elektrooxigen webáruház, webshop
PARI Sinus® Inhalátor 028G1000
Mennyiség: db
PARI Sinus® Inhalátor 028G1000
Hatékony gyógyszeres hatás az orr-melléküregekben.

A PARI Sinus® kompresszor egy PARI LC Sprint® porlasztófejjel együtt nagyon hatékony inhaláló készüléket képez az alsó légutak orvosi aeroszolos inhalációs terápiájához, valamint a topikus inhalációs aneszteziához. A készülék az orvos által felírt, illetve javasolt folyékony gyógyszer ideiglenes, szájon vagy orron keresztüli inhalálására szolgál az alsó és a felső légutak inhalációs terápiájához.

A PARI Sinus® készülékben az a különleges, hogy az aeroszol a légutakba kerülve rezgésbe jön. Ez a „pulzáló” aeroszol könnyen és gyorsan behatol az orr melléküregek teljesen elzárt területeire, és eljuttatja a gyógyszert azokra a helyekre, amelyeket orr melléküreg gyulladás esetén kezelni kell.

A PARI Sinus® egy olyan inhalációs rendszer, amely – az aeroszol rezgésbe hozásán kívül – az inahlációs terápia minden előnyét magában rejti. A gyógyszer pontosan arra a területre jut el, ahol szükség van rá. Ez lehetővé teszi kis dózisok alkalmazását, és ezáltal a nem kívánt mellékhatások kockázata is csökkenthető. Az inhaláció rendkívül fontos a beteg területek nyálkahártyáinak gyógyítása szempontjából, és ezen kívül még az orr nyálkahártyát is nedvesítjük.  

3 év garancia

Porlasztási teljesítmény:

Teljes kibocsátás: 220 mg/min
MMD (közepes részecskeméret): 3,2 µm
5µm alatti részecskék aránya: 71%


Műszaki adatok:

Elektromos csatlakozás: 230 V~ / 50 Hz
Áramfelvétel: 0,7 A
Teljesítményfelvétel: 80 W
A ház méretei (Sz x H x M): 19,2 cm x 14,5 cm x 15,0 cm
Súly: 1,8 kg
Üzemi nyomás: 1,6 bar


 


Keresőszó: PARI, inhalátor, TurboBOY, SX, cf, cisztás, fibrózis, cistas, fibrozis, porlasztó, sx, boy, sinus, orr

Gyártó: PARIMegtekintve: 2061KAPCSOLAT

   06-1-205-3075, 06-1-205-3076
   1116 Budapest, Temesvár u. 20. Star
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL