anikookoboltja webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
LOURDES - HIDROGÉNES VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK
IMMUNREDSZER TÁMOGATÁSA 
Azonosító: 00456 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 312.000 Ft
Mennyiség: db 
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
LOURDES - HIDROGÉNES VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK
LOURDES - HIDROGÉN VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK
VILÁGSZABADALOM AZ ÖN EGÉSZSÉGÉÉRT!
HIDROGÉNDÚS VÍZ AZ ÉLTETŐ ANTIOXIDÁNS VÍZ

ÚJDONSÁG!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA IS MEGVÁSÁROLHATÓ!

Lourdes készülék ára:

 

A termék fogyasztói ára 312 000 Ft.

A termék ára regisztrált  tagként 240 000 Ft.

Ennyibe kerül, hogy az egész családod minden nap, egész hátralévő életében a Lourdes-i csodavíz összetételéhez hasonló vizet ihasson.

 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!


"LOURDES" - Hidrogénes, erős antioxidáns vizet készítő készülék
Dr. Simon László  ajánlásával!

A Lourdes vízkészítő készülék forradalmasítja a vízfogyasztást! A berendezés antioxidáns ivóvízet állít elő, ami öregedésgátló hatású és növeli a vitalitást. 

A Lourdes vízkészítő készülék a híres Lourdes csodatevő gyógyvízről kapta a nevét.

Világszabadalom az Ön egészségéért!

 

 

Az egészséges és hosszú élet a fiatalság és az egészség megőrzésében határozható meg, és ehhez a hidrogénben gazdag víz fogyasztása kulcsfontosságú.

A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek. Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően, amelyek igazolják, hogy a hidrogénben gazdag víz sikeresen kezeli vagy segít megelőzni ezeket a betegségeket.

 

Lourdes hidrogénesvíz-készítő készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért.

A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

A hidrogénion tulajdonságai:

  • Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.
  • Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.

Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

Több infó: www.lourdes.hu
A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása jó hatással van egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra! Segít hosszabb életet élni jobb egészségi állapotban!

Az elképesztő tény, miszerint a Lordesi Szent forrás vizét fogyasztók között bámulatosan sok hasonló eset született, arra ösztönözte a tudósokat, hogy "járjanak utána" a csodavíz fantasztikus "gyógyhatású" összetételének!

 LOURDES LETT A HIT, A BÉKE, ÉS A GYÓGYULÁSOK SZIGETE!

A biológusok, és a vízkutatók hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően pár évvel ezelőtt meglepő eredmény született! 
A Lourdesi Szent víz döbbenetes tulajdonságai, ami által több ezer gyógyíthatatlannak titulált  beteg ember gyógyulásának esélyeiben bizonyított, egyetlen dologban keresendő!

 A VÍZ KIEMELKEDŐEN MAGAS HIDROGÉN TARTALMÁBAN!

 

Szervezetünkben a mai táplálkozás és a bevitt ivóvíz következménye: a protonok és elektronok csökkenése, ami egyben a sejtek és a szervezet természetes mágneses mezőjének a csökkenését is jelenti.

A "Lourdes" víz hidrogén ion tartalma a legkisebb ismert antioxidáns. A nem elegendő mennyiségű antioxidáns kiváló táptalajt tud nyújtani a szabad gyökök megjelenéséhez, szaporodásához, betegségek kialakulásához, az "idő" előtti öregedéshez.

Rendeld meg a LOURDES vízkészítő készüléket, hiszen a vele készített víz igazi ANTI-AGING! A szervezetedben lévő antioxidánsok mennyisége egyenes arányban áll azzal, hogy mennyi ideig, és milyen minőségben fogsz élni. A bőséges antioxidáns mennyisége a szervezetedben, a fiatalság, és az egészség alapja! 

 Nyilatkozat

http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.


FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

 

 

 Termék sorrend: 1

Megtekintve: 1099
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kereső

Bevásárlókosár

Termék ajánló

KARÁCSONYI AJÁNDÉKDOBOZOK

Hírlevél

E-mail:
Név:
Lakcím:


Webáruház

0.0369 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   ÁSZF    VÁSÁRLÁS
lábléc