ekszer webáruház, webshop
Új arany ékszerek
· Spanyol Aranyékszerek (39)
· Fülbevalók (333)
· Gyűrűk (247)
· Nyakláncok (135)
· Medálok (141)
· Nyakékek (18)
· Karláncok, Karkötők, Bokaláncok (244)
· Testékszerek (2)
· Egyéb (6)

Aranyóra
· Női óra (1)
Gyűrűméret:

Láncméret:
Általános tudnivaló
Az akadálymentes vásárlás érdekében szükséges az alábbiak figyelembevétele.


Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A megrendelés menete: A megvásárolni kívánt termék(ek) adatlapján kattintson a "Kosárba teszem" gombra. A megrendelés a Megrendelő adatainak megadása után a "Megrendelés elküldése" gombra kattintva véglegesíthető.

A megrendelés visszaigazolása: A megrendelés beérkezéséz követően munkatársunk telefonon egyeztet a megrendelővel.

A megrendelés fogadását követően rendszerünk azonnal egy automatikus (magyar nyelvű) email üzenetet küld a Megrendelő által megadott email címre. Ez tartalmazza a megrendelés minden adatát. Kérjük ezen adatokat (pl. szállítási cím) a későbbi félreértések elkerülése érdekében ellenőrizze. Amennyiben ezen adatok valamelyike hibás, kérjük ezt mihamarabb email-ben vagy telefonon jelezze felénk.

A megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra illetve iktatásra nem kerül.

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmmal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.


Szavatosság, garancia:

Az ékszerekre az átvételtől számított 1 év jótállás vonatkozik.

A szavatossaág/garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel együtt címünkre (Jade Gold Kft 3533 Miskolc, Andrássy u. 41.) visszajuttatni. 

A szavatosságot/garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel és számlával együtt küldi vissza.

A szavatossaági/garanciális igény nem érvényesíthető:

      - A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodáaokra illetve sérülésekre
      - A méretváltoztatásokra
      - Az termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia)
      - A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószekrek, stb.) által okozott
         károsodásokra, elszineződésekre
      - A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra

A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. A javított terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen mihamarabb eljuttatjuk. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a szavatossaági/garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.

A szavatossaági/garanciális ügyintézés további részleteire a Ptk.-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben forglaltak az iranyadók. 


A vásárlástól való elállás, pénzvisszafizetési garancia:

 A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül lehetőség van a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Azaz ha a termék esetleg valami miatt nem megfelelő, és Ön hiánytalanul és sérülésmentesen címünkre (Jade Gold Kft 3533 Miskolc, Andrássy u. 41.) az eredeti számlával együtt visszaküldi, visszafizetjük a megrendelt termékek teljes vételárát. Ha Ön 8 napon belül írásban elküldi részünkre az elállási nyilatkozatát, akkor Önnek így is ellegendő jeleznie felénk az elállási szándékát.

Ebben az esetben ezt kérjük a 06 46 532 208 telefonszámon jelezze felénk.

A jog gyakorlását nem érinti, de a pénvisszafizetés feltétele, hogy a termék visszaküldése során a kapott számlát eredetiben mellékelje. E nélkül pénzvisszafizetést teljesíteni nem áll módunkban, mert a számla sztronírozásához szükséges az eredeti számla megléte.


Adatvédelem:


A Jade Gold Kft. kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A megrendelőlapon megadott személyes adatokat harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem adja ki.

Még nem jelentkezett be!
Név:
Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Nem tudok belépni
webáruház menüháttér
1.Női nyakék
2.Női nyakék
3.Női brakka jellegű nyaklánc
4.Férfi pecsétgyűrű
5.Női nyakék
6.Férfi görögmintás karlánc
7.Férfi barakka jellegű nyaklánc
8.Női köves fülbevaló
9.Férfi nyaklánc
10.Férfi nyaklánc
webáruház menüháttér


Webáruház

0.1218 mp


webáruház oldalszél fájl