drtihanyi webáruház, webshop

Termék ajánló

Bios Life Slim
Bios Life Slim weboldalKapcsolódó tanulmányom
: Amit a Bios Life Slim-ről tudni kell


A Bios Life Slim™ egy forradalmian új zsírégető termék, amely az utóbbi 30 év első tudományos áttörése a zsírégetés kapcsán.

Az új Bios Life Slim™-ben 25 fontos, az egészséget támogató balasztanyag, vitamin és a szabadalmaztatott „7 X“ K képlet található meg. Ezek segítik az agyban a leptin müködését és étkezések után alacsonyan tartja az inzulint és a vérzsírok mennyiségét. Bios Life Slim™ csökkenti az éhséget, javítja az étkezési szokásokat és a zsírégetést hosszú távon. 

Bios Life Slim™ nem egy szintetikus vitaminkeszítmény, hanem egy kilométerkő a táplálkozástudományban, hiszen mérhetö és így bizonyítható. 
A világon több vezetö szervezet, mint például a az American Heart Association, a Cleveland Clinic vagy a Stillwater Heartcenter táplálkozás tudományi vizsgálatokkal bizonyitják a pozitív hatásokat.

  • - Emeli az energiát
  • - Serkenti a zsírégetést
  • - Redukálja a zsírok raktározását
  • - Megakadályozza a farkas éhséget
  • - Javítja az étkezési szokásokat
  • - Segítí az immunrendszer müködését
  • - Optimalizálja a koleszterin értékeket
  • - Optimalizálja a vércukor értékeket

A teljesítménysportban is elengedhetetlen 


5 szabály a Slim használatához: 

1. Reggelizzen protein gazdagon és szénhidrát szegényen. 
2. Egyen háromszor egy nap protein gazdagon. 
3. A fő étkezések között ne egyen, ne nassoljon. Gyümölcsöt és édességeket közvetlenül a föétkezés után egyen, majd tartson legalább 4 óra szünetet az étkezések között. 
4. Egyen kevesebb cukrot, és több gyümölcsöt ill. zöldséget. 
5. Mozogjon, sportoljon többet. 

Tudományos áttörés és kutatási díj 2007 - ben 

„Mi túl sokat eszünk, helytelen idöben és helytelen ételeket, mert a rossz minőségű ipari táplálékok kiölik belőlünk a helyes érzeteket. 
Jens Claus Brüning a legmagasabb német kutatási díjat kapta a leptin és insulin hormonok kisérleti eredményeiért. A leptin szabályozza agyunkban étkezési szokásainkat, mint például az éhség és a jóllakottság érzését. Ezen kívül a zsírégetést is a leptin szabályozza. Minél hatásosabb az agyban a leptin funkciója, annál alacsonyabb az inzulin az étkezés után, ezért az ember gyorsabban és hosszabb ideig telített és ezzel egy időben jobban fognak a lerakodott zsírok elégni. Prof. Brüning : „A túlsúlyos emberek 95% - a nem kapja meg a jelet az agyból, hogy már elég energia fölvétel történt, így nincs szükség további táplálékra.“ 

A diétákat nem lehet addig betartani, amíg agyunkat át nem tudjuk programozni, mert rábeszél minket újra meg újra, hogy visszatérjünk a régi szokásainkhoz. Az emberek 80%--nál a jo – jo jelenség jelentkezik. A tartós siker kulcsa abban rejlik, hogy mind a táplálék mennyiségét mind pedig az étkezési szokásokat több hónapon keresztül minden féle tiltás nélkül kontrolálni tudjuk.

Milyen hosszan tart? 

Azt szeretné, hogy lefogyjon – és maradjon is úgy. A Bios Life Slim™ ital napi két alkalommal, étkezés előtt történő elfogyasztásával megtanítja a szervezetét a lerakódott zsír elégetésére – éhség - és hiányérzet, jo-jo effektus, vagy más zsírégető termékek esetén tapasztalható mellékhatások nélkül. 

A folyamat hozzávetőlegesen három hónapot vesz igénybe, és ennyi idő általában elég is ahhoz, hogy az eredmény végleges is maradjon. A legtöbb Bios Life Slim™ fogyasztó már napokon belül jobban érzi magát, és méretbeli csökkenésről számol be mindjárt az első hónapban.

Tartalom: 1 havi adag - 60 tasak – 435 g (7,25 x 60)

Adagolás: naponta 2 alkalommal étkezés előtt 10-15 perccel fogyasszuk el a Bios Life ™ Slimet. 

A tasak tartalmát keverje össze 250 ml folyadékkal. Ihatja szénsavmentes ásványvízzel tejjel, gyümölcslével, vagy más folyadékkal is. 
Ügyeljen arra, hogy az el?írt fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

A termék hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményessé tételéhez. 

Összetevők: Biosphere Fiber ™ , Unicity 7x ™ (Proprietary blend a terv nyert poloysaccharides, az Orange Juice por íz keverék, Citirc sav, a kalcium-karbonát ), a BIOS Kardio Matrix ™ (fitoszterolokat, Chrysanthemum Morifolium, Policosanol), a BIOS-vitamin komplex ™ ( Béta-karotin, biotin, kalcium-karbonát, króm, folsav, Niacinamide, szelén, B1-vitamin (Thiamin HCL), B2-vitamin (riboflavin) B6-vitamin (piridoxin HCL), B12-vitamin (cianokobalamin), C-vitamin (aszkorbinsav), E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát), cink Glucanate), Orange Juic Por, Szukralóz, citromsav.


ÜGYELETI TELEFONSZÁMUNK

Szombat-vasárnap is hívható:
06 70 323-4456

Akciós termékek

drtihanyi 00212
Matuzalem internal tabletta 2 doboz

bruttó 39.980 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 33.980 Ft

További akciós termékek

Facebook

Hírlevél

KeresőWebáruház

0.0417 mp


   NOW Foods    MegaFood    InnerLight    GreenFoods