eblepetes webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

HÍRLEVÉL

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ
 ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK


 
Regisztráció 


A EBlepetés webáruházában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez, illetve kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. 

Az áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben.  A regisztráció során meg kell adnod a neved, és az e-mail címedet.  Rendelés feladásához szükséges még a szállítási cím és egy olyan telefonszám megadása is, amin szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek.
 
Az adatok helyességét a rendelésed elküldése előtt ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted, jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod.  A regisztrációddal egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy az EBlepetés hírlevélben tájékoztathasson a webáruház aktuális híreiről, akcióiról, újdonságairól.

Az EBlepetés  az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja. Megrendelés 


Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak és forintban értendők, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban. 

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a bal felső sarokban található „Kosár” feliratra klikkelve. Ha az adatok véglegesítése megtörténik, akkor a rendelésedet elküldted hozzánk. A rendszer küld egy automatikus visszaigazolást a rendelésedről, ebben a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni a végső fizetendő összeget, amely már tartalmazza a szállítás díját és az aktuális személyes és állandó kedvezményeket is. Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a bal oldalon található „Kosár” menüpont alatt a „Korábbi rendelések”’ fejezetben bármikor ellenőrizheted. 

A Felek között, elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve magyar. A szerződések rögzítésre kerülnek, és később  visszakereshetők a Korábbi rendelések menüpontban.
  
Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vedd fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Vevőszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben. Fizetési módok 


A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben utánvéttel, vagy helyszíni kifizetéssel az üzletünkben, illetve előre, átutalással. 

1.) Készpénzes fizetésre lehetőséged van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárszolgálat emberének, vagy a postásnak kell kifizetni az áru ellenértékét és a szállítás költségét. 

2.) Módod van a termék személyes átvételére is, az alábbi átvélteli ponton: AjándékoZoo üzlet - a nyitvatartási időhöz igazodva.
 Cím: AjándékoZoo üzlet.  8360 Keszthely Kossuth L. u. 4

3.) Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

Garbóczi Krisztina
 OTP Bank
11773494-00999412


Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.
 

  


Szállítási információk


Rendelésed elküldése után, 48 órán belül, e-mailben igazoljuk vissza rendelésedet. A visszaigazoló e-mail elküldése után állítjuk össze rendelésedet, és indítjuk el hozzád az MPL Futárszogálatával (Magyar Posta Logisztikai Szolgálata) vagy egyéb külsős futárszolgálattal. Alap esetben, 5-7 munkanapon belül érkezik meg a csomagod a rendeléskor megadott címre. Ha ettől eltérő szállítási határidő várható, az az adott termék termékleírásában van feltüntetve.  Nem várt akadály esetén, a szállítási határidő módosulásáról a lehető legrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon tájékoztatunk.Csomagolási és szállítási díjak 


Az EBlepetében a csomagolásért külön díjat nem számítunk fel!

Szállítási díjak

Bizonyára te is belátod, hogy az Interneten történő vásárláshoz kapcsolódó szállítási költségek nagysága eltörpül egy valóságos bevásárlókörúthoz kapcsolódó költségek mellett ( benzinpénz, parkolójegy ára, pizza és üdítő a gyerekeknek, néhány új, és kihagyhatatlan "valami" a hölgyeknek, egy mindenképpen megvásárlandó "fontos" kütyü az uraknak, és persze idő, idő és idő).
Ennek ellenére az EBlepetés átvállalja  a szállítási költségek akár teljes összegét is a rendelésed nagyságától függően.

Szállítási díjak:


Előre átutalással a szállítási díj: 1190 Ft
Utánvéttel a szállítási díj:  1540 Ft

15000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES!
Rendelés lemondása    


Téves megrendelés
Ha rendelésedet tévedésből adtad le, azt a leadást követően e-mailben az eblepetes(kukac)gmail(pont)com címen vagy a 06-20/27-90-370-es telefonszámon személyesen mondhatod le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben egyedi fényképes megrendelést adtál le és az már elkészítésre került a lemondásnak helye nincs.

Csomag újrakézbesítés

Amennyiben mi elküldtük a megrendelt csomagot, de nem tartózkodsz a megadott címen, akkor egy értesítőt hagynak neked, amiből megtudhatod,  hogy melyik postán tudod átvenni a csomagodat  5 munkanapon belül. Amennyiben nem veszed át a csomagot, azt automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy nem kapsz értesítőt, vagy nem tartózkodik senki a megadott címen, mert pl. elutaztál külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt kezdeményezed, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük ismét neked.  Amennyiben egy címről a vevő hibájából visszakapjuk a csomagot, az EBlepetés fenntartja a jogot, hogy arra a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot illetve a csomag visszaszállításának árát kiszámlázza a részedre. Amennyiben a megrendelt áru nem érkezik meg az igért időben, kérünk másnap jelezd felénk, hogy utána nézhessünk a csomagod sorsának, elkerülve a további bonyodalmakat és kellemetlenségeket.Elállási jog, termék visszavásárlás

Előfordul, hogy az általad az áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szeretettél volna. Az EBlepetés szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. Ezért a vásárlástól a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben foglaltak szerint a   csomag átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz.  (Az elállási jog a használatba nem vett termékekre vonatkozik. Elállási jogoddal nem tudsz élni, ha a terméket megrendelésre, egyedi igényeid alapján készítettük el.)  Ha meggondoltad magad, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő:

1. Jelezd elállási szándékodat a csomag átvételét követő 8 munkanapon belül az alábbi elérhetőségeken (telefonon 06-20/27-90-370 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com, vagy levélben: AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina). 8360 Keszthely Kossuth L. u. 4 ) . Írásban történő elállásod esetén, akkor érvényes az elállásod, ha az elállási nyilatkozatodat a 14 munkanapos határidő lejárta előtt elküldöd.

2. Munkatársunk megkeres az adatok egyeztetése miatt (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása), ezután minden terméket kérdezés nélkül visszaveszünk!

3. Végül postai csomagként  add fel a visszaküldeni szánt terméket, az összes eredeti tartozékával és csomagolásal együtt:
AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina) 8360 Keszthely,  Kossuth L. u 4.
(Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással add fel, NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!)

4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és max. 30 napon belül visszaküldjük neked a termék és a kiszállítási díj értékét.

5.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel.  Ha a visszaküldött áru a te hibádból, nem rendeltetésszerű használat következtében sérült, jogosultak vagyunk az ebből eredő kárt megtéríttetni veled.

További információkat az elállás jogáról, valamint interneten vásárlók jogairól az alábbi rendeletben olvashatsz:

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekrőlGarancia

Az EBlepetésben kizárólag kifogástalan minőségű termékeket forgalmazunk és az általunk készített ajándékok minőségére is fokozottan ügyelünk. Minden egyes terméket egyenként megvizsgálunk mielőtt belekerülne a csomagodba, azért hogy azt kapd a pénzedért amit szeretnél. Ha minden gondosságunk ellenére véletlenül mégis hibás, vagy a szállítás során sérült áru kerülne hozzád, azt kérjük a csomagod átvételét követően haladéktalanul jelezd az Ügyfélszolgálatunkon ( telefonon 06-30/232-6410 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com ). Egyeztetés után, add fel postai csomagként a hibás terméket a címünkre (NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!), minden eredeti tartozékával és a csomagolásával együtt, és mi díjmentesen kicseréljük neked.  Ilyen esetben utólagosan visszatérítjük neked a hibás termék  visszaküldésének költségét és természetesen nem számítunk fel újabb szállítási díjat sem, a csere termék kiküldésénél.
A további garanciára a Ptk-ba és a kormányrendeletekben foglaltak szerint vállalunk felelősséget.

Vitás esetekben, ha nem tudnák egyezségre jutni, az ügyben a keszthelyi Bíróság jogosult eljárni.Adatvédelmi nyilatkozat

Az adataidat kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására valamint hírlevél értesítéseink küldéséhez használjuk fel. Az adatok a szállítás és kézbesítés idejére időlegesen átadásra kerülhetnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adataidat írásos vagy e-mailben történő kérésedre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

lwww.ofe.hu/inet/ofe/hu/index.html

FORRÓDRÓT

Rendelj telefonon!

Garbóczi Krisztina
06-20/27-90-370

AJÁNDÉK ÖTLETEK

ELŐNYÖS NEKED, MERT...


- 4-7 nap alatt eljut hozzád amit rendelsz.

- 14 napig visszavásároljuk, ha mégsem ilyet akartál.

- akár a teljes szállítási díjat átvállaljuk

- állandó kupon kedvezmények várnak, amivel spórolhatsz

- saját képeiddel is megdíszítjük amit  szeretnél

HA KÉRDÉSED VAN...

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ideWebáruház bérlés és készítés

0.07 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Milyen a jó ajándék?
lábléc