bermudakonzol webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Vevőszolgálat
Cégnév:Jámin 99 bt.
Cím:Budapest.1211.Rákóczi F.u.97-105.
Tel.:06-1-425-4538
E-mail címe:bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:bermudakonzol.bolthely.hu
Adószám:20345692-1-43
Bankszámlaszám:10100826-49923000-01000008
Kapcsolattartó neve:Tóth Gyula
Tel.:06-1-425-4538
E-mail címe:bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Skype:bermudakonzol

Bemutatkozás
Mindennap nyitva tartó videojáték üzletünkben, gépek,kiegészítők,játékprogramok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!Garancia:

Cégünk az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Jámin 99 Bt a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Fizetési, szállítási lehetőségek
Termékeinket a Magyar postával juttatjuk el Önhöz.Utánvéttel nem áll módunkban küldeni semmit! A pontos postaköltség miatt hívja üzletünket.
Személyesen üzletünkben,a rendelés napján 19 óráig!
Paypal

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu Kft. - info(kukac)bolthely.hu

FACEBOOK

Kereső

Akciós termékek

bermudakonzol 03492
Wipeout Pulse

3.990 Ft
AKCIÓ!
1.990 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Termék ajánlóWebáruház

0.1075 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc