elektroshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

DEHNsupport Toolbox 3.0 (Magyar) az MSZ EN 62305 szabványsorozatnak megfelelően
Kattintásra teljes méret

DEHNsupport Toolbox (Magyar) az MSZ EN 62305 szabványsorozat 1. és 2. kiadásának megfelelően

A csomag tartalma: DEHNsupport Basic + DEHNsupport Upgrade Distance Edition

Cikkszám: 099401 + 099402

A DEHNsupport elektronikus döntéstámogatási szoftver tervezőknek és villanyszerelőknek szóló programokat tartalmaz, ami a kockázatelemzéstől a felfogórúd hosszának és a veszélyes megközelítési távolság számításán keresztül a földelő hosszának számításáig terjed. Az MSZ EN 62305-x szabványsorozat követelményei képezik a program alapját.

A nemzetközi követelményeken kívül bizonyos országokban léteznek nemzeti kiegészítések is, melyek a szoftverbe integrálásra kerültek. A szoftver továbbfejlesztése folyamatos. A szoftvercsomag az alábbi számítási modulokat tartalmazza:

DEHN Risk Tool DEHN Risk Tool (Kockázatelemzés): 
Az MSZ EN 62305-2 szabvány szerint Kockázatelemzés: Építmények esetében a veszélyeztetési lehetőségek elemzése lehetővé teszi az építmény meglévő tulajdonságaihoz illesztett, valamint a használat jellegétől függő védelmi intézkedések gazdaságilag ésszerű kiválasztását.
DEHN Distance Tool DEHN Distance Tool („s” biztonsági távolság számítása):
Veszélyes megközelítési távolság számítása az MSZ EN 62305-3 szerint (a csomóponti potenciálok módszere szerint) 3D-s épületmodellezés: A veszélyes megközelítési távolság automatikus számítása a felhasználónak időt takarít meg és lényegesen leegyszerűsíti a munkát.
space
DEHN Air Termination Tool DEHN Air-Termination Tool (Felfogórudak hosszának számítása): 
Az MSZ EN 62305-3 szabvány szerint Tetőfelépítmények védelme: A szoftvermodul segítségével felfogórudak hosszát lehet kiszámítani az LPS villámvédelmi rendszer függvényében.
space
DEHN Earthing Tool DEHN Earthing Tool (Minimális földelőméretek számítása): 
Földelőhossz meghatározása: A földelő típusa és a talaj fajlagos ellenállása fontos tényezők a szükséges földelőhossz meghatározásában.Bővebb információ

A szállítási idő 1-5 munkanap. További információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Megtekintve: 1022HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.05 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc