gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
BARUM Gumiabroncs Tipus

BRAVURIS

A Barum Bravuris a cég egyik legrégebben gyártásban lévő nyári gumi mintázata. Az ok amiért a Bravuris 2 nem váltotta le teljesen az elődjét az hogy egyes méretek esetében annyira jól sikerült a carcas és a mintázat kombinácója hogy a vásárlói igényeket szem előtt tartva és vállalva a többlet költségeket megtartották a jól bevált mintázatot. A Bravuris 1 a fejlesztése idején a leginnovatívabb abroncsok közé tartozott a V elrendezésű mintázatot az elsők között vezették be. Azóta számos gyártó esetében bizonyított és jelen pillanatban mondhatni a legelterjedtebb ez a típusú elrendezés. Legnagyobb előnye a vízre felúszás elleni védelem terén jelentkezik. A sugár irányban végig futó csatornák és a hosszanti végig futó árkokat kombinálva nagyszerű vízkiszorítást tesznek lehetővé jelentősen növelik a gumi biztonságosságát. Illetve másik nagy előny a régi kocka mintákkal szemben hogy jelentősen javul az abroncs rezgés csillapítás és gördülés zaja is csökken mivel a blokkok nem merőlegesen érkeznek az út felületére. A Barum Bravuris kitűnően kiegynsúlyozott nyárigumi ahogy ezt a Continentaltól már megszokhattuk. A vaskos váll blokkok kitűnő kanyarstabilitást a középponti folyamatos öv pedig nagyobb élettartaom és kitűnő üzemanyag megtakarítást tesz lehetővé. A Barum Bravuris 1 nyári abroncs kérjük mindig az évszaknak megfelelő abroncsot használjon.";"Nagyon jó száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az út felületről| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Jó kopásállóság.

BRAVURIS2

A Barum Bravuris 2 a közép és felső kategóriás autók gazdaságos árfekvésű nyári gumiabroncsa. A Bravuris 2 195-265mm profil szélességgel 15-20coll átmérővel és H-Y (210-300km/h) sebességtűréssel készülnek. A Bravuris 2 teljesen új futófelületi mintázatot kapott a korábbi kissé elavult kisteherautós mintázat helyett. Így már nagy teljesítményű abroncshoz illő esztétikus futófelülettel büszkélkedhet. Az egyenletesebb nyomás elosztásnak köszönhetően a gumi tulajdonságai jelentősen javultak. A gumi irányíthatósága és biztonságossága is nőtt az egyenletesebb eloszlás csökkenti a szükségtelen szerkezeti mozgásokat így energiát és üzemanyagot takarít meg illetve csökkenti a rendellenes kopás lehetőségét és hosszabb gumiabroncs élettartamot garantál. A nagy összefüggő felületű blokkok javítják a gumi tapadását fékezhetőségét az éles kontúros határvonalak jelentősen növelik az irányíthatóság és precíz adagolhatóságot tesznek lehetővé. A Barum Bravuris 2 gumi megnövelt silica tartalmú anyagkeveréket kapott ez a - téli abroncsoknál szokványos- adalék nagy mértékben növeli a tapadást nedves felületen. A lágyabb és kopásállóbb anyag sokkal jobban kiszorítja a futófelület alól a legnagyobb veszélyt jelentő ún. víz-filmet is így a gumi biztonságosságát is javítja. Kérjük tartsa szem előtt hogy a Barum Bravuris 2 nyári gumiabroncs ezért tartós hidegben történő használata nem ajánlott! Kérjük használjon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot!";"Kitűnő száraz felületen| Rövidebb fékút| Megnövelt aquaplanning védelem| Hosszabb abroncs élettartam.

BRILLANTIS

A Barum Brillantis a cég régebbi mintázatai közé tartozik. Nyári gumiabroncs amelyet főleg az alsó és alsó-közép kategóriás autók számára ajánlunk. A Brillantis 1 13-14coll méretben kapható. A futófelület mintázata alapjában véve két részre különíthető el a hossz irányban futó övekre amelyek kisebb szögben elfogratott blokkokból állnak illetve a kereszt irányban haladó csatornák által közrefogott váll-blokkokra amelyek mintázata S alakot formál. A kereszt irányú kissé sugaras amelyek mintázata S alakot formál. A kereszt irányú kissé sugaras növeli kopásállóságát és jobb tapadást biztosít például vészfékezés esetén. A határozott nagy méretű vállblokkok növelik a gumiabroncs kanyar és oldal stabilitását. A Brillantis mintázatott felváltotta a Brillantis 2 azonban néhány méret esetében még jelenleg is fenntartják a gyártást  hiszen bizonyos méretekben - és főként kis kategóriás autók esetében- a Brillantis 1 gumiabroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt ezt mi sem pédázza jobban 2008-ban az Európa Autóklub az ACE nyári gumiabroncs versenyében a Barum Brillantis 1 teszt győztes lett.";"Nagyon jó száraz úton| Kitűnő visszajelzés az útról| Nagyon jó stabilitás| Kiemelkedő üzemanyag takarékosság.

BRILLANTIS2

A Barum Brillantis 2 a kis és közép kategóriás autók nyári gumiabroncsa. 135-195mm profil szélességgel 13-15coll belső átmérővel T-H (190-210 km/h) sebesség tűréssel készülnek a Brillantis 2 gumik. A mérnökök nagyszerű munkát végeztek a mintázat továbbfejlesztése során sikerült megtartaniuk - az egyébként kitűnő - Brillantis 1 legelőnyösebb tulajdonságait ugyanakkor az anyacég legújabb fejlesztéseit felhasználva tovább javították az autógumi tulajdonságait. A Barum Brillantis 2 legértékesebb újítása a Continental felületi nyomás kiegyenlítő technológiája. Ennek köszönhetően a gumi futófelületének nyomás eloszlása sokkal egyenletesebbé válik javítja a gumi irányíthatóságát és biztonságosságát csökkenti a szükségtelen szerkezeti mozgásokat így energiát és üzemanyagot takarít meg illetve csökkenti a rendellenes kopás lehetőségét és hosszabb gumiabroncs élettartamot garantál. A mintázat újszerű asszimetrikus elrendezést kapott ami nem csak esztétikus de kitűnő vízkiszorítást és precíz irányíthatóságot is eredményez. Ugyanakkor a vállblokkok formájában és elrendezésében megtartották a Barum Brilantis 1 gumik jól bevált rendszerét de a vízelvezető csatornákat 10%-al keskenyebbre vágták a jobb zajkomfort érdekében. Ugyanakkor az elődhöz képest a Brillantis 2 gumi abroncs vizes jellemzői így is jelentősen javultak. Ne feledje a Barum Brillantis 2 nem téli gumiabroncs ezért tartós 7C alatti átlaghőmérséklet esetén cseréltesse nyári abroncsait téli gumira.";"Kitűnő száraz felületen| Rövidebb fékút| Megnövelt aquaplanning védelem| Hosszabb abroncs élettartam.

NORPOLARIS

Barum  orpolaris Extrém havas utakra ajánlott| Rövid fékút havon| Jó tulajdonságok jeges felületen.

POLARIS2

A Barum Polaris téli abroncsok kiváló irányíthatóságot garantálnak a leg zordabb téli időben is. Egyenletes jó teljesítményt nyújt havas jeges nedves és száraz körülmények között egyaránt. Kedvező árfekvésű univerzális termék akár 240km/h sebességig ajánlott. A mintázat kialakításánál a szakembernek enyhe deja vu érzése van mintha láttam volna már ezt a mintát. Finoman szólva is gyanús hogy hatott rá a Continental TS830 - ami elég jó ómen lehet hiszen az az anyacég egyik legkiválóbban teljesítő téli-abroncsa. Tehet a kiindulási pont már jó volt. Csak kisség megfizethetőbbé kell tenni a terméket egy kis diéta a felhasznált anyagok terén és máris jelentősen közelebb került az ár a kelet-európai pénztárcához. A TS830 éles szögleteit lekerekítve pedig a kopásállóság is szinte azonos szintre hozható. Mély hóban is biztonságos a teljes mélységig bevágott lamelláknak köszönhetően. A V mintának köszönhetően kiváló a vízkiszorítása. Remekül kiegyensúlyozott vázszerkezet jellemzi.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő százaz úton| Megnövel aquaplanning ellenállás| Kitűnő komfortosság| Pozitív vásárlói visszajelzések

SNOVANIS

A Barum Snovanis a téli használatban lévő kisteherautók VAN-ok és áruszállítók abroncsa. A futófelület széles csatornáinak köszönhetően a gumi felúszás elleni védelme kiváló. A középső övön található megnövelt stabilitású blokkoknak köszönhetően az egyenes futási jellemzők jelentősen javultak ez növeli az élettartamot és üzemanyag megtakarítással is jár. A határozott kontúrú blokkoknak köszönhetően pontosan irányítható téliabroncs. A gumiabroncs szerkezet is a legkorszerűbb elvárásoknak megfelelő a futófelület lapított így kevésbé hajlamos a deformációra így élettartama jelentősen hosszabb lehet.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő százaz úton| Kitűnő aquaplanning ellenállás| Megnövelt kopásállóság| Hosszú abroncs élettartam.

QUARTARIS

A Barum Quartaris négy évszakos gumiabroncs amit az az elképzelés hívott életre hogy a Continental csoport kínálatában is szerepeljen egy olyan olcsó abroncs ami alkalmas az egész éves használatra. A négyévszakos (All-Season) abroncsokról általában elmondható hogy árban versenyképesek a szezonális abroncsokkal de mivel segítségükkel megtakarítható az évenkénti kétszeri átszerelés összességében pénzt takaríthatunk meg velük. Használatuk természetesen kompromisszumokkal jár és az olyan autó használók számára ajánlott akik kevés kilométert és főleg városban vezetnek kerülik az extrém időjárási körülmények közötti közlekedést és általában kisebb sebességgel használják az autójukat. A Quartaris technikáját összefoglaló néven BASSS-nek (Barum All Season Sipe System) nevezte el. A középső trapéz alakú blokkok a fátyol havat kifelé szorítják az abroncs két szélén elhelyezkedő széles váll-blokkok irányába ahol az általában kidobódik így nem rontja a futási jellemzőket. A biztonság növelése érdekében a futófelületet speciális indikátorral látták el amely jelzi a mintázat mélységét így műszerek nélkül is könnyedén ellenőrizhető a gumiabroncs állapota.";"Kitűnő stabilitás száraz felületen| Jó vizes tulajdonságok| Jó havas jeges tulajdonságok| Megnövelt aquaplanning védelem| Kiváló komfortosság| Mintázat mélység indikátor

Vanis

A Barum Vanis a kisteherautók kisbuszok nyári gumiabroncsa. A gumi tervezése a Continental által felhalmozott ismeretanyagra alapozva körültekintő munkával történt. Az abroncs jó száraz tulajdonságai a futófelület sűrű mintázottságának és a szűk blokkok közötti csatornáknak köszönhető. A futófelülten hossz irányban három széles árok fut amelyek a víz kiszorításáért felelősek ennek köszönhetően a Vanis az aquaplanning tesztekben is jól teljesít. A javított gumi anyagkeveréknek és kiegyensúlyozott erős belső vázszerkezetnek köszönhetően az abroncs hosszú élettartamú és energia takarékos. Ne feledje a Barum Vanis nyári gumiabroncs ezért ezért ha hőmérséklet tartósan 7C alá csökken kérjük cserélje abroncsait téli gumikra.";"Nagyon jó száraz felületen| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Megnövelt kopásállóság.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.11 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc