balatoniborok webáruház, webshop

Bortípusok

Borászat

Balaton borrégió

Termék ajánló


Partnereink

Könyv a borhoz

Szállítási feltételek

A szerződéskötésről

A honlap, a csomagküldő szolgálat, a szerződéskötés, a szerződés illetve az üzlet nyelve a magyar. Továbbiakban webáruház kifejezés alatt jelen internetes csomagküldő szolgálat értendő.

A honlapunkon történő vásárlás a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében távollevők között kötött szerződésnek minősül.

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak, azokat további adó (pl. ÁFA stb.) nem terheli. Szállítási díj terhelheti, ld. pár bekezdéssel lejjebb.

Rendelés:

Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. A rendelés megérkezése után munkatársaink a  lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása érdekében.

Regisztráció:

Webáruházunkban a vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. Ezt a Regisztrációs felületen végezheti el. Csak 18 éven felüli személyek regisztrációját tudjuk fogadni.

A vásárlás menete

Webáruházunkban a vásárlás - a törvényi előírásokkal összhangban - négy lépésből áll:

 1. Regisztráció
  Első esetben szükséges. Regisztrációja elküldésével elfogadja, hogy a webáruház tulajdonosa az esetleges akciókról, termékbővülésekről hírlevélben tájékoztathatja, hozzáférhet regisztrációhoz kötött tartalmakhoz.

 

 1. Kosár szerkesztése
  A webáruházban kiválasztott termékeket Ön a virtuális bevásárlókosarába helyezheti, kosarának tartalmát szerkesztheti. Ezt tetszőleges számmal ismételheti, folytathatja, a nem kívánt tételeket kosarából törölheti.

 

 1. Rendelés áttekintése, megrendelés véglegesítése.

Amennyiben eldöntötte vásárlását, kattintson a megrendelés véglegesítésére. Ebben a menüpontban még módosíthatja rendelését és itt kell megadnia a rendelési adatokat. Amennyiben minden adatát megadta és azok helyesek, kattintson a "Véglegesítés" gombra.
 

 1. Rendelés beküldése
  Ebben a lépésben rendelése létrejött. Ebben a lépésben adja meg a szállítási és a számlázási címet. Kérjük, ügyeljen a kiválasztott fizetési mód megadására is! A rendelésről automatikus e-mail visszaigazolást küldünk az Ön által megadott címre.

Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon vevőszolgálatunkhoz!

Korhatár

Mivel alkoholtartalmú italt árusítunk csak a 18. életévét betöltött személy vásárolhat áruházunkban.

Szállítási határidő

Minden héten csütörtökön adjuk postára termékeinket, melyek várhatóan öt munkanapon belül a megrendelőhöz érkeznek. Amennyiben ennél rövidebb szállítási időre lenne szüksége, kérjük egyeztessen vevőszolgálatunkkal 06-1-784-7441 vagy írjon nekünk Vevőszolgálat menüpontban és megpróbálunk segíteni.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékek házhoz szállítását alvállalkozó partnereink végzik.

Szállítási költségek:

 1. Személyes átvétel Pick-Pack-Ponton, Budapesten és az ország teljes területén: 800 Ft/csomag (karton)
 2. Személyes átvétel raktárunkban, az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetést követően: ingyenes

Fizetési módok, számlázás

A megrendelt árut az alábbi módon fizetheti ki:

Banki átutalással az Euron Kft. OTP Banknál vezetett 11708001-29901539 sz. számlájára. Amennyiben csütörtök reggel 8-ig átutalása megérkezik, csomagját aznap feladjuk vagy személyesen átveheti. Ha átutalása szerda reggel 8 óra után érkezik be a következő héten adjuk fel a csomagját. Természetesen az átutalás beérkezése után raktárunkban a csomagot bármelyik munkanapon átveheti.

Bankkártyás fizetés OTP Simplepay szolgáltatással: Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni ezt a rendelés megerősítése után megteheti. A rendszer ezt felajánlja Önnek. Célszerű bankkártyával fizetni, mivel mi ezt azonnal regisztráljuk és a legközelebbi szállításkor feladjuk csomagját

A számlát a csomagban küldjük

Megrendelés módosítása ill. lemondása

A megrendelés –minden  csütörtök reggel 8-ig– írásban módosítható illetve lemondható a Vevőszolgálat menüpontban.

Csomagolás

A megrendelt borokat minden esetben boros kartonokban szállítjuk. Takarékossági és környezetvédelmi okokból , minden megrendelt tételt 6-os boros kartonban szállítunk (pl. 10 palackos rendelést nem egy 12-es, hanem két 6-os kartonban). Ezt kérjük, fogadja megértéssel.

Sikertelen kézbesítés

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy címről visszakapja a küldeményt, akár az átvétel meghiúsulása, akár pontatlanul megadott kézbesítési cím miatt, akkor a kiküldést újbóli kérésre a szállítási költség újbóli felszámolásával teljesíti.


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Borkostólók, borvacsorák, bortúrák

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.17 mp
Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés