elektromoskerekpar webkatalógus

Akciós termékek

Lem Tsunami verseny bukósisak
Lem Tsunami verseny bukósisak

84.000 Ft
AKCIÓ! - 30%
58.800 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Elérhetőségeink

 5600 Békéscsaba, 

Bajza u. 15.
 

>>> TÉRKÉP <<<

06-66/444-999 06-30/9-451-436rekordmobil@alfold.net
Nyitva

H-P 8-17; 

SZO 8-12
 
Bemutatkozás

Cégünk immáron 22. éve igyekszik a motorozás, elektromos kerékpározás, hajózás szerelmeseinek szolgálatába állni. 1996-os nyitásunkat követően hamar felismerve a tényleges vásárlói igényeket a cég kizárólag két keréken közlekedőket valamint a hajózást képviselte. Eleinte motorkerékpárok, robogók forgalmazásával foglalkozott vállalkozásunk ezt a későbbiekben egészítette ki az Elektromos Kerékpár.

A Rekord Mobil Kft. dinamikus fejlődése azonnal megkövetelte egy műhely beindítását ami ezt követően rövid időn belül profi szakszervizzé nőtte ki magát és folytatta tevékenységét.
Az elmúlt pár évben a hajózás termékkínálata is nőtt, hiszen a cég képviseli a Mariner, Parsun és Quicksilver márkák széles palettáját.

A közelmúltban az egyre nagyobb érdeklődést kiváltó elektromos kerékpárok forgalmazását is megkezdte a vállalkozás. Mára már több különböző elektromos kerékpár termékcsalád forgalmazásával foglalkozunk: Polymobil, Lofty és Z-Tech termékek széles skálája közül választhatnak vásárlóink! Cégünket nagy büszkeséggel tölti el, hogy mára az elektromos kerékpárok kínálata nemcsak a megyei hanem országos viszonylatban is jelentősnek mondható. Az elektromos kerékpárok iránt folyamatosan megnőtt kereslettel párhuzamosan a szerviz is alkalmazkodott az igényekhez így bármilyen jellegű probléma esetén megfelelő szakszervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére. A Rekord Mobil Kft. fennállása óta szeretettel várja mindazon vásárlóit, akik kiegészítő termékeket keresnek a motorozáshoz, elektromos kerékpározáshoz. Bármilyen alkatrész forgalmazását, beszerzését vállalja a cég.

Motoros ruházatának termékkínálata is egyedülálló a megyében:
Szélésválasztékkal rendelkezik bukósisakokból, motoros nadrágokból, dzsekikből, kesztyűkből.
Elektromos Kerékpár kínálatunk is mind alkatrészben mind elektromos járművekben kielégíti kedves vásárlóink igényeit!

Cégünk nagy figyelmet fordít más városokból érkező megrendelői számára is. Egyedülálló módon vállalja a megvásárolt illetve helyben szervizelt motorok, elektromos kerékpárok, nagyobb méretű termékek személyes házhozszállítását egész Békés megye valamint szomszédos megyék területére is!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük bizalmával megtisztel minket és Önt is az elmúlt 20 év elégedett vásárlói között tudhatjuk!


2016 Louis katalógusWebáruház bérlés és készítés

0.08 mp
KAPCSOLAT

   06309451436
   5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL