dunapark webáruház, webshop

GARDENA

AICL, SUBSTRAL

HUSQVARNA ROBOTFŰNYÍRÓ

McCulloch

McCulloch termékek

McCulloch gépek és tartozékok

TÓTECHNIKA

HUSQVARNA

Partner

Szivattyú technika

Flymo gépek

McCulloch gépek alkategóriái
A McCulloch története több közel 70 évvel ezelőtt kezdődött. 1943.ban Robert McCulloch alapította a McCulloch Motors Corporation céget. Néhány év elteltével a cég Wisconsinból átköltözött Kaliforniába, ahol a McCulloch Motors az első láncfűrészt gyártotta. 1999-ben McCulloch európai üzletágát eladta a Husqvarna AB-nak. Kilenc évvel később a Husqvarna AB megvásárolta az észak amerikai piac márkajogokat is, azóta a McCulloch a Husqvarna cégcsoport tagja. Mostanra a McCulloch egy teljes kerti gép szortimentet kínál: Erőteljes láncfűrészeket, robusztus szegélynyírókat és fűkaszákat, fűnyírókat, fűnyírótraktorokat, ridereket, sövénynyírókat és lombfúvókat, hómarókat.

Láncfűrészek
 Láncfűrészek (0 féle termék)
Új, nagyon kompakt láncfűrészek mindenfajta vágási munkákra a ház és kert körül, hobby felhasználók számára. Korszerű OxyPower-motor, szabadalmaztatott technológia, mely nagy erőt fejt ki kis fogyasztással és alacsony káros anyag kibocsátással. Softstart indítás mely könnyű indítást tesz lehetővé.
Fűnyírók
 Fűnyírók (0 féle termék)
Korszerű, ergonómiailag kedvező kialakítású, erőteljes fűnyírók magánkertekbe, közintézmények kertjébe. Több féle típust kínálunk: oldalkidobós és mulcsozós illetve fűgyűjtős - hajtás nélküli és önjáró gépeket. A fűnyírók kivétel nélkül acél házzal, robosztus kerekekkel, egyszerű magasság állítással készülnek.
Fűnyíró traktorok, riderek
 Fűnyíró traktorok, riderek (0 féle termék)
Kompakt és kényelmes felűlős fűnyíró traktorok és riderek kis és közepes kertekhez. A fűnyíró könyen kezelhető és jó rálátást biztosit a munkaterületre. Mulcsozás BioClip-rendszerel. A rendszeres nyírás esetében így szükségtelen a gyűjtés, fáradságos ürítés és a nyesedékkel táplálja a talajt, védi a gyepet a kiszáradástól. (Gyűjtő rendelhető tartozékként)
Fűkaszák
 Fűkaszák (0 féle termék)
A McCulloch család fűkaszái és bozótvágói ergonómiailag kedvező kialakításuk miatt jól használhatóak akár magas fűben és bozótban is. A softstart indítási berendezés és a kombinált start/stop kapcsoló megkönnyíti a mindennapi munkát. Magáncélú használat esetén a termék jótállási ideje 2 év.
Sövénynyírók
 Sövénynyírók (0 féle termék)
Könnyű sövénynyírók, melyek egyszerűen használhatóak, kifejezetten kert és háztulajdonosok számára tervezve. A softstart berendezésnek köszönhetően könnyen indítható bárki számára. Erőteljes, alacsonyfogyasztású motor és rezgéscsillapított fogantyú. A magas vágássebesség, a nagy fogak, a 45-60 cm hosszú penge, és az egymás ellen mozduló kések kiváló és gyors vágásteljesítményt biztositanak.
Lombfújók, - szívók
 Lombfújók, - szívók (0 féle termék)
Erőteljes multifunkcionális fúvó. Ideális a lomb- és fűgyűjtésnél illetve a kert takarításnál. A 3 az egyben géppel a fúvás, szívás és mulcsozás gyerekjáték. Könnyű és gyors az indítás és nagyon egyszerűen levehető a gyűjtőzsák.
Kultivátorok
 Kultivátorok (0 féle termék)
Korszerű, erőteljes motorral szerelt kultivátorok kertépítéshez, ház körüli munkákhoz. Több féle tipus kapható, 44-84 cm munkaszélességig, 21-28 cm munkamélységig. Lánchajtás, ellentétesen forgó robosztus kapatagok, massziv kezelőszerv jellemzi
Hómarók
 Hómarók (0 féle termék)
A McCulloch ( MSB121 típus) illetve a kisebb önjáró tipusok ( pl. PM55 ) elsősorban családi házak, társasházak, mig a nagyobbak ( PM85, PM105 ) közintézmények, ipari- és mezőgazdasági telephelyek hó eltakarítására ideálisak.
Nem található kép a termékhez!
 Akkumulátoros gépek (0 féle termék)

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

OASE ProMax Garden 6000 Kerti szivattyú
OASE ProMax Garden 6000 Kerti szivattyú

bruttó 98.990 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 79.192 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


Letölthető dokumentumok

Hírlevél

Gardena öntözés tervező


A Gardena népszerű öntözéstervező programja innen letölthető:

http://www.gardena.com/hu/mygardenWebáruház bérlés és készítés

0.13 mp