balatoniborok webáruház, webshop

Bortípusok

Borászat

Balaton borrégió

Termék ajánló


Partnereink

Könyv a borhoz

Üzletszabályzat

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója illetve aktív felhasználója kíván lenni bor webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben 18 éves elmúlt és az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyetért.

A szerződés távollévők között jön létre. Helyszíni értékesítést nem folytatunk!

Távértékesítést végző vállalkozás:

Euron Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
1092 Budapest, Ráday u. 16. I. emelet 26.
Nyilvántartási szám: 8109/2012
Képviselő / kapcsolattartó neve: dr. Péczely Terézia, ügyvezető

Vevőszolgálat

helyszíne: 1092 Budapest, Ráday u. 16. I. emelet 26.

Időpontja: H-CS 9-16 óra között, P: 9-12 óra között

 • Telefonon a 06-1-784-7441 számon,
 • e-mailben az balatoniborok@euron.hu címen állunk rendelkezésére.
 • Weboldalunkon keresztül is küldhet üzenetet a Vevőszolgálat menüpontban.

Megrendelés: http://www.balatoniborok.com

Cégadatok / Számlázási adatok:

Cég rövidített elnevezése: Euron Kft.
Cég teljes neve:Euron Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt felelősségű társaság
Székhely: 1092 Budapest, Ráday u. 16. I. emelet 26.
Adószám: 13127136-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-720052, a cégjegyzéket vezeti a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámla: OTP Bank, 11708001-29901539

A szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Panaszfórumok:

Kérjük panaszával, észrevételeivel forduljon vevőszolgálatunkhoz és mi igyekszünk azt haladéktalanul, legjobb tudásunk szerint orvosolni.

További fórumok, ahová panaszával fordulhat:

 1. Fogyasztóvédelmi Hatóság:
  Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
  Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége
  Címe: 1052 Budapest, Városház utca 7.
  Levelezési címe: 1364 Budapest, Pf. 270
  Tel.: Közp:318-0185, 429-0245-60 ig 459-4999, 459-4832től,36-ig
  Fax: 318-1639
  E-mail:
  fogyasztovedelem@pest.b-m.hu
 2. Békéltető testület:
  Budapesti Békéltető Testület
  Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
  Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf. 10.
  Tel: 488-2131
  Fax: 488-2186
  E-mail:
  bekelteto.testulet@bkik.hu
 3. Kereskedelmi hatóság:
  Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros
  Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Jegyzője
  Címe: 1092 Budapest, Bakáts tér 14.
  Tel: 215-1077

A szerződéskötésről

A honlap, a csomagküldő szolgálat, a szerződéskötés, a szerződés illetve az üzlet nyelve a magyar. Továbbiakban webáruház kifejezés alatt jelen internetes csomagküldő szolgálat értendő.

A honlapunkon történő vásárlás a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében távollevők között kötött szerződésnek minősül.

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak, azokat további adó (pl. ÁFA stb.) nem terheli. Szállítási díj terhelheti, ld. pár bekezdéssel lejjebb.

Rendelés:

Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. A rendelés megérkezése után munkatársaink a  lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása érdekében.

Regisztráció:

Webáruházunkban a vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. Ezt a Regisztrációs felületen végezheti el. Csak 18 éven felüli személyek regisztrációját tudjuk fogadni.

A vásárlás menete

Webáruházunkban a vásárlás - a törvényi előírásokkal összhangban - négy lépésből áll:

 1. Regisztráció
  Első esetben szükséges. Regisztrációja elküldésével elfogadja, hogy a webáruház tulajdonosa az esetleges akciókról, termékbővülésekről hírlevélben tájékoztathatja, hozzáférhet regisztrációhoz kötött tartalmakhoz.

 

 1. Kosár szerkesztése
  A webáruházban kiválasztott termékeket Ön a virtuális bevásárlókosarába helyezheti, kosarának tartalmát szerkesztheti. Ezt tetszőleges számmal ismételheti, folytathatja, a nem kívánt tételeket kosarából törölheti.

 

 1. Rendelés áttekintése, megrendelés véglegesítése.

Amennyiben eldöntötte vásárlását, kattintson a megrendelés véglegesítésére. Ebben a menüpontban még módosíthatja rendelését és itt kell megadnia a rendelési adatokat. Amennyiben minden adatát megadta és azok helyesek, kattintson a "Véglegesítés" gombra.
 

 1. Rendelés beküldése
  Ebben a lépésben rendelése létrejött. Ebben a lépésben adja meg a szállítási és a számlázási címet. Kérjük, ügyeljen a kiválasztott fizetési mód megadására is! A rendelésről automatikus e-mail visszaigazolást küldünk az Ön által megadott címre.

Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon vevőszolgálatunkhoz!

Korhatár

Mivel alkoholtartalmú italt árusítunk csak a 18. életévét betöltött személy vásárolhat áruházunkban.

Szállítási határidő

Minden héten szerdán adjuk postára termékeinket, melyek várhatóan két munkanapon belül a megrendelőhöz érkeznek. Amennyiben ennél rövidebb szállítási időre lenne szüksége, kérjük egyeztessen vevőszolgálatunkkal 06-1-784-7441 vagy írjon nekünk Vevőszolgálat menüpontban és megpróbálunk segíteni.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékek házhoz szállítását alvállalkozó partnereink végzik.

Szállítási költségek:

 1. Személyes átvétel Pick-Pack-Ponton, Budapesten és az ország teljes területén:

-800 Ft/csomag (karton)

 1. Házhozszállítás vidéki címekre futárral: 5000 Ft
 2. Személyes átvétel raktárunkban, az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetést követően: ingyenes

Fizetési módok, számlázás

A megrendelt árut az alábbi módon fizetheti ki:

Banki átutalással az Euron Kft. OTP Banknál vezetett 11708001-29901539 sz. számlájára. Amennyiben szerda reggel 8-ig átutalása megérkezik, csomagját aznap feladjuk vagy személyesen átveheti. Ha átutalása szerda reggel 8 óra után érkezik be a következő héten adjuk fel a csomagját. Természetesen az átutalás beérkezése után raktárunkban a csomagot bármelyik munkanapon átveheti.

Bankkártyás fizetés PayU szolgáltatással: Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni ezt a rendelés megerősítése után megteheti. A rendszer ezt felajánlja Önnek. Célszerű bankkártyával fizetni, mivel mi ezt azonnal regisztráljuk és a legközelebbi szállításkor feladjuk csomagját

A számlát a csomagban küldjük

Megrendelés módosítása ill. lemondása

A megrendelés –minden  szerda reggel 8-ig– írásban módosítható illetve lemondható a Vevőszolgálat menüpontban.

Csomagolás

A megrendelt borokat minden esetben boros kartonokban szállítjuk. Takarékossági és környezetvédelmi okokból , minden megrendelt tételt 6-os boros kartonban szállítunk (pl. 10 palackos rendelést nem egy 12-es, hanem két 6-os kartonban). Ezt kérjük, fogadja megértéssel.

Sikertelen kézbesítés

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy címről visszakapja a küldeményt, akár az átvétel meghiúsulása, akár pontatlanul megadott kézbesítési cím miatt, akkor a kiküldést újbóli kérésre a szállítási költség újbóli felszámolásával teljesíti.

Elállási jog

Webáruházunk a szolgáltatásai terén etikusan és törvényesen, a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva jár el. Az elállási jogot a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza:
(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.
(4) Ha a tájékoztatásra a meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.
(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási szándék írásban, a határidőn belül elküldött nyilatkozattal is közölhető.

Jogérvényesítés: fogyasztói panaszok, minőségi kifogások

Webáruházunk a fogyasztói panaszok, minőségi kifogások érvényesítésekor a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak szerint jár el:
(1) Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
(2) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:
a) a fogyasztó nevét, címét,
b) a fogyasztási cikk (a továbbiakban: áru) megnevezését, vételárát,
c) a vásárlás időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
g) a kifogás rendezésének módját.
(3) Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.
(4) A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.
(5) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.
(6) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(7) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
(8) Javításra az árut elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított árut átveheti.

A jogérvényesítés helye az Euron Kft. székhelye: 1092 Budapest, Ráday u. 16. I. emelet 26. A jogérvényesítés a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján készített "Jegyzőkönyv a fogyasztó kifogásáról" nevű nyomtatványon történik.

Jótállás, garancia

Webáruházunk tartós fogyasztási cikkeket nem forgalmaz.

Adatkezelés

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi nyilvántartási számon vette nyilvántartásba az Euron Kft-t.

Adatkezelés nyilvántartási szám:  NAIH-64741/2013.

A webáruház használata során az Euron Kft. a részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve a megrendelés teljesítéséhez elkerülhetetlenül szükséges alvállalkozóinkat (futár, könyvelés).

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat az Euron Kft. nem adja ki, kivéve hatóságok részére, ha erre jogszabály kötelez minket. 

A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Euron Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Euron Kft. bizalmasan kezeli, a leiratkozás és az adatmódosítás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Fogyasztóvédelmi linkek

További fogyasztóvédelmi információt találhat az alábbi weboldalakon:

Amennyiben tájékoztatásunk nem adott választ minden kérdésére, további kérdéseivel kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz! Telefonszám: 06-1-784-7441

 


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Borkostólók, borvacsorák, bortúrák

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.19 mp
Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés