elektromoskerekpar webkatalógus

Akciós termékek

LOFTY MBT Kerékpár
LOFTY MBT Kerékpár

72.000 Ft
AKCIÓ! - 14%
62.000 Ft

További akciós termékek

Hírlevél

Elérhetőségeink

 5600 Békéscsaba, 

Bajza u. 15.
 

>>> TÉRKÉP <<<

06-66/444-999 06-30/9-451-436rekordmobil@alfold.net
Nyitva

H-P 8-17; 

SZO 8-12
 
Vevőszolgálat
Cégnév:
Rekord Mobil Kft.
Cím:
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.
Tel.:
06309451436
E-mail címe:
rekordmobil@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
rekordmobil.hu
Kapcsolattartó neve:
Nagy Ferenc
Tel.:
06309451436
E-mail címe:
rekordmobil@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
A Rekord Mobil Kft. 16. éve igyekszik a motorozás és hajózás szerelmeseit kiszolgálni. Az 1996-os nyitást követően eleinte motoros termékek és autóalkatrészek árusításával foglalkozott. Rövid időn belül felismerte a cég a tényleges vásárlói igényt így a Yamaha márkakereskedés címének elnyerésével bebizonyosodott: A cég további életútja kizárólag a motorozást és hajózást fogja képviselni.
A Rekord Mobil Kft. egy minden igényt kielégítő szakműhellyel rendelkezik ahol garanciás és garancián túli motorkerékpár és csónakmotor javítást is végez.
Az elmúlt pár évben a Rekord Mobil Kft. bővítette hajózási termékkínálatát is, hiszen a cég képviseli a Mariner, Parsun és Quicksilver márkák széles palettáját.
A közelmúltban a vásárlói igényeknek megfelelően az elektromos kerékpárok forgalmazását és szervízelését is megkezdte a vállalkozás. Mára már több különböző elektromos kerékpár termékcsalád értékesítésével is foglalkozik a Rekord Mobil kft. Többek között a Tornádó és PolyMobil termékeivel.
A céget büszkeséggel tölti el, hogy mára az elektromos kerékpárok kínálata nemcsak a megyeszékhelyen, hanem a megyében is egyedülállóan jelentős. Az elektromos kerékpárok iránt folyamatosan megnőtt kereslettel párhuzamosan a szerviz is alkalmazkodott az igényekhez így bármilyen jellegű probléma esetén megfelelő szakszervizzel állnak a vásárlók rendelkezésére.
A Rekord Mobil Kft. szeretettel várja mindazon vásárlóit, akik kiegészítő termékeket keresnek a motorozáshoz. Bármilyen alkatrész forgalmazását, beszerzését vállalja a cég, és motoros ruházati termékkínálata is egyedülálló a megyében.
A Rekord Mobil Kft. nagy figyelmet fordít a vidékről érkező vásárlói számára is. Egyedül álló módon vállalja a megvásárolt illetve helyben szervizelt motorok, elektromos kerékpárok, nagyobb méretű termékek házhozszállítását egész Békés-megye, de még a szomszédos megyék területére is!
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Termék ajánló


2016 Louis katalógusWebáruház bérlés és készítés

0.06 mp
KAPCSOLAT

   06309451436
   5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL