eblepetes webáruház, webshop
Még nem jelentkezett be!
Név:
Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Nem tudok belépni
E-mail:
Név:
Lakcím:
VALENTIN NAPRA

ÁLLATOS PLÜSSÖK

SAJÁT KÉPEIDDEL DÍSZÍTVE

Afgán agár

Airedale terrier

Akita inu

Amstaff

Amerikai bulldog

Angol bulldog

Barzoj

Basset hound

Beagle

Bearded collie

Belga juhász

Bernáthegyi

Berni pásztor

Bolognese

Border collie

Boston terrier

Boxer

Briard

Brüsszeli griffon

Bullmastiff

Bullterrier

Cairn Terrier

Cane corso

Chihuahua

Csau-csau

Dalmata

Dobermann

Dogok

Dogo canario

Eurázsiai

Foxterrier

Francia bulldog

Golden retriever

Greyhound

Havanese

Hovawart

Husky

Ír szetter

Jack russell terrier

Japán chin

Keeshond

Kínai meztelen kutya

Kuvasz

Labrador retriever

Leonbergi

Lhasa apso

Magyar vizsla

Máltai selyemkutya

Mopsz

Nápolyi mastiff

Német juhászkutya

Német vizsla

Orosz toy terrier

Parson russell terrier

Pekingi palotakutya

Pinscher

Pointer

Pomerániai spicc

Puli

Rodesiai ridgeback

Rottweiler

Samoyed

Schnauzer

Sealyham terrier

Shar-pei

Shih-tzu

Skótjuhász

Skót terrier

Spániel

Spanyol agár

Tacskó

Tibeti terrier

Uszkár

Yorki

Weimari vizsla

Westie

VEGYES KUTYÁS CUCCOK


-K
isebb méretű tárgyak rendelése esetén (ha borítékban elfér) még kedvezőbb a szállítási költség

- A legolcsóbban úgy úszhatod meg, ha az előre utalást választod, mert akkor nem terhel az utánvét
VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ
 ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK


 
Regisztráció 


A EBlepetés webáruházában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez, illetve kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. 

Az áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben.  A regisztráció során meg kell adnod a neved, és az e-mail címedet.  Rendelés feladásához szükséges még a szállítási cím és egy olyan telefonszám megadása is, amin szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek.
 
Az adatok helyességét a rendelésed elküldése előtt ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted, jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod.  A regisztrációddal egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy az EBlepetés hírlevélben tájékoztathasson a webáruház aktuális híreiről, akcióiról, újdonságairól.

Az EBlepetés  az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja. Megrendelés 


Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak és forintban értendők, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban. 

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a bal felső sarokban található „Kosár” feliratra klikkelve. Ha az adatok véglegesítése megtörténik, akkor a rendelésedet elküldted hozzánk. A rendszer küld egy automatikus visszaigazolást a rendelésedről, ebben a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni a végső fizetendő összeget, amely már tartalmazza a szállítás díját és az aktuális személyes és állandó kedvezményeket is. Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a bal oldalon található „Kosár” menüpont alatt a „Korábbi rendelések”’ fejezetben bármikor ellenőrizheted. 

A Felek között, elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve magyar. A szerződések rögzítésre kerülnek, és később  visszakereshetők a Korábbi rendelések menüpontban.
  
Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vedd fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Vevőszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben. Fizetési módok 


A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben utánvéttel, vagy helyszíni kifizetéssel az üzletünkben, illetve előre, átutalással. 

1.) Készpénzes fizetésre lehetőséged van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárszolgálat emberének, vagy a postásnak kell kifizetni az áru ellenértékét és a szállítás költségét. 

2.) Módod van a termék személyes átvételére is, a keszthelyi AjándékoZoo üzletben a nyitvatartási időhöz igazodva.
 Cím: AjándékoZoo üzlet.  8360 Keszthely Kossuth L. u. 4

3.) Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

AjándékoZoo Kft
Raiffeisen Bank
12083600-01206991-00100009


Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.
 

  


Szállítási információk


Rendelésed elküldése után, 48 órán belül, e-mailben igazoljuk vissza rendelésedet. A visszaigazoló e-mail elküldése után állítjuk össze rendelésedet, és indítjuk el hozzád az MPL Futárszogálatával (Magyar Posta Logisztikai Szolgálata) vagy egyéb külsős futárszolgálattal. Alap esetben, 3-5 munkanapon belül érkezik meg a csomagod a rendeléskor megadott címre. Ha ettől eltérő szállítási határidő várható, az az adott termék termékleírásában van feltüntetve.  Nem várt akadály esetén, a szállítási határidő módosulásáról a lehető legrövidebb időn belül e-mailben, vagy telefonon tájékoztatunk.Csomagolási és szállítási díjak 


Az EBlepetében a csomagolásért külön díjat nem számítunk fel!

Szállítási díjak

Bizonyára te is belátod, hogy az Interneten történő vásárláshoz kapcsolódó szállítási költségek nagysága eltörpül egy valóságos bevásárlókörúthoz kapcsolódó költségek mellett ( benzinpénz, parkolójegy ára, pizza és üdítő a gyerekeknek, néhány új, és kihagyhatatlan "valami" a hölgyeknek, egy mindenképpen megvásárlandó "fontos" kütyü az uraknak, és persze idő, idő és idő).
Ennek ellenére az EBlepetés átvállalja  a szállítási költségek egy részét, vagy akár a teljes összeget is a rendelésed nagyságától függően.

Szállítási díjak:


Előre átutalással a szállítási díj: 1090 Ft
Utánvéttel a szállítási díj:  1440 Ft

15000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES!
Rendelés lemondása    


Téves megrendelés
Ha rendelésedet tévedésből adtad le, azt a leadást követően e-mailben az eblepetes(kukac)gmail(pont)com címen vagy a 06-30/232-6410-es telefonszámon személyesen mondhatod le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben egyedi fényképes megrendelést adtál le és az már elkészítésre került a lemondásnak helye nincs.

Csomag újrakézbesítés

Amennyiben mi elküldtük a megrendelt csomagot, de nem tartózkodsz a megadott címen, akkor egy értesítőt hagynak neked, amiből megtudhatod,  hogy melyik postán tudod átvenni a csomagodat  5 munkanapon belül. Amennyiben nem veszed át a csomagot, azt automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy nem kapsz értesítőt, vagy nem tartózkodik senki a megadott címen, mert pl. elutaztál külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt kezdeményezed, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük ismét neked.  Amennyiben egy címről a vevő hibájából visszakapjuk a csomagot, az EBlepetés fenntartja a jogot, hogy arra a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot illetve a csomag visszaszállításának árát kiszámlázza a részedre. Amennyiben a megrendelt áru nem érkezik meg az igért időben, kérünk másnap jelezd felénk, hogy utána nézhessünk a csomagod sorsának, elkerülve a további bonyodalmakat és kellemetlenségeket.Elállási jog, termék visszavásárlás

Előfordul, hogy az általad az áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szeretettél volna. Az EBlepetés szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. Ezért a vásárlástól a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben foglaltak szerint a   csomag átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz.  (Az elállási jog a használatba nem vett termékekre vonatkozik. Elállási jogoddal nem tudsz élni, ha a terméket megrendelésre, egyedi igényeid alapján készítettük el.)  Ha meggondoltad magad, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő:

1. Jelezd a Ügyfélszolgálatunkon a csomag átvételét követő 8 munkanapon belül ( telefonon 06-30/232-6410 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com, vagy levélben: AjándékoZoo üzlet. 8360 Keszthely Kossuth L. u. 4 )  azt, hogy meggondoltad magad. Írásban történő elállásod esetén, akkor érvényes az elállásod, ha az elállási nyilatkozatodat a 14 munkanapos határidő lejárta előtt elküldöd.

2. Munkatársunk megkeres az adatok egyeztetése miatt (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása), ezután minden terméket kérdezés nélkül visszaveszünk!

3. Végül postai csomagként  add fel a visszaküldeni szánt terméket, az összes eredeti tartozékával és csomagolásal együtt:
AjándékoZoo üzlet. 8360 Keszthely,  Kossuth L. u 4.
(Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással add fel, NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!)

4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és max. 30 napon belül visszaküldjük neked a termék és a kiszállítási díj értékét.

5.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel.  Ha a visszaküldött áru a te hibádból, nem rendeltetésszerű használat következtében sérült, jogosultak vagyunk az ebből eredő kárt megtéríttetni veled.

További információkat az elállás jogáról, valamint interneten vásárlók jogairól az alábbi rendeletben olvashatsz:

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekrőlGarancia

Az EBlepetésben kizárólag kifogástalan minőségű termékeket forgalmazunk és az általunk készített ajándékok minőségére is fokozottan ügyelünk. Minden egyes terméket egyenként megvizsgálunk mielőtt belekerülne a csomagodba, azért hogy azt kapd a pénzedért amit szeretnél. Ha minden gondosságunk ellenére véletlenül mégis hibás, vagy a szállítás során sérült áru kerülne hozzád, azt kérjük a csomagod átvételét követően haladéktalanul jelezd az Ügyfélszolgálatunkon ( telefonon 06-30/232-6410 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com ). Egyeztetés után, add fel postai csomagként a hibás terméket a címünkre (NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!), minden eredeti tartozékával és a csomagolásával együtt, és mi díjmentesen kicseréljük neked.  Ilyen esetben utólagosan visszatérítjük neked a hibás termék  visszaküldésének költségét és természetesen nem számítunk fel újabb szállítási díjat sem, a csere termék kiküldésénél.
A további garanciára a Ptk-ba és a kormányrendeletekben foglaltak szerint vállalunk felelősséget.

Vitás esetekben, ha nem tudnák egyezségre jutni, az ügyben a keszthelyi Bíróság jogosult eljárni.Adatvédelmi nyilatkozat

Az adataidat kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására valamint hírlevél értesítéseink küldéséhez használjuk fel. Az adatok a szállítás és kézbesítés idejére időlegesen átadásra kerülhetnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adataidat írásos vagy e-mailben történő kérésedre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

lwww.ofe.hu/inet/ofe/hu/index.html

Rendelj telefonon!Garbóczi Krisztina
06-30/232-6410

Somogyi Balázs
06-30/419-9906

webáruház menüháttér
eblepetes 01513
JUMPY schnauzer plüss kutya 30 cm

3.640 Ft
AKCIÓ! - 8%
3.340 Ft

További akciós termékek
webáruház menüháttér
webáruház menüháttér
1.Saját fényképes, kutyusod nevével díszített termo kutyapléd (100 x75 cm)
2.Saját fényképpel és szöveggel díszített figyelmeztető tábla 20x30cm
3.Saját fényképes Mágikus színváltós bögre
4.Szatén díszpárnahuzat + párna a saját fotóddal díszítve
5.Saját fényképes Dog on Board matrica 20x20 cm
6.Kulcstartó angol bulldog kölyökkel
7.Mágikus színváltós bögre mopsz rajzzal
8.Saját fényképes névjegykártyatartó
9.Egyedi fényképes hógömb
10.Saját fényképpel és szöveggel díszített figyelmeztető tábla 10x15cm
webáruház menüháttér

- 4-7 nap alatt eljut hozzád amit rendelsz
.

- 14 napig visszavásároljuk, ha mégsem ilyet akartál.

- akár a teljes szállítási díjat átvállaljuk

- állandó kupon kedvezmények várnak, amivel spórolhatsz

- saját képeiddel is megdíszítjük amit  szeretnél

 

webáruház menüháttér

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ide

Tel: 
06-30/232-6410

E-mail: 
info@eblepetes.hu

Üzlet:
8360 Keszthely 
Kossuth L. u. 4
Nyitvatartás:
Hétfőtöl- Péntekig 
9-17.30 óráig
Szombaton:
9-12 óráig

webáruház menüháttér

Az EBlepetésben  elérhető ajándéktárgyak  rajzait, grafikáit
ifj. Dancs Mihály készíti!
dancs.mihaly@gmail.com

webáruház menüháttér


Webáruház

0.0485 mp


webáruház oldalszél fájl
   Milyen a jó ajándék?