drtihanyi webáruház, webshop

Termék ajánló

Vízszűrő kancsó
Miért ne élvezhetnénk a csapvizet?

LAICA vízszűrő - a folyadékpótlás gazdaságos és környezettudatos alternatívája

A csapvizet biztonságos fogyasztani, mivel szigorú szabályok szerint kezelik, ill. folyamatosan ellenőrzik a helyi laborokban.

Vízszűrő kancsó által szűrt  csapvizet  közel  30 éve  fogyasztanak nap mint nap Európában. A rendszeres használók száma mára megközelíti az  50 milliót.


Néhány elöregedett, ill. korrodált vízvezetékből kerülhetnek a vízbe nemkívánatos anyagok.
Ezek az összetevők a maradék klorínnal, amelyet pont a baktériumok elpusztítására adagolnak a vízhez, okozhatnak kellemetlen ízt, ill. állagot a csapvíznek.

A legpraktikusabb és költség kimélőbb módja megszűrni a csapvizet és csökkenteni a mészkövet  klorint , ólmot, cinket, rezet, néhány növény és rovarirtó szert, mialatt a fontos ásványi anyagok, mint például a kálciumot, magnéziumot nem szűri ki.

Ez által  biztosítja a Laica vízszűrő rendszer - kancsó és a  BI-FLUX  szűrőbetét- a még ízletesebb és egészségesebb vizet.Vajon miért választották közel 50 milliónyian a vízszűrő kancsókat?Ízletes


A Laica bi-flux szűrő hatékonyan javítja a víz állagát, ízét mind a hideg és forróitalok fogyasztásakor. (klikk a "vízfogyasztás" anyaghoz)
     

Költséghatékony


A LAICA vízszűrő kancsó használatával éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére. (klikk a "megtakarítás" anyaghoz)
     

Kényelmes


A víz állandóan elérhető, nem szükséges többé cipekedni. A vízfogyasztás Laica víztisztító kancsóval öröm is lehet!
     

Környezetbarát


A Laica vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért az által, hogy jelentősen csökken a palackozott víz előállításához, szállításhoz felhasznált olajfogyasztás, valamint eltűnik milliónyi feldolgozatlan műanyag palack. (klikk a "környezetvédelem" anyaghoz)
     

Ízletesebb ételek


A legjobb opció a család kedvenc ételeinek elkészítéséhez, az egészséges táplálkozás alapja a Laica kancsó által megszűrt tiszta ivóvíz. (klikk a további anyaghoz)
     

Intelligens ajándék


Egy Laica kancsó valóban egyedi hasznos meglepetés, intelligens barátoknak. (klikk az "ajándékok" anyaghoz)
     

Kíméli a háztartási kisgépeket


A legjobb megoldás, ha hosszan és probléma nélkül szeretnéd használni vízzel, vízgőzzel működő kisgépeidet, mint kávéfőző, gőzölős vasaló, gőz tisztító, párásító... stb
     

Könnyen kezelhető


Egyszerű beüzemelés, nem igényel költséges karbantartást.
     

Hordozható


Mobil, bárhova magaddal viheted akár hétvégi házadba, nyaralásaid alkalmával, mindenhol élvezheted a Laica vízszűrő előnyeit...
   

Kompatibilis


A Laica bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak!


ÜGYELETI TELEFONSZÁMUNK

Szombat-vasárnap is hívható:
06 70 323-4456

Akciós termékek

drtihanyi 00211
Matuzalem sublingual tabletta 2 doboz

bruttó 39.980 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 33.980 Ft

További akciós termékek

Facebook

Hírlevél

KeresőWebáruház

0.0409 mp


   NOW Foods    MegaFood    InnerLight    GreenFoods