drtihanyi webáruház, webshop

Termék ajánló

Immunrendszer támogatók alkategóriái
Immunrendszer támogató készítmények az immunrendszer megfelelő működéséért felnőtteknek és gyermekeknek. Kérdése van? Hívja telefonon dr. Tihanyi Lászlót: 06 70 323-4456 (szombat-vasárnap is hívható ügyeleti telefonszám)

C-vitamin
 C-vitamin
A C-vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében. Rendkívül széles C-vitamin palettánkon Ön is megtalálhatja a legmegfelelőbb készítményt.
D-vitamin
 D-vitamin
Számos tudományos tanulmány szerint a lakosság legnagyobb része D-vitamin hiányban szenved. A D3-vitamin szerepe az immunrendszer erősítésében az utóbbi években jelentősen felértékelődött.
Colostrum - Kolosztrum
 Colostrum - Kolosztrum
A szarvasmarha kolosztrum fontos szerepet tölt be a passzív immunrendszer erősítésében. Különleges SuperColostrum termékünk a szarvasmarha kolosztrumon felül olajfalevél kivonatot is tartalmaz.
Ganoderma lucidum
 Ganoderma lucidum
Ganoderma lucidum gyógygomba (pecsétviaszgomba). Évezredek óta használják az immunrendszer erősítésére a keleti alternatív gyógyászatban. Az utóbbi időben azonban a nyugati világban is felfigyeltek jótékony tulajdonságaira.
Olajfalevél kivonat
 Olajfalevél kivonat
Az olajfa levelében található kesernyés ízű oleuropein egy antioxidáns hatású polifenol vegyület, mely hozzájárul a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez.
GYERMEKEKNEK
 GYERMEKEKNEK
Immunrendszer erősítő készítmények gyermekeknek
Gyógygomba kivonatok
 Gyógygomba kivonatok
Gyógyomba kivonatok: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba), Maitake gyógygomba (bokrosgomba), Cordyceps gyógygomba (hernyógomba), Béta-glükán és maitake gyógygomba kivonat

ÜGYELETI TELEFONSZÁMUNK

Szombat-vasárnap is hívható:
06 70 323-4456

Akciós termékek

drtihanyi 00211
Matuzalem sublingual tabletta 2 doboz

bruttó 39.980 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 33.980 Ft

További akciós termékek

Facebook

Hírlevél

KeresőWebáruház

0.0505 mp


   NOW Foods    MegaFood    InnerLight    GreenFoods