elektrooxigen webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

8 napos gyógyszeradagoló Medidos No 8.
8 napos gyógyszeradagoló Medidos No 8.

bruttó 4.191 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 3.302 Ft

További akciós termékek
Cikkek, Információk
Rosszul alszik a magyar ... Az alvás világnapja - 2010.04.05. 12:21

A cikket elolvashatja az alábbi linkre klikkelve:

http://lifenetwork.hu/lifenetwork/alvas/20100319-rosszul-alszik-a-magyar-meg-a-gyerekek-is.html
 


Forgalmazói tájékoztató - 2009.12.05. 18:20
Alvásterápiás eszközök”Second Hand” forgalmazása:
 
Az alvásterápiában alkalmazható terápiás eszközök vásárlásával kapcsolatosan, mint a magyarországi hivatalos és felhatalmazott forgalmazó az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmet.
A terápiánál alkalmazott CPAP (AutoCPAP, BiPAP) eszközök nagyértékű eszközök. A RESMED termékek esetében a gyártó 24 hónap garanciát biztosít a készülékekre.
Bizonytalan eredetű „jó vételnek” tűnő vásárlás esetén is százezres nagyságrendű a kifizetett vételár.
Ezeknek a készülékeknek a javítása jelentős költséggel járhat, egy esetlegesen szükséges motorcsere esetén a vételárhoz adva akár már elérheti, vagy meghaladhatja az új készülék árát. Egy szép állapotú, de néhány hétig esetleg filter nélkül használt készülék (soha ki nem cserélt, végletekig elszennyeződött filterrel használt) majd eladás előtt „újjá varázsolt” készülék élettartama akár évekkel is megrövidülhet, esetleg rövid időn belül tönkremehet.
Egy óvatlan elpakolás esetén a párásító egységből a készülékbe kerülő folyadék károsító hatása esetleg csak később jelentkezik, de gazdaságtalanná teheti a javítást.
A terápiás maszkok esetében adott típuson belül is akár 4-5 különböző méret létezik. A nem megfelelő maszk nem képes a szükséges terápiás hatásfokot biztosítani, a rossz illeszkedés miatt kisebesedhet a bőr, vagy huzatot kaphat a paciens szeme.
Javasoljuk, hogy készülék és tartozék (maszk) vásárlását ne utcán, megbeszélt találkozóhelyen bonyolítsák, hiszen ezek az eladók reklamáció esetén általában már nem elérhetők.

        RESMED  Globális piacvezető az alvás és légzésterápiában       

KAPCSOLAT

   06-1-205-3075, 06-1-205-3076
   1116 Budapest, Temesvár u. 20. Star
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL