felfekves webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hívjon: 06/23-33-2040

Partnereink
 
  

 

EP-kártyát elfogadunk, AKCIÓK március 31-ig.
Kedves Vásárlóink!
A Budaörs, Szabadság út 13. szám alatti bemutatóterem 2017. március 31-ig tartó tavaszi nyitvatartása: H-P: 10-17 Sz: 10-13. 


Matrac            Párna           Betegágy          Huzat         Fényterápia
 
                                                      kattintson a képekre

    
   

20 éves tapasztalattal segítünk, hogy ne legyen egydül a bajban.
Felfekvések megelőzése és gyógyítása. Forduljon hozzánk!


Kedves Látogató!

Megpróbálunk az Önök segítségére lenni abban az esetben, ha a családban felfekvés (írják még: decubitus, dekubitus, dekubitusz) ill. annak a veszélye alakult ki. 

Elsősorban felfekvés elleni matracokat (antidecubitus matracokat), valamint kényelmi matracokat forgalmazunk.

A választás előtt Önnek - Önöknek lehetősége van e-mailben vagy akár telefonon is konzultálni olyan szakemberrel, aki ebben a szakmában dolgozik több, mint 30 éve. Tapasztalatunkkal igyekszünk segíteni a legmegfelelőbb gyógyászati segédeszköz (orvostechnikai eszköz) kiválasztásában. 

Termékeink forgalmazásánál fő szempont a beteg érdeke, a személyre szabott adaptáció lehetősége. A felfekvés megelőzése vagy - ha már a felfekvés kialakulása megkezdődött - a felfekvés gyógyítása olyan komplex feladat, melyben a felfekvési sérülések ellen az alábbiak használata szükséges:

Felvekvés elleni matrac
(antidecubitus matrac)
Az antidecubitus matrac működési elvének lényege a megnövelt kontaktfelület által az aktív nyomáselosztás valamint az önszellőzés biztosítása. 
(Ez azt jelenti, hogy a speciális matracba a beteg egyenletesen süllyed bele, így nem csak a szokásos helyeken (váll, csípő, lapocka, fenék, sarok) támaszkodik a test, hanem végig az egész test vonalán. Egy ilyen matracon a homorú helyeken is létrejön az alátámasztás (tarkó, derék, hátsó térdhajlat) ezért az eddig nyomásnak kitett kisebb felületek helyett az egész test alá lesz támasztva, ezért a nyomás a nagy területen teljesen el tud oszlani. Sehol nem keletkezik nagy nyomás, ami a felfekvést létrehozza. A tojástartó alakú forma nem lapul be teljesen, a gúlák között mindíg marad levegő, ami szoba hőmérsékletű. A bőr mentén lévő átmelegedett levegő ennél könnyebb, ezért oldalt felfelé eltávozik, de hélyére friss, hűsebb levegő kerül. Az önszellőzés a melegebb és hűsebb levegő cirkulációja miatt jön létre.

A testsúly által kiváltott fizikai "visszahatás-visszanyomás" a matracban nem jön létre, mivel a gúlacsúcsokban keletkező nyomófeszültséget a gúlaszerkezet a saját alapjára osztja le. (A gúla csúcsa könnyen nyomódik be, "benne eltűnik" a benyomódás miatti visszanyomás ereje. Hagyományos matracokon a mélyebbre benyomódott testrészek alatt nagyobb visszanyomások keltkeznek.) 

A matraccal érintkező egész testfelületen egyenletes alátámasztás jön létre, ezáltal kielégítő marad a bőr capilláris keringése. (A hajszálerekben tud keringeni a friss vér, ezért a szöveteknek megmarad a megfelelő oxigén-ellátása.)
 
A háromdimenziójú mélyprofil a matracfelületen egy vízszintes elmozdulást is elősegít, melynek a jótékony hatása a beteg testhelyzet változtatásakor nyilvánul meg. 200 fokig hőkezelhető, autoclavozható.

Felfekvés elleni ülőpárna (antidecubitus ülőpárna)
Üléskor a nyomásnak kitett testfelület kicsi, ezért a decubitus kialakulásának valószínűsége megnő. A harántsérült betegeknél súlyosbító tényező az érzéskiesés. A párnával érintkező egész felületen egyenletes alátámasztás jön létre, ezáltal kielégítő marad a bőr capilláris keringése. Az antidecubitus ülőpárna működési elvének lényege a megnövelt kontaktfelület által az aktív nyomáselosztás biztosítása, valamint az önszellőzés. A testre ható nyomás enyhül, mivel a gúlacsúcsokban keletkező nyomófeszültséget a gúlaszerkezet a saját alapjára osztja le. A gúlák közt mindig marad levegő, mely hűsebb mint a beteg testfelülete mentén átmelegedő. Ez cirkulál, így a beteg nem fülled. Alapanyaga speciális- egészségügyi célra kifejlesztett lágy polyuretán hab, melynek sűrű rácsszerkezete biztosítja a tartósságát. Speciális kezelése miatt antifungális, antibacteriális hatással rendelkezik. 200 fokig hőkezelhető, autoclavozható.

Felfekvés elleni krém
és egyéb készítmények.
 

Kiemelt Partnerünk:

Az INCOMED Kft. vállalja, hogy bármilyen vényre rendelt gyógyászati segédeszközt rövid határidővel beszerez.

www.incomed.hu

06-1-218-6806
incomed@incomed.hu

Keresett kifejezések
felfekvés elleni krém, decubitus gyuru, matrac, antidecubitus, felfekvés elleni matrac, perimed, párna, decubitus, elektromos matrac, decu, felfekves megelozes, decubit, légmatrac, dekubitus, 00054, decub, decubitus elleni uloparna, anti dekubitus, matracvédő, dekubitusz, meyra, perimed matrac, decubitus 70 kg alatt , felfekv, memória matrac, decubitus 70 kg felfekves elleni matra, matrac 140 200, fel, felfekvés matrac, matrac 160 200, D 514, felfek, felfekvés elleni gumikarika, anti dekubitusz matrac, 18 09 42 03 12 010 , felfekvés gél, kialakult felfekves, bolthely hu, elektromos matrac intex, decubitus elleni kré, felfujódó matrac, buborék matrac, gél párna, ARDO, 180x200 teljes borításu fehér vászon huzat, bioptron lámpa, RICANT, specialis kotszer, alkatrész, Active Light, matrac vedohuzat, huzat, matrac ára, RICANT SY S-400, specialis kotszer sarokra, szék, Vászon normál, Thuasne, 14 cm, activelight, haydn, 90x200, elasztikus lepedo, infra lámpa, méret, ápolás, ülőpárna, memomed, beteg, párna mérete, kompresszor, kompresszoros, meyra x1, haydn ágy, memomed matrac, memory matrac, 00008, színterápia, Zipzáras elasztikus incontinentia huzat, vezeték, kapaszkódo, mantovani párizs, mantovani, ápolási matrac, active, Perimed párna, Normál ápolási matrac, kompresszoros matrac, Super Care 2 kompresszoros antidecubit, ricant kompresszoros, Aime, védőhuzat, motoros ágyrács, matrachuzat, active light állvány, sarokvédő, felfekvés elleni párna, Gyógyítás Fény- és Színterápiával, ágyrács, 160, Zselés sarokp, Ricant SY400, act, oldalkorlát, fekvés kezelése, bokavédő, active light proffessional, fényterápia, gyerek, lepedő, szines lencsék, habszivacs, 00007, sarok, pumpa, decubitus matrac, Szivacs, kapaszkodo trapéz, space trek, Felfekvés,

Decubitus párna

AKCIÓ 

Támogassa adója 1%-ával!

DAGANATOK 
SEBÉSZETE 
Alapítvány
kattintson a feliratra 

Kereső

Akciós termékek

felfekves 00074
Normál ápolási matrac 200*90*10cm

bruttó 16.920 Ft
AKCIÓ! - 17%
bruttó 13.980 Ft

További akciós termékek

GyártóWebáruház

0.5111 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Felfekvés    Decubitus    Veszélyeztetettek    Felfekvés kezelése
lábléc