drtihanyi webáruház, webshop

Termék ajánló

NOW Omega 3-6-9
Szív és érrendszer -> Omega 3-6-9 
Azonosító: 00056 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 6.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
NOW Omega 3-6-9

NOW Omega 3-6-9 100 db

Telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrendkiegészítő lágyzselatin kapszula

Felhasználási javaslat
: 2 kapszula napi 1-2 alkalommal

Kapcsolódó tanulmány:
http://www.drtihanyi.hu/omega-3-6-9-new67/

Ma már se szeri se száma a különböző omega 3 -6-9 zsírsavakat tartalmazó táplálék kiegészítőknek. De mi a különbség köztük? Melyiket vegyük? Az ördög, mint mindig, most is a részletekben rejlik.
Nézzük meg azokat az alapfeltételeket, amik alapján a helyes döntést meghozhatjuk.

1. Fogyaszthatóság. Az epehólyag betegségeiben szenvedők, de sok gyomor és bélbántalom esetében is problémás ezek fogyasztása, mert puffadást, hasi görcsöket, émelygést okozhatnak. A jó készítmény tehát az, ami rendszeresen fogyasztható, nem csak 3-4 napig a mellékhatások miatt. A prémium készítmények citrom olaj tartalma segíti az emésztést. 1 liter citromolaj előállításához 3000 citrom héja szükséges.

2. Az omega 3 zsírsavak szívbarát zsírsavak csakúgy, mint az omeg-6 zsírsavak. Tessék a többes számra figyelni! Az omega-3 zsírsavak közé tartozik az alfa linolénsav, a dokozahexaénsav (DHA) és a eikozapentaénsav (EPA). Az omega-6 zsírsavak a linolsav és a linolénsav. A linolsavból képződnek az eikozanoidok, amik viszont rákkeltőnek bizonyultak egyes kísérletekben, ezért az a jó omega-6 zsírsav az, ami linolénsavat tartalmaz.

3. Az omega-9 zsírsavak az olíva olajban találhatók leginkább és az omega-3 zsírsavakkal együtt gátolják az EPA képződését. Tehát az a jó készítmény, amiben kevés az EPA és az omega-3 zsírsavak többsége pedig alfa linolénsav. Sokáig azt hitték, hogy az atópiás dermatitisz - öröklődő, súlyos bőrgyulladás - a linolsav hiányának a következménye. Mára kiderült, hogy ez nem igaz, a betegség fő oka a linolénsav hiánya!

4. És, hogy a dolog még bonyolultabb legyen, most jön a lényeg. A telítetlen (tehát előbb felsorolt zsírvak) mindegyike két formában fordulhat elő a természetben: cisz formában és transz formában. Itt most ne tessék abbahagyni az olvasást, mert a dolog végtelenül egyszerű. Képzeljenek el egy kinyitott esernyőt, amivel kimennek a zuhogó esőbe. Ez a cisz forma. Azután egy erős szélroham kifordítja az esernyőt - ezáltal az már nem véd az eső ellen - ez a transz forma. Látható, hogy az esernyő összetételében semmilyen változás nem történt, mégis az egyik esetben véd az esőtől, a másik esetben használhatatlan.

Omega 3-6-9


Az a jó készítmény tehát, amelyiknek a transzzsírsav tartalma alacsony. Alacsony, de soha nem nulla, mert a cisz és a transz zsírsavak egymásba alakulhatnak (ebben különböző zsírsav izomeráz enzimek játszanak szerepet). A transz zsírsavak fokozzák az érelmeszesedés folyamatát és állatkísérletekben szintén rákkeltőek.

Ez magyarázza tehát azt a nagyon jelentős árkülönbséget, ami az omega 3-6-9 zsírsav kombinációk között tapasztalható.

De aki nem kíván végigböngészni alig olvasható, apró betűkkel írt, gyakran koránt sem teljes információkat ezen készítmények dobozain, azoknak ajánlom az Omega E-ssentials zsírsav kombinációt, mely az előbb felsoroltak maximális figyelembe vételével készül és ezáltal valóban hatékonyan véd az infarktus, a stroke, az atópiás dermatitis, a rheumatoid arthritis és a Chron-betegséggel szemben.


Kulcsszavak: omega 3-6-9, koleszterin, magas vérnyomás

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SuperGreens családi csomag
A csomag tartalma: 3 db SuperGreens 180 gramm por, 2 db puripHy 60 ml lúgosító csepp Kapcsolódó weboldalak: - drtihanyi.hu - zolditalok.drtihanyi.hu Kapcsolódó tanulmányok: - SuperGreens - SuperGreens, pH-csoda, zöld lötty Ha kérdése van, írjon bátran e-...
bruttó 99.990 Ft 
db
gallery thumbnail
Kardio csomag I.
Tartalma: 1 doboz Omega 3-6-9 (250 db) 1 doboz SuperGreens por 1 üveg LL prime pH-csepp 1 üveg Biolight csepp 1 kulacs Omega 3-6-9 (teljes tanulmány: Zsírsavakról: Omega 3-6-9) A LINOLSAV jobban véd a szívinfarktussal szemben, m...
bruttó 44.900 Ft 
dbÜGYELETI TELEFONSZÁMUNK

Szombat-vasárnap is hívható:
06 70 323-4456

Akciós termékek

drtihanyi 00212
Matuzalem internal tabletta 2 doboz

bruttó 39.980 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 33.980 Ft

További akciós termékek

Facebook

Hírlevél

KeresőWebáruház

0.0652 mp


   NOW Foods    MegaFood    InnerLight    GreenFoods