beijerref webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Kondenzvíz szivattyú Aspen miniorange
Kondenzvíz szivattyú Aspen miniorange

bruttó 33.796 Ft
AKCIÓ!
bruttó 28.700 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Katalógusok

 

Testo 410-2 szárnykerekes légsebességmérő

Testo Műszerek / Azonosító: 00111

bruttó 54.726 Ft
db
Termékleírás A testo 410-2 szárnykerekes légsebességmérő kézre álló alakjával rendkívül praktikus segítség, a szellőzőnyílásokon és a külső térben végzett ellenőrző méréseknél. A fixen beépített (40 mm átmérőjű) szárnykerékkel már alacsony légsebesség is mérhető, a 0,4 m/s-től 20 m/s-ig tartományban. A légsebességmérő műszer a levegő minőségének ellenőrzéséhez alkalmas, hosszú ideig stabil páraérzékelővel van felszerelve. A műszerhez tartozó, -10…+50 °C méréstartományú NTC hőmérséklet érzékelővel megbízhatóan mérhető a levegő hőmérséklete és páratartalma is. A testo 410-2 gombnyomásra jelzi ki, a harmatponti és Wetbulb hőmérséklet, valamint a Beaufort szélerősség mellett, a hőérzet szerinti hőmérsékletet is. Ez utóbbi az a hőmérséklet, melyet az ember a szél okozta lehűlés miatt érzékel. A légsebességmérő műszer praktikus tartozékokat és hasznos funkciókat kínál A szárnykerekes légsebességmérő műszer védőfedéllel van ellátva, mely biztos védelmet nyújt, mikor a testo 410-2 épp nincs használatban. A beépített csuklópánt használata megakadályozza, hogy a szárnykerekes légsebességmérő műszer mérés során leessen. A légsebbeség mérő műszer hasznos funkciói: Egypontos átlag számítás, az átlag légsebesség kiszámítására (például szellőző rácsok, levegőkimenetek esetén) Hold funkció: lehetővé teszi, hogy a jelenlegi mérési adatok összekapcsolhatóak legyenek, és így, a légsebesség, páratartalom és a levegő hőmérséklete összehasonlítható legyen egymással. Mimimum / maximum értékek: megjelenítik az utolsó reset vagy kikapcsolás óta mért legkisebb és legnagyobb mért értékeket. Megvilágított kijelző: a mért értékek könnyen és gyorsan leolvashatók, még rossz látási viszonyok esetén is.
Választható mértékegységek: levegő sebesség:: m / s , km / h , FPM , mph , kts és Beaufort; levegő hőmérséklete: ° C , ° F , valamint hőérzet; páratartalom (relatív páratartalom, nedves és harmatponti)
Szállítási kiszerelés testo 410-2 szárnykerekes légsebességmérő védőfedéllel, csuklópánttal, gyári műbizonylattal és elemmel.
Műszaki adatok NTC
Méréstartomány -10 ... +50 °C
Pontosság ±0,5 °C
Felbontás 0,1 °C
Mérési gyakoriság 0,5 mp
Kapacitív páratartalom érzékelő
Méréstartomány 0 ... 100 %rF
Pontosság ±2,5 %rF (5 ... 95 %rF)
Felbontás 0,1 %rF
Szárnykerekes légsebesség mérő
Méréstartomány 0,4 ... 20 m/s
Pontosság ±(0,2 m/s + a mért érték 2%-a)
Felbontás 0,1 m/s Általános műszaki adatok
Méretek 133 x 46 x 25 mm (védőkupakkal)
Üzemi hőmérséklet -10 ... +50 °C
Védettségi osztály IP10 Elem típus 2 AAA elem
Elem élettartam 60 óra (átlag, kijelző világítás nélkül)
Tárolási hőmérséklet -20 ... +70 °C
Súly 110 g (védőkupakkal és elemekkel együtt)Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.11 mp