elektromoskerekpar webkatalógus

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél

Elérhetőségeink

 5600 Békéscsaba, 

Bajza u. 15.
 

>>> TÉRKÉP <<<

06-66/444-999 06-30/9-451-436rekordmobil@alfold.net
Nyitva

H-P 8-17; 

SZO 8-12
 
Kölcsönzés
 
Robogó Bérleti díjak:
1 nap 8 000 FT
2 nap 15 000 FT
3 nap 22 000 FT
4 nap 29 000 FT
További napok 6000 FT/nap
(Áraink eltérhetnek aktuális és egyedi árszabás miatt)
Kaució: Személyigazolvány másolata, illetve 50 000 FT készpénz


Díjunk tartalmazza:
- Feltöltött üzemanyag tankkal (visszavételkor szintén feltöltve kell átadni)
- Üzemképes, átvizsgált, tiszta állapotú robogó
- Megkötött felelősségbiztosítás
- Tartozékok: Biztonsági lakat, igény szerint láthatósági mellény, bukósisak

További szolgáltatásunk bérléssel kapcsolatban:
Vállalunk helyszínre ki- illetve visszaszállítást. Békéscsaba belterületén 3000 FT/darab. Békéscsabán kívül irányár 100FT/km

A bérbeadó vállalja:
Rendszeres ellenőrzéssel biztosítja, hogy a bérelhető robogók állapota mindig kifogástalan legyen. Átadáskor feltöltött tankkal, tiszta, üzemképes állapotban adjuk át. A bérlők a robogóban és másoknak okozott károkért kárfelelősséggel tartoznak!

Amit kérünk:
A bérlők vállalják, hogy sajátjukként kezelve a robogót szakszerűen fogják használni. A tulajdon biztonsága érdeklében a legnagyobb gondossággal fognak eljárni. A robogók tárolásánál annak szakszerű lezárásáról gondoskodnak a kapott biztonsági lakattal. Szállításnál megfelelő rögzítésről fognak gondoskodni. A bérlő a bérlet időszak lejártáig az átvett robogóra vigyáznak és a bérbeadónak sérülésmentesen visszaadják azt. A bérlők kijelentik, hogy a robogót használók egészségi állapotuk és testi adottságaik alapján alkalmasak a saját felelősségükre történő robogózásra a BÉRBEADÓ részéről átadott robogókkal. Kijelentik továbbá, hogy a robogókat használók bármilyen sérülése esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét ők önállóan viselik, illetve önállóan gondoskodnak saját egészségi, vagyoni és felelősségi biztosításokról. A bérlők tudomásul veszik, hogy a robogókat az érvényes közlekedési szabályok szerint kötelesek használni. A szabályok megértése esetén a felelősség teljes mértékben a bérlőket terheli, az abból eredő károkat önállóan viselik.
A bérbeadó és a bérlők megállapodnak abban, hogy a nyilvánvaló esetleges sérülések és károsodások a robogón csak abban az esetben vehetők figyelembe a bérbeadó terhére, ha azokat a bérlők legkésőbb a használat megkezdésééig a BÉRBEADÓ felhatalmazott képviselőjének bejelentik.

 
Kerékpár Bérleti díjak:
1 nap 2 500 FT
2 nap 5 000 FT
3 nap 7 500 FT
4 nap 10 000 FT
További napok 2500 FT/nap
(Áraink eltérhetnek aktuális és egyedi árszabás miatt)

Kaució: Személyigazolvány másolata, illetve 25 000 FT készpénz


Díjunk tartalmazza:
- Üzemképes kerékpár
- Tartozékok: biztonsági lakat, igény szerint láthatósági mellény, biciklis táska, bukósisak

További szolgáltatásunk bérléssel kapcsolatban:
Vállalunk helyszínre ki- illetve visszaszállítást. Békéscsaba belterületén 3000 FT/darab. Békéscsabán kívül irányárunk 100FT/km

A bérbeadó vállalja:
Rendszeres ellenőrzéssel biztosítja, hogy a bérelhető kerékpárok mindig kifogástalan állapotban legyenek. Átadáskor tiszta, kifogástalan és üzemképes állapotban adjuk át. FIGYELEM! A kerékpárok biztosítással nem rendelkeznek! A bérlők a kerékpárokban és másoknak okozott károkért kárfelelősséggel tartoznak!

Amit kérünk:
A bérlők vállalják, hogy a kerékpárokat szakszerűen fogják használni sajátjukként kezelve azt. A tulajdon biztonsága érdeklében a legnagyobb gondossággal fognak eljárni. A kerékpár tárolásánál annak szakszerű lezárásáról gondoskodnak a kapott biztonsági lakattal. Esetleges szállításnál megfelelő rögzítésről fognak gondoskodni. A bérlő a bérlet időszak lejártáig az átvett kerékpárokra mindvégig vigyáznak és a bérbeadónak sérülésmentesen visszaadják azt. A bérlő(k) kijelentik, hogy a kerékpárokat használók egészségi állapotuk valamint testi adottságaik alapján végig alkalmasak a saját felelősségükre történő kerékpározásral. Kijelentik továbbá, hogy a kerékpárokat használók bármilyen sérülése esetén annak minden vonatkozású anyagi terhét ők önállóan viselik, illetve önállóan gondoskodnak saját egészségi, vagyoni és felelősségi biztosításokról. A bérlők tudomásul veszik, hogy a kerékpárokat az érvényes közlekedési szabályok szerint kötelesek használni. A szabályok megértése esetén a felelősség teljes mértékben a bérlőket terheli, az abból eredő károkat önállóan viselik.
Termék ajánló

2016 Louis katalógusWebáruház bérlés és készítés

0.04 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc