*
felfekves webáruház, webshop

SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához

Felfekvés mértéke / Megelőzés / Azonosító: 00072

bruttó 24.900 Ft
AKCIÓ! - 6%
bruttó 23.380 Ft
db
SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához

ACTIVELIGHT SZÍNTERÁPIA Egészségpénztárra elszámolható

Az Activelight lámpa kiegészítője a több színből álló színterápiás készlet. 

A lámpához mellékelt szakkönyvben pontos útmutatás található arra vonatkozólag, hogy milyen sérülések, fekélyek ill. betegségek esetén melyik színeket kell alkalmazni, mennyi ideig és milyen távolságból. E kiegészítő lehetőság a gyógyfénylámpás kezelés hatásfokát emeli meg, ezzel rövidítve a gyógyulási időt.

Tudta-e továbbá az alábbiakat is?

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. Vannak színek, amelyek természetünkhöz közelebb állnak, amiket szeretünk, és vannak, amiket elutasítunk. Ám ezek életünk során is változnak, gyerekkorunkban egész más színek a kedvenceink, mint huszonéves korunkban, sőt hangulatunktól, jelenlegi élethelyzetünktől, élményeinktől függően is pillanatonként változhat az a szín, amit a legszívesebben látunk. 

A színek elektromágneses rezgésükkel - hullámhosszukkal és frekvenciájukkal - jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. A polarizált fényű színterápiát csak néhány éve alkalmazzák, de alapját az ősi, indiai módszer képezi a csakra színekkel. A csakra kavargó energiaörvény, amely a finomenergia-rendszerhez tartozik. Ez a rendszer az alapja a testi, érzelmi, mentális és szellemi öngyógyítás ősi indiai módszerének.
A hindu hagyomány hét nagy csakrát tart számon, melyek egymás fölött helyezkednek el. Minden csakrának megvan a maga legmegfelelőbb frekvenciája, ez határozza meg a színét és egyéb jellemzőit.
 
A Polarizált fényű lámpa színterápia vonatkozásában fontos tudnunk az aura- ill. csakraszíneket, hogy mely testtájéknak milyen a színe.
Felülről lefelé haladva: a fejtető lila, utána a szegycsontig kék, a mellkas színe zöld /szív, tüdő, csecsemőmirigy/, a bordaívek alatt sárga, az alhasi terület narancssárga, a nemi szervek környéke rózsaszín, végül combtőtől lefelé piros. 

A Polarizált fényű színterápiás szettben a csakraszíneknek megfelelő színes lencsék találhatók: piros, narancssárga, zöld, kék, lila, és a sárga szín, ami a készülékben már benne van.
 

Ha kérdése van, kérem hívjon: 06-23-33-2040

Megtekintve: 1831

Légmatrac AKCIÓ

Támogassa adója 1%-ával!

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Super Care (5) DIGITAL-DUO "Cell On Cell" 210 kg-ig (25cm magas)
Super Care (5) DIGITAL-DUO "Cell On Cell" 210 kg-ig (25cm magas)

bruttó 329.990 Ft
AKCIÓ! - 9%
bruttó 299.990 Ft

További akciós termékek

GyártóWebáruház bérlés és készítés

0.12 mp