brisk webáruház, webshop

BRISK SILVER (CNG/LPG)

BRISK PREMIUM EVO

BRISK PREMIUM

BRISK IRIDIUM

BRISK A-LINE

BRISK PLATINA

BRISK SUPER (egypólusú)

BRISK EXTRA (2 és 3 pólusú

BRISK GARDEN

BRISK KÉZTISZTÍTÓ PASZTA

AUTÓ IZZÓ

Autófelszerelés

Vevőszolgálat
Cégnév:
BRISK Hungary Kft.
Cím:
H-3100 Salgótarján, Füleki út. 49.
Tel.:
+36 30 971 0067
E-mail címe:
Weboldal címe:
www.brisk.hu
Adószám:
24293868-2-12
Cégjegyzékszám:
12-09-008417
Bankszámlaszám:
CIB Bank Zrt. 10700220-69101094-51100005
Kapcsolattartó neve:
Jelencsity Róbert
Tel.:
+36 30 971 0067
E-mail címe:
jelencsity.robert@brisk.hu (Azonnali üzenet küldése)
Skype:
jelencsity.robert
Facebook:

Bemutatkozás
A BRISK gyár 1935-óta gyártja termékeit, és 2015-ben egy nagyszabású vevőtalálkozóval ünnepelte fennállásának 80. évfordulóját. A kezdetekben BRITA, majd PAL néven gyártott gyújtógyertyákat. A jelenlegi BRISK nevet 1992 óta használja, ez a márkanév mára méltán vált híressé, mert az elmúlt 20 évben a megbízhatóság, és kedvező ár alapján a vásárlók igazi kedvencévé vált. További termékeik még a szenzorok, ipari kerámiák, valamint a gyújtóelektródák. A gyár teljes gyártókapacitásának 84%-át teszi ki a gyújtógyertya. A Táborban gyártott gyertyák mindig a csúcsszínvonalat képviselték, és sokban megelőzték a vetélytársakat. Ma is így van ez, elég csak a speciális kúszószikrás PREMIUM, PREMIUM+, és a legújabb fejlesztésű PREMIUM EVO gyertyáikra gondolunk, vagy az általuk elsőként szabadalmaztatott SILVER LPG gyertyákra. Ezek az ezüstelektródás gyertyák kifejezetten a gázüzemű autókhoz lettek kifejlesztve, és mára már nagyon széles körben használják. A BRISK cég rendkívül sokféle gyertyát gyárt (SUPER, EXTRA, SILVER LPG, PLATIN, GARDEN, PREMIUM, PREMIUM EVO), és folyamatosan fejleszt, kutat. A kereskedelmét szinte az egész világon folytatja a gyár. 2016 második felében egy új gyártóüzemet nyitott Oroszországban, ahol szorosan együttműködik a helyi autógyárakkal. Amerika, Afrika, Ázsia, Európa, mára már több mint 70 országban rendelkezik értékesítési hálózattal. Az elmúlt időszakban a BRISK gyári beszállítóvá vált a következő gyártókhoz: TATRA, WV, SKODA AUTO, SEAT, AUDI, GM, LADA, JAWA, VOLVO, DAEWOO AVIA, ZIL, LIMBACH, MOUNTFIELD, HATZ DIESEL, DACIA, SOLO, OREGON, ANDORIA, ZETOR, LIAZ, GAZ, BRIGGS & STRATTON, HUSQVARNA, SKODA MOTORSPORT, TM RACING, PRODRIVE, LAMBORGHINI

Cégünk hatalmas tapasztalattal, több mint 20 éve képviseli Magyarországon a BRISK gyújtógyertya gyárat. Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, a gyújtógyertya paletta legalább 80%-át azonnal, raktárról tudjuk kínálni vásárlóinknak, és viszonylag rövid szállítási határidővel tudjuk beszerezni az extra igényeket is. Cégünk nagykereskedőként elsősorban viszonteladókat szolgál ki, de magánszemélyeknek is lehetőségük van vásárolni a web áruházunkban. (bolthely.hu/brisk)
Fizetési, szállítási lehetőségek
Nagyobb rendeléseknél, kérjen egyedi árajánlatot a szállításra vonatkozóan.

Postai utánvét, (MPL. házhoz Kézbesítés, 1-3 munkanap)
A szállítási, és csomagolási költség (2 kg-ig) Bruttó: 1.600 Ft, melyet a kiszállításkor már bankkártyával is lehet fizetni. A házhoz szállítás Bruttó 50.000 Ft vásárlás felett ingyenes!
Költség: 1.600 Ft

PostaPont
Kérjük válassza ki a listából az Önhöz legközelebb eső Posta Pontot!
Költség: 1.300 Ft

PostaPont

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjénekTárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Hírlevél

Akciós termékek

BR10YS-9   (NGK DPR9EA-9)
BR10YS-9 (NGK DPR9EA-9)

3.270 Ft
AKCIÓ! - 10%
2.945 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló
Webáruház bérlés és készítés

0.27 mp
HÍRLEVÉL