balatoniborok webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Borászat

Termék ajánló

Partnereink

Könyv a borhoz

Üdvözöljük a balatoni borok webáruházában!
Minden kedves vásárlónk az első regisztrációkor azonnali 100 Ft kupon kedvezményt kap.


Karácsonyi vásár a Kőróka Pince boraiból - 2018.11.13. 11:28
Közelednek az ünnepek, folyik az ajándékok beszerzése. Kiváló karácsonyi ajándék, de az ünnepi vacsorához is ragyogóan illik a Kőróka Pince boraiból összeállított válogatás. Szilveszter estén is remek választás az ünnepi fogásokhoz egy palack Kőróka bor.
Aki áruházunkból 6 palack bort rendel, annak elengedjük a szállítási költséget.
Javasoljuk, időben rendelje meg az ajándékba, vagy az ünnepi asztalra szánt borokat!
Az akció 2018. december 31-ig tart.


A Kőróka Pince legújabb borai is kaphatóak a webáruházban! - 2017.08.14. 10:30
Kérjük tekintse meg kínálatunkat és válasszon boraink közül.

korokapinceszet.blogspot.hu/p/borok_5.htmlA Kőróka Pince meghirdette az Első PalackFotó Pályázatát!! - 2014.04.15. 15:52
A legjobb fotókat posztoljátok a Kőróka Pince facebook oldalán "PalackFotó" megjelöléssel, ahol a kiérdemelt like-ok alapján az első három helyezett pompás ajándékokat kap. De hogy a minőség/mennyiség aránya is kiegyenlített legyen, a szakmai zsűrink bírálata alapján különdíjat is fogunk osztani (bírálók: Morvai Tamás fotóművész, Deme Zoltán kritikus fotós és Nagyrónai László főborász)!  Bővebb infő >>> Klikk!


BorJour Magnum a Millenárison - 2014.02.12. 10:10
A nálunk megtalálható Balatoni borászok borait most Budapesten egy helyen megkóstolhatjátok hétvégén.
A BorJour csapata az eddigi legnagyobb borfesztjüket szervezi. 180 kiállító borászattal, sok-sok gasztróssal és közel 3000 vendéggel...

Mikor? február 15., 16:00-22:00
Hol? A Millenáris "B" és "D" épülete, II., Kis Rókus u. 16-20.

Jegyvásárlásról és a programokról bővebb információ ....


Valentin napi borkóstoló költők társaságában - 2014.02.12. 10:00
2014. február 14-én pénteken, Valentin napon 19.00-kor a
Bormalac Bisztróban, 1092 Budapest, Ráday u 17.
Mottó:
„A kocsma pállott, kék ködében
Lócán ül Villon és dalol…”
Valentin napra Kozma László költőt hívtuk meg azért, hogy legyen kalauzunk a költészet útvesztőiben. Megtudhatjuk, kit nevezünk magyar Villonnak, beleolvasunk Faludi György és Francois Villon levelezésébe…más titkos irodalmi nyalánkságok is várnak az érdeklődőkre. A borokat a Kőróka Pince hozza, a Balaton-felvidékről a Káli-medencéből. Ez a vidék arról híres, hogy ezen a tájon már a rómaiak is szőlőt termesztettek, és az itt készült borokat kiváló minőségük miatt nagy becsben tartották. Az Árpád-házi királyok adómentességet adtak a bortermelő községeknek, és cserébe innen szállították a királyi asztalra legjobb boraikat. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti borait. A Balaton-felvidék és a Badacsonyi borvidék változatos tájait mutatja be számunkra borain keresztül. A borkorcsolyáról a Bormalac Bisztró gondoskodik.
Meghívott vendég: Kőróka Pince a Balaton-felvidékről
Szakmai támogató: balatoniborok.com
A borkóstoló díja borkorcsolyával 2.900,- Ft
Jelentkezéseket a +3670-311-2441 telefonon várják.


Megkezdődött a szüreti felvonulások ideje a Balatoni Borrégiókban is - 2013.09.16. 09:53
Igaz a szüreti időszak idén viszonylag korán megkezdődött már, számos borász szőlője már a hordókban van, de a szüreti vigasságok és felvonulások időszaka csak most kezdődött el. Aki kedveli a szíves vendéglátást, jó hangulatot és a Balatoni Borokat annak ajánljuk figyelmébe a még hetekig tartó szüreti mulatságokat, melyekben a borosgazdák, pincészetek pogácsával és előző évi boraikkal várják az érdeklődőket, szórakozni vágyókat.


Rendes Borfesztivál - Balatoni borok a Balaton parton - 2013.09.03. 11:58
Tobb nálunk is forgalmazott bor termelőinek friss borait kóstoltunk meg Balatonrendesen a Rendes borfesztiválon - kellemes beszélgetéssel egybekötve - többekközött: Istvándy, Kőróka, SabarVilla Tolnay, Laposa, Pálffy  Köszönjük a lehetőséget! Ha ti is megkóstolnátok e pincészetek előző évi borait válogassatok kedvetekre kínálatunkból. 


Rendes Borfesztivál - Balatonrendes - augusztus 17-18 - 2013.08.15. 13:05

Kóstolj bele a Balaton Hangulatába! Különleges hangulata van annak, ha a borokat készítésük helyén kóstoljuk. A csodálatos balatoni borokat hol máshol élvezhetnénk a legjobban, mint a festői Balaton partján. Ha tetszettek a borok, nálunk természetesen megtalálhatjátok ezeknek a termelőknek a borait akár 2008-ig visszamenőleg.


Pünkösdi akciók - 2013.05.09. 09:24
Örömmel értesítjők Kedves borbarátokat, hogy webáruházunk kapui megnyiltak, ezzel egyidőben pünkösdi akciós ajánlatainkra is felhívnánk figyelmét.

Pünkösdi borkóstoló a Káli- medencében.

     - Kőróka Pincészet

Folyamatosan megújuló akciós borkínálat

Könyv a borhoz, bor a könyvhöz ajánlatunkban legalább három megjelölt palack bor rendelése esetén könyvet adunk ajándékba
figyelje a kapcsolódó termékeket


Keresett kifejezések
bor, fehér bor, száraz fehér, fehér, balatoni voros bor, voros bor, rozé bor, balaton, balatoni fehér bor, Rheingold kesei Rajnai Rizling , kőróka, badacsonyi bor, szabó és fia, feleségem bora, somlói bor, édes bor, rosé bor, balaton felvidék, félédes bor, száraz bor, badacsonyi szemelt harslevelu, olaszrizling, Rheingold Rajnai Rizling Selection 2006, 2008 száraz fehér, 2008 fehér száraz, Hold, aklan cabernet 2011, kézműves, édes, tihanyi cabernet franc, szemt gyorgyi szurke barat, sauvignon, 2013 fehér száraz, badacsonyi keknyelu, Nagy Somlói Olaszrizling, balatonszolosi chardonnay, félédes, nagy somlói, kőrók, Szürke, Badacsonyi keknyelu 2000, csi, badacsonyi olaszrizling, istvándy badacsonyi olaszrizling, rajni rizling selection, rajnai rizling selection, kék, rajnai, Rheingold edes , VASTAG MARGÓ, szürke baráth fehér bor, isvandi ferenc, balaton bor, lev, Szürkebarát, toth hegyi syueke barat, Rheingold rizling, Hold , bor , syurke barat, barik, Isvandi féle szürkebarát, Édes fehér , babarczi rajnai rizling, Istvándy rajnai rizling, bebíró, feher , bor , Hold , vörös bor, balatoni vörös bor, badacsonyi szemelt hárslevelű, grüner veltliner, feher , Badacsonyi kéknyelű 2000, balatonszőlősi chardonnay, badacsonyi kéknyelű, Kéknyelű pezsgő, Somló pezsgő, Kéknyelü laposa, Balatonfüredi muskotály, szemt györgyi szürke barát, cabernet franc, aklan cabernet sauvignon 2015, Kőróka Olaszrizling , kelén, Rheingold Rajnai Rizling Selection (2006, Rheingold (kései Rajnai Rizling), 1997-es Tóti-hegyi szürkebarát Pinot gris,

Bevásárlókosár

Borkostólók, borvacsorák, bortúrák

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.09 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc