Akciós termékek

Remington BKT4000 BIKINIVONAL FORMÁZÓ
bruttó 8.830 Ft
AKCIÓ! - 15%
bruttó 7.490 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
 

BIKINIVONAL FORMÁZÓ

BKT4000Gyártó: Remington
Remington a szépségipar egyik legnagyobb gyártója.A Remington Products, vagy elterjedtebb nevén egyszerűen Remington egy világszerte ismert szépségápolási vállalat, amely borotvákkal, epilátorokkal és hajápolási termékekkel foglalkozik, nőknek, férfiaknak egyaránt. A Spectrum Brands leányvállalata.

Története

A Remington név az 1816-ban alapított E. Remington and Sons formációjából ered, amely lőfegyverek gyártásával foglalkozott. Alkalmanként más termékekkel is előálltak, például varrógépekkel vagy mezőgazdasági gépekkel – de mégis a legjelentősebb ilyen jellegű mellékág akkor alakult ki, amikor a feltaláló, Christopher Sholes meggyőzte a fegyvergyártó vállalatot, hogy segítsen neki kifejleszteni a QWERTY billentyűzetes írógépet, amely máig létező és használatban lévő billentyűzet szabvány. 1886-ban az E. Remington & Sons eladta az írógép ágazatot, amely így Remington Írógép Vállalattá vált. Ez később, 1927-ben egyesült a Rand Kardex Vállalattal, és Remington Rand néven folytatta tovább tevéknyeségét. A Remington Rand szélesítette portfólióját, és mechanikus számológépek, iratszekrények, lyukkártyás táblázatkészítő gépek és egyéb irodai felszerelések gyártása révén vezető irodaieszköz-vállalattá vált.

A Remington szépségápolási termékek eredete 1937-re tehető, amikor is a Remington Rand elektromos borotváival megjelent a piacon, elsőként a Remington Model E-vel.

1950-ben a Remington Rand megvásárolta az úttörő Eckert-Mauchly Computer Companyt. 1955-ben egyesült a Sperry Corporationnal, a robotpilóta fejlesztőjével. Az így fúzionált vállalat lett a Sperry Rand Corporation, a borotvákkal foglalkozó ág pedig a Remington név alatt futott. 1979-ben Sparry Rand eladta számos divízióját, beleértve a fogyasztói termékeit is. Victor Kiam megvásárolta az elektromos borotva vállalatot egy tőkeáttételes kivásárlás révén.

Victor Kiam Remington Products Company vállalata igen nyereségessé vált, s 1994-ben felvásárolva a Clairolt kiterjeszthette termékskáláját más szépségápolási kisgépekkel. Ugyanebben az évben, A Clairol átvételét megelőzően, Kiam irányító részesedést adott el a Remingtonban Ike Perlmutternek. 1996-ban a Remington újfent gazdát cserélt, amikor is Perlmutter és Kiam eladta vállalati részesedéseit a Vestar Capital Partners-nek. Victor Kiam 2001-ben elhunyt. 2003-ban, a Kiam család és a Vestar eladta a Remingtont egy akkumulátorgyártó vállalatnak, a Rayovac-nak. Ugyanezen cég nevet váltott, és Spectrum Brands-ként értékesít Remington fémjelzéssel férfi, női elektromos borotvát, hajnyírót, szakáll- és bajuszvágót, orr- és fülszőrnyírót, lábmasszírozót, sminktüköket, fűtött hajcsavarókat, hajszárítót és hajsütővasat, sőt vasalót is.

Megtekintve: 4
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Hasznosoldalak

Keresned sem kell!

Bevásárlókosár

Remington on-line katalóg

Russell Hobbs onlin katal

Gyártó

Tévedés joga

 A tévedés és elírás jogát fenntartjuk. Az ebből származó károkért felelősséget nem vállalunk.


Webáruház bérlés és készítés

0.06 mp