bestshowtechnika webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Termék ajánló

Sennheiser ew 152 G3 fejmikrofon szett (503213)
bruttó 234.000 Ft
AKCIÓ! - 6%
bruttó 220.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Sennheiser ew 152 G3 fejmikrofon szett (503213)

frissítve: 08Az ew mindegyik (100-as, 300-as, 500-as) szériája immáron szélesebb, 42 MHz-es tartományban képes működni, így a G2-esnél kínált 1440 helyett 1680 frekvencia érhető el. Kibővítették a frekvencia tartományt is, mostantól 25 Hz-től 18 kHz-ig működik a rendszer, ami mosolyt csalhat a basszusgitárosok arcára a gitáros szettek esetén, de jól jön az e900-nál megismert, nagy hanghűségű mikrofonfejek, vagy az MKE-2-GOLD csíptethető mikrofon alkalmazása esetén is. Immár mindegyik sorozat infrás programozhatóságot kapott, természetesen ráncfelvarrott külső mellett, illetve a Soundcheck funkció is mindegyik sajátja lett, ami eddig az 500-as részére volt fenntartva. Ezzel a funkcióval megkereshetők a kényes pontok, de ami még szebbé teszi, hogy előadás közben is dolgozik, folyamatosan figyeli a legmagasabb RF és AF szinteket. Az 500-as EQ funkciója is bekerült a kisebb modellekbe, így mindenki megtalálhatja kedvenc beállítását.

A menüt két külön részre osztották: van egy úgynevezett easy mód, ahol csak a mindennapi beállításokat lehet elérni, és van egy advanced level, ahol az olyan finombeállítások érhetők el, amit a felhasználó általában egyszer állít csak be.

 

Zöldebbre váltott a Sennheiser, immáron minden széria mindegyik modelljének (kivéve a plug-on adó) sajátja a töltő csatlakozó, és opcionális akku pakkot is kínálnak a németek. Már a 100-as modellnél is megjelent az elem töltöttség visszajelző, amely négy szegmenses.

Megtekintve: 1604
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Bevásárlókosár

Hírlevél

E-mail:
Név:
Lakcím:


Webáruház bérlés és készítés

0.04 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc