dunapark webáruház, webshop

GARDENA

AICL, SUBSTRAL

HUSQVARNA ROBOTFŰNYÍRÓ

McCulloch

McCulloch termékek

McCulloch gépek és tartozékok

TÓTECHNIKA

HUSQVARNA

Partner

Szivattyú technika

Flymo gépek

EVERRIS, SUBSTRAL
Letölthető katalógusunk: http://www.substral.hu/content/katalogus/substral-katalogus-2016-66942.pdf

 

Az Everris Landscaper Pro (Scotts Díszpark) a kert és park minden növényéhez:

 Az Everris (Scotts) szabályozott tápanyag-leadású és lassú feltáródásúműtrágyáinak előnyeit nemcsak a termesztő kertészek, hanem a kertépítők és fenntartók is élvezhetik. Az Everris landscaper Pro (Scotts Díszpark) műtrágya család tagjai között a kert minden növényére (fű, fa, virág) találhatunk megfelelőt. Különlegességük, hogy hosszabb hatástartammal rendelkeznek, így az ápolás lényegesen kevesebb munka- és időráfordítással jár. Ennek azért van igazán jelentősége, mert ma már az intenzív díszkertek rendszeres öntözés nélkül szinte elképzelhetetlenek. Az öntöző- vagy esővíz kimossa a gyökérzóna könnyen mozgó tápanyagait, főként a fű számára fontos nitrogént. Hosszú hatástartamú műtrágya nélkül igen gyorsan újra műtrágyáznunk kellene.
A lassított tápanyag-leadású, 8-10 hetes hatástartamú műtrágya típusok (Gyomirtó szer gyeptrágyával és Mohás foltokra) speciális nitrogén-összetételének köszönhetően a feltáródás több lépcsőben megy végbe, így a műtrágya mindig elegendő nitrogént szolgáltat a fő növekedéséhez.


A szabályozott tápanyag-leadású műtrágya speciális burkolata megakadályozza, hogy a tápanyagok azonnal kioldódjanak. Az azonnali feloldódás helyett a tápanyagok minden külső beavatkozás nélkül egyenletesen táplálják a növényeket, ezért a gyep dús és folyamatosan zöld marad legkülönfélébb környezeti feltételek között is.
Az Everris Landscaper Pro (Scotts Díszpark) műtrágyák előnyei a hagyományos műtrágyákkal szemben:
 Kényelmes – egyenletes szemcseméret, könnyű, egyenletes kiszórási lehetőség. Nem porolódik, könnyen önthető. A kis (15 kg) zsákméretnek köszönhetően könnyen kezelhető. Időjárásálló műanyag zsák!
 Biztonságos – a burkolt típusoknál a talajhőmérséklet emelkedésével, a fű tápanyagigényének megfelelő ütemben, egyenletesen táródnak fel a hatóanyagok, így kisebb a perzselésveszély.
 Környezetkímélő – kismértékű tápanyag (nitrogén-) kimosódás. Amit kiszórt, az ott hasznosul, ahol kell! Kísérletek bizonyítják a lényegesen kevesebb nitrogén-felhasználást, így a környezet nitrogénterhelése is csökken.
 Hatékony  – Minden szükséges tápelemet tartalmaz, így nemcsak a levélfelületet növeli, hanem a gyökérzetet is erősíti, segíti a bokrosodást. Erősebb, élénkebb színű gyepfelületet eredményez.
 Költségkímélő – általában 1-2 kezeléssel, 40-50 Ft/m2 műtrágya-költséggel egész évre megoldott a tápanyagpótlás. Harmonikus növekedést (gyökér és lomb) eredményez, a fű gyökérzete mélyebbre hatol, így a vízigény csökken. A lomb nem nyúlik meg, így kevesebbszer kell nyírni a gyepet.
 Rugalmas – a széles kínálatban rendelkezésre álló gyepműtrágyák az igényeknek és az anyagi lehetőségeknek megfelelően rugalmasan tervezhető tápanyag-utánpótlási programot tesznek lehetővé.
 Sokoldalú - a kert minden zugában használható típusok (gyep, virágágyás, cserjefolt).

ÚJ!

Aquasmart-technológia a jobb vízhasznosításért

Everris Landscaper Pro (Scotts Díszpark)  műtrágyáink az egyedülálló Aquasmart technológiának köszönhetően segítik azt, hogy a gyep sűrűbb levéltömeget és mélyre hatoló, erős gyökérzetet fejlesszen, és így a talajnedvesség jobban hasznosuljon.
Az Aquasmart technológiának köszönhetően a műtrágyaszemcsékből a tápanyag lassan, fokozatosan táródik fel, ezért a növény mindig elegendő tápanyaghoz jut. Az így táplált gyep a földfelszín felett erősebb és sűrűbb zöldtömeget, a földfelszín alatt pedig hosszabb, mélyebbre hatoló gyökérrendszert fejleszt.
A nedvesség optimális hasznosulását háromféleképpen támogatja:
a sűrű lombtömeg megakadályozza a felülről érkező csapadék elfolyását, így annak nagy része helyben marad,
az erős gyökérrendszer többet tud felvenni a talajba jutó csapadékból,
száraz időszakban a sűrű lombozatnak és jól fejlett sűrű gyökérrendszernek köszönhetően kisebb a talaj párolgási vesztesége.

Az eredmény: egészséges, folyamatosan fejlődő gyep, ami hosszú időn át élénk, üde zöld marad. Everris Landscaper Pro New Grass  (Scotts Díszpark Gyepstarter

 

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

OASE ProMax Garden 5000 Kerti szivattyú
OASE ProMax Garden 5000 Kerti szivattyú

bruttó 74.990 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 59.992 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


Letölthető dokumentumok

Hírlevél

Gardena öntözés tervező


A Gardena népszerű öntözéstervező programja innen letölthető:

http://www.gardena.com/hu/mygardenWebáruház bérlés és készítés

0.17 mp