elektrooxigen webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Horkolás, alvászavarok - alvási apnoe?
Horkolás, alvászavarok - alvási apnoe?

bruttó 1.980 Ft
AKCIÓ! - 40%
bruttó 1.188 Ft

További akciós termékek
Vásárlási információ
Regisztráció:
 
Regisztrációját egyszerűen, gyorsan, on-line elvégezheti (a lap jobb felső részében található „Bevásárlókosár” nevű blokk, „regisztráció” menüjében), és azonnal vásárolhat a webáruházunkban.

Amennyiben a regisztráció, vagy a belépés során bármilyen problémába ütközne, klikkeljen a következő linkre: GYIK.
(Bizonyos esetben előfordulhat, hogy a böngésző beállításán változtatnia kell)

Rendelés: 


A lap bal felső részén található „kategóriák” nevű blokkban választhatja ki a megtekinteni, megrendelni kívánt termékcsoportot, és a hozzá tartozó alcsoportokat. Rá klikkelve eljut az áruházba feltöltött termékekhez.
A kiválasztott termékre klikkelve, megtekintheti a nagyméretű képeket a termékekről, a termék leírását, megadhatja a rendelni kívánt mennyiséget. Ezt követően a „hozzáadás a kosárhoz” nevű ikonra kattintva megrendelheti a terméket. 
Vásárláskor körültekintően válassza ki a kívánt terméket - a termék leírások, képek segítséget nyújtanak a termék alaposabb megismerésében, majd a kosár ikonra kattintva bekerül kosarába a megrendelni kívánt tétel. Amennyiben több tételt kíván megrendelni, akkor a kosár tartalmának megjelenését követően térjen vissza a termékek közé és válasszon másik terméket.

Termék
keresés megkönnyítése érdekében Ön termék kategóriák között kereshet, vagy a kereső segítségével, kulcsszó megadásával a kulcsszónak megfelelő terméket gyorsan megtalálhatja.

Amikor a terméke(ke)t kiválasztotta és kosárba helyezte, megjelenik a kosarában lévő termékek listája, mennyisége és bruttó ára. Ebben az esetben lehetősége van még mennyiséget módosítania vagy törölnie.

A fizetési mód kiválasztása (Személyes átvétel, Utánvét, Előre utalás) és személyes adatai ellenőrzése után a rendelés feladásához nyomja meg a megrendelés elküldése gombot.

Előre utalás:
A megrendelés elküldése után munkaidőben feldolgozzuk rendelését és 2 órán belül küldünk egy visszaigazoló levelet, amiben mellékletben csatoljuk a számlát (PDF formátum). Utaláskor kérjük a számlaszámra hivatkozzon.

A megrendelés elküldését követően ön egy visszaigazoló email-t kap (a regisztrációnál rögzített címre).Szállítás (Magyarország területén): 

GLS futárszolgálat díjai

GLS Utánvét

GLS Előreutalás

18.000,- Ft-ig

1.600,- Ft.

1.100,- Ft.

18.000,- Felett

Ingyenes

Ingyenes

 

 

 

       
       

A megrendelt terméke(ke)t, az Ön megerősítését követően 24 órán belül feladjuk (kivétel a hétvégén, munkaszüneti napokon feladott rendelések, ebben az esetben max.48 órán belül, vagy az első munkanapon).
 
Áru átvételekor legyen szíves ellenőrizni, hogy a számlán feltüntetett termékek egyeznek-e a csomagban található termékekkel. Amennyiben eltérést tapasztal, kérjük hívja vevőszolgálatunkat. 


Adatbiztonság:

Ezúton tájékoztatjuk önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kerül regisztrálásra.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, valamint adatainak kezelése során mindenkor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Cégek, vállalkozások on-line rendelése:

Amennyiben Ön cége, vállalkozása részére kíván az on-line webáruházon keresztül rendelni, a vállalkozás adatait, a kapcsolattartó személy nevét, adószámát, elérhetőségét a regisztrációkor legyen szíves megadni, illetve a megrendelés adatainál a "számlázási cím" rovatban. Ezt követően munkatársunk felveszi a megadott kapcsolattartó személlyel a kapcsolatot megrendelése lehető leggyorsabb és zökkenőmentes teljesítése érdekében.
 
Köszönjük megtisztelő figyelmét és érdeklődését!


KAPCSOLAT

   06-1-205-3075, 06-1-205-3076
   1116 Budapest, Temesvár u. 20. Star
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL