dosakapu webáruház, webshop
Vásárlási útmutató
Megrendelés 
Megrendelését webáruházunkban regisztrációval vagy annélkül is leadhatja.
Regisztrációját egyszerűen, gyorsan, elvégezheti (a lap jobb felső részében található „Bevásárlókosár” nevű blokk, „regisztráció” menüjében), és azonnal vásárolhat a webáruházban.
A lap bal felső részén található „kategóriák” nevű blokkban választhatja ki a megtekinteni, megrendelni kívánt termék csoportot (pl.:”Kapuautomatikák, motorok”), rá klikkelve  megtekintheti az alcsoportokat (pl.:”Szárnyaskapu”). Az alcsoport képére vagy nevére klikkelve megtekintheti  az alcsoportban található termékek teljes választékát. 

A kiválasztott termékre klikkelve, megtekintheti a nagyméretű képeket a termékekről, a termék leírását,  megadhatja a rendelni kívánt mennyiséget. Ezt követően a „hozzáadás a kosárhoz” nevű ikonra kattintva megrendelheti a terméket, termékeket.

Vásárláskor körültekintően válassza ki a kívánt terméket,  a termék leírások, képek segítséget nyújtanak a termék alaposabb megismerésében, majd a kosár ikonra kattintva bekerül kosarába a megrendelni kívánt tétel. Amennyiben több tételt kíván megrendelni, akkor a kosár tartalmának megjelenését követően térjen vissza a termékek közé és válasszon további terméket.

Amikor a terméke(ke)t kiválasztotta és kosárba helyezte, megjelenik a kosarában lévő termékek listája, mennyisége és bruttó ára. Ebben az esetben lehetősége van még mennyiséget módosítania vagy törölnie.
A fizetési mód kiválasztása és személyes adatai ellenőrzése után a rendelés feladásához nyomja meg a megrendelés elküldése gombot.

Szállítás
A megrendeléseket Magyarország teljes területén futárszolgálattal szállítjuk ki (részletesen a Szállítás és fizetés menüben). Lehetőség van a megrendelés előre átutalással történő fizetésére is (részletesen a Szállítás és fizetés menüben).
 
A megrendelés elküldését követően ön egy email-t kap (a regisztrációnál rögzített címre), ahol a megrendelését meg kell erősítenie, egy linkre kattintvaMegrendelése a megerősítést követően lesz hivatalos.
A megrendelés állapotáról, illetve adatairól email-ben értesítést küldünk önnek, így nyomon tudja követni a rendelést. 

 
A regisztrációnál megadott telefonszámon, illetve e-mailben a megrendelést kontrolláljuk, illetve a kiszállítás időpontjáról egyeztetünk önnel. A megrendelt készterméke(ke)t, melyek raktárunkon vannak a megerősítését követően 24 órán belül feladjuk kiskereskedelmi mennyiségek esetén(kivétel a hétvégén, munkaszüneti napokon feladott rendelések, ebben az esetben max.48 órán belül, vagy az első munkanapon történik).
A futárszolgálat a rendelése napjától számítva a 2. munkanapon kiszállítja Önnek a megrendelt terméket.
Partnerünknél elérhető termékeink megrendelése esetén +24 óra az átfutási idő.
Nagykereskedelmi mennyiségek vagy nagy értékű termékek rendelése
esetén mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a várható szállítási időpontról.

Fontos:
Áru átvételekor legyen kedves ellenőrizni, hogy a számlán feltüntetett termékek egyeznek-e a csomagban található termékekkel.
A terméket átvétel után még a futár jelenlétében tekintse meg és sérülés esetén készíttessen jegyzőkönyvet. Jegyzőkönyv hiányában nem tudjuk elfogadni a sérülésről a reklamációt. Sajnos az ördög nem alszik, ezért átvételkor ellenőrizze a terméket azonnal! Probléma esetén hívja info vonalunkat a 06 (20) 9726 853-es telefonszámon.


Cégek, vállalkozások on-line rendelése
Amennyiben ön cége, vállalkozása részére kíván rendelni, a vállalkozás adatait, a kapcsolattartó személy nevét, elérhetőségét a regisztrációkor legyen szíves megadni. Ezt követően munkatársunk felveszi a megadott kapcsolattartó személlyel a kapcsolatot megrendelése lehető leggyorsabb és zökkenőmentes teljesítése érdekében.


Termék keresés
Termék keresés megkönnyítése érdekében a termék kategóriák között kereshet, vagy a kereső segítségével, kulcsszó megadásával a kulcsszónak megfelelő terméket gyorsan megtalálhatja.


Adatbiztonság
Ezúton tájékoztatjuk önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél, az cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl.: futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Hírlevél szolgáltatás
Amennyiben ön feliratkozik hírlevelünkre, újdonságairól, akcióiról email-ben automatikusan, időközönként értesítést kap. Természetesen, amennyiben nem kívánja igénybe venni hírlevél szolgáltatásunkat, úgy bármikor egyszerűen leiratkozhat róla.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és érdeklődését! 

Dir-Door System Kft
www.dosakapu.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Kilincs díszes 16.010.01
Kilincs díszes 16.010.01

bruttó 3.181 Ft
AKCIÓ! - 3%
bruttó 3.072 Ft

További akciós termékek

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.18 mp