citroenpeugeot webáruház, webshop

Kategóriák

Hírlevél

ÁSZF
Webáruházunk felépítése kényelmes és egyszerű. A vásárláshoz regisztráció nem szükséges. Regisztrálni a főoldalon jobb oldalt "Regisztráció" szövegre kattintva tud. Amennyiben regisztrált, a megadott e-mail címére kap egy regisztrációt jóváhagyó levelet.
A kosár tartalmát a "Kosár" menüpont segítségével is ellenőrizheti. Itt is módosíthatja azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kíván rendelni, illetve törölheti az adott tételt. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha kosár oldalon az Ön által kiválasztott termékek és darabszámok szerepelnek, és be van lépve, akkor a gombot megnyomva véglegesítheti a megrendelését.

Vásárlását követően egy értesítő e-mailt küldünk, amelyben megtalálhatja az összes eddigi megrendelését, amit az áruházban elküldött. Amennyiben kérdése van, kérem, keresse munkatársunkat.

Adatvédelemről

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott árú megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A "Céginformáció" menüpontban megtalálja elérhetőségi adatainkat.
A személyes és vásárlási információimat hol tárolják? Az összes személyes és vásárlási információt a szerveren tároljuk, ahhoz hozzáférni illetéktelen nem tud.

Az általános szerződési feltételek 2015. 11. 01 hatállyal lép életbe.

Módosítás :  Visszavásárlási napok száma 14 napra módosítva 2016. 12. 01.
   

Bevásárlókosár

Árajánlat

A nem talált termékre kérj ajánlatot !
citroenpeugeotalkatresz@gmail.com

Termék ajánló
Webáruház bérlés és készítés

0.12 mp