garbokiado webáruház, webshop
Antológiák
· Ígéretek sorozat
· Romantikus antológiák
· Válogatások

Humor

Játék

Művészet

Mese, gyerekkönyv

Novelláskötet

Orvosi témák

Regények
· Dokumentumregény
· Kortárs regény
· Krimi
· Naplóregény
· Romantikus
· Sci-fi, fantasy
· Történelmi regény

Sport, életmód, ezotéria

Verseskötet
További idézetek...
Pályázati lehetőség


ÍGÉRETEK 9 VERS- ÉS NOVELLAPÁLYÁZAT

_____________________________________________________________________________________

A GARBO Kiadó és a Vidám Falu Alapítvány irodalmi pályázata az Ígéretek antológia 9. kötetének kiadásához.

IRODALMI PÁLYÁZAT LEÍRÁSA

Az Ígéretek 1. kötete a 2009-es tavaszi Ünnepi Könyvhétre jelent meg, most pedig már a 9. kötetet tervezzük kiadni. 2012 januárjától a Vidám Falu Alapítvány égisze alatt szervezzük a pályázatot és az antológia megjelenését.

A pályázat beadási határideje: 2013. április 15.

A pályaműveket elektronikus úton kérjük eljuttatni a szecsody.peter@garbokiado.hu e-mail címre. A beküldött művek elbírálása folyamatosan történik. A beküldött prózai írásmű maximum 10 ezer leütés lehet vagy 1 vers.

Pályázati feltételek:

A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön (a csatolt fájlban!) szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. Kérjük, mielőtt pályaművüket elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el. Életkor, végzettség vagy foglalkozás tekintetében semmilyen előfeltétel nincs.

A pályázat elbírálása:

Az anyagokat szakértők bírálják el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes műként szerepelnek és kiadásra várnak. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

A nyertes művek kiadása:

Az irodalmi pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lesz egy fényképes bemutatkozó oldala is. A kiadáshoz 7500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ezt a hozzájárulást fizetheti maga a szerző vagy hozhat támogatót, aki helyette fizet.

A megjelent Ígértek köteteket a LilaKöd Könyveskávézónkban és a webáruházunkban forgalmazzuk. A könyv-nagykereskedőkön keresztül az ország könyvesboltjaiban is kaphatók, könyvtárakban megtalálhatók. Eljuttatjuk online és offline médiákhoz, ahol bemutatják, írnak róla, így nagyobb ismertséghez juttatják a könyvet, szerzőinket. A kötetben megjelent szerzőknek ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint szerzői, felolvasó esteket, író-olvasó találkozókat szervezünk.

A pályázatnak nevezési díja NINCS!


Még nem jelentkezett be!
Név:
Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Nem tudok belépni
webáruház menüháttér
Könyvön kívül mit vásárolna szívesen?

 Könyvespolc
 Művészi könyvborító
 Különleges könyvtámasz
 Hangulatlámpa
 Olvasólámpa

webáruház menüháttér


Webáruház

0.0663 mp


webáruház oldalszél fájl