balatoniborok webáruház, webshop

Bortípusok

Borászat

Balaton borrégió

Termék ajánló


Partnereink

Könyv a borhoz

Intézményeknek ajánluk

A balatoniborok.com webáruház az egyéni  vásárlók magas szintű kiszolgálása mellett nem feledkezik meg az intézményekről, önkormányzatokról, tantestületekről sem.

 

Intézményi  megrendelőink számára ajánljuk:

 

Kirándulások a Balaton-felvidéken.

A nehéz munka után igazi felüdülés, de csapatépítésnek sem utolsó egy emlékezetes kirándulás a Balaton-felvidéken. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park gyönyörű környezetében, a történelmi, geológiai, néprajzi nevezetességek teszik teljessé és emlékezetessé a kirándulást.

Badacsony, Gulács, Szent György-hegy, Veszprém – Nagyvázsony – Balaton-part, Káli medence, Hegyestű, Kőtenger, Köveskál, Mindszentkálla, Tihany, Somló, Művészetek- Völgye- Kapolcs, Keszthely –lehetséges úticélok a teljesség igénye nélkül.

Ajánlatunk Önöknek, hogy egy borkóstolóval egybekötött program javaslatot állítunk össze, vagy az Önök által megszervezett programot igény szerint borkóstolóval, borvacsorával egészítjük ki.

 

 

Borkóstolók, borvacsorák, borbemutatók szervezése egyedi igények alapján

A Balaton híres pincészeteiből, vagy éppen alig ismert, de a legkiválóbb minőséget adó kézműves borászatokból választhatnak borainkból, a megrendelő  intézmény székhelyén, rendezvényén, vagy igény szerint külső helyszínen tartott borkóstolóra. Kérésükre a bemutatkozó borok sorát szakszerűen összeállítjuk, segítünk a pincészetek és a bemutatni kívánt borok összeállításában a helyi igények és adottságok figyelembe vételével.

 

Intézményi  ajándékok

Egyedileg feliratozott, logóval ellátott borkülönlegességek a megrendelő igényei szerint személyre szabottan megrendelhetőek. Különleges választék hölgyek és urak számára.

 

Intézményi csapatépítő tréningek

Borkóstolók balatoni pincészetekben, bortúrák, borvacsorák, rendhagyó boros rendezvények az intézmény egyedi igényei szerint. Kérésükre javaslatot teszünk a pincészetekre és az ott igénybe vehető programokra.

 

Kedvezmények

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén Budapest területén.

 

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérem jelezze vevőszolgálatunknál, vagy keressen az alábbi elérhetőségeken:

 

Nagyrónai László 

szakmai igazgató

balatoniborok.com

+36 209613938

laszlo.nagyronai@euron.hu

 

 


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Borkostólók, borvacsorák, bortúrák

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.14 mp
Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés