beijerref webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Kondenzvíz szivattyú Aspen miniorange
Kondenzvíz szivattyú Aspen miniorange

bruttó 33.796 Ft
AKCIÓ!
bruttó 28.700 Ft

További akciós termékek

Partnereink

Katalógusok

 

Testo 922 Digitális hőmérsékletmérő

Testo Műszerek / Azonosító: 00141

bruttó 47.000 Ft
db
Termékleírás
A testo 922 digitális hőmérsékletmérő amellett, hogy hőmérséklet mér, a hőmérséklet-különbséget is másodpercek alatt kiszámítja. A készülék csatlakozói akár két hőmérséklet-érzékelő és egy vezeték nélkül csatlakoztatható, harmadik érzékelő számára is alkalmas kapcsolódást biztosítanak. Főbb funkciók áttekintése: Csatlakozó 2 tetszőleges K típusú hőmérséklet-érzékelő számára Vezeték nélküli kapcsolat egy harmadik hőmérséklet-érzékelő számára Hőmérsékleti értékek és hőmérséklet-különbség kijelzés Állandó minimum és maximum érték megjelenítés Hold funkció, az utolsó mérés értékeinek leolvasására A testo 922 digitális hőmérsékletmérő - tartozékok és érzékelők Vezetékkel vagy vezeték nélkül csatlakoztatható hőmérsékletmérő érzékelők széles választéka A testo jegyzőkönyvnyomtató lehetővé teszi, a helyszínen történő jegyzőkönyv nyomtatást; egyénileg állítható ciklikus nyomás, akár egy percenkénti nyomtatás megválasztása A tartós, TopSafe védőtok, IP65 minősítéssel, a digitális hőmérsékletmérő por és vízállóságának érdekében A testo 922 digitális hőmérsékletmérő alkalmazási területei A testo 922 digitális hőmérsékletmérő egy praktikus, kompakt készülék a hűtés, fűtés, víz-, és klímaszerelés területén dolgozó szakemberek számára. A testo 922 gyorsan és pontosan meghatározza a hőmérséklet, a hőmérséklet-különbséget pedig azonnal megmutatja, így egy-egy ellenőrzés vagy vizsgálat időtakarékosan kivitelezhető, a kiegészítőként megrendelhető teso gyorsnyomtató segítségével pedig gyors és hatékony munkát végezhet, a helyszínen történő jegyzőkönyv nyomtatásnak köszönhetően.
Szállítási kiszerelés testo 922 digitális hőmérsékletmérő, elemmel és gyári műbizonylattal. A műszerhez műszerbőrönd opcionálisan rendelhető.
Általános műszaki adatok
Méretek 182 x 64 x 40 mm
Üzemi hőmérséklet -20 ... +50 °C
Műszerház ABS Csatornák száma 2-csatornás
Elem típus 9V elem, 6F22 Elem élettartam 200 h (connected probe, backlight off); 45 h (radio mode, backlight off); 68 h (connected probe, backlight always on); 33 h (radio mode, backlight always on) Tárolási hőmérséklet -40 ... +70 °C Súly 171 g K típusú (NiCr-Ni)
Méréstartomány -50 ... +1000 °C
Pontosság ±(0,5 °C + a mért érték 0,3%-a) (-40 ... +900 °C) ±(0,7 °C + a mért érték 0,5%-a) (Maradék tartomány)
Felbontás 0,1 °C (-50 ... +199,9 °C) 1 °C (Maradék tartomány)Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.1 mp