gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Bridgestone Gumiabroncs Tipusok

LM20

A Bridgestone Blizzak LM-20 az utolsó mohikán a gyári téli abroncsai között. A legrégebbi fejlesztés ami még most is gyártásban van. Jelenleg már csak kis méretekben gyártják 155-195 profilszélességgel. Ebből adódóan leginkább a kisebb és alsó-középkategóriás autók prémium abroncsa. A mintázat lekerekített klasszikus blokkszerkezete - ahogy az LM-25-nél már részletesen leírtuk - kiváló vízre felúszás elleni védelmet nyújt és remek irányíthatóságot kölcsönöz az abroncsnak. Jelentős újítás a futófelület öves kidolgozása. A különböző övek anyag-összetétele eltérő így más-más felület körülmény esetén kapcsol be és javítja az abroncs menettulajdonságait. Ezek a fejlesztések egy az egyben mentek át az LM20 következő generációjába az LM25-be. Összességében az LM-20 a prémium kategória belépő modellje azonban ha valaki ennél alacsonyabb teljesítménnyel is megelégszik érdemes a Firestone vagy más közép-kategóriás termék például Falken Kléber irányába gondolkodni. A nagyobb teljesítményre vágyók számára pedig akik megszerették az LM20 kiváló tulajdonságait ajánlott az LM-25 vagy a legújabb gyöngyszem az LM-30 amelyet a Bridgestone nagyon széles méret tartományban forgalmaz.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Növelt energia hatékonyság| Kiváló kopásállóságú| Kitűnő komfortosság | Csendes futású| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

LM22

A Bridgestone Blizzak LM-22 a nagyméretű és a sportos limuzinok szedánok gumiabroncsa. Ennek megfelelően nagyobb méretekben és H vagy V sebességindexszel készül kimondottan a nagyobb sebességű igénybevételre tervezve. Ez a mintázat az egyik légrégebbi még most is gyártásban lévő fejlesztés a Bridgestone V mintázatú családjához tartozik tökéletes ellentéte az LM20 LM25 tervezési filozófiájának. Majd az LM32 lesz az ahol az öves tervezés és a V mintás irányzat összetalálkozik és egy nagyon korszerű minden körülmények között optimális viselkedésű elegyet hoz létre. Az LM-22 éles blokkjai kiváló irányíthatóságot a széles csatornák remek vízelvezetést garantálnak. A középső blokk-sáv eltolt cella-szerkezete pedig nagyszerű stabilitást eredményez. Ennél a terméknél a gyár végképp szakított a régebbi Multi cellás anyagkeverékkel és bevezette a silica összetevő használatát az előbbi ugyanis nem volt alkalmas a H-s (190 km/h) sebességű tartós használatra. Az újszerű mintázatnak és anyag-keveréknek köszönhetően az LM-22 jelentősen túlszárnyalta a korábbi termékek teljesítményét.";"Kiemelkedő havas jellemzők| Aquaplanning elleni védelem| Remek komfort zaj és rezgés csillapítás| Magas fokú kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

LM25

A Blizzak LM-20 és LM-25 a két utolsó klasszikus mintázatú téli gumiabroncs a Bridgestone kínálatában. Szinte minden gyártó terméklistáján szerepel ehhez megtévesztően hasonló kinézetű gumiabroncs. A lekerekített blokk szerkezet komoly áttörésnek számított az egy generációval korábbi abroncsok esetében. A forgás irányba élés vonalak és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. Leginkább a vízre felúszás elleni védelem növelése érdekében alkalmazzák előszeretettel ezt a mintázatot de kiválóan irányíthatók az ilyen gumik száraz és nedves körülmények között egyaránt. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. Az abroncs különböző övein elhelyezkedő blokkok lamellázása is eltérő a középső vonalon elhelyezkedők például száraz körülmények között zipzárként csukódnak ezzel tovább növelve a termék teljesítményét és kopásállóságát.";"Kiváló havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Növelt energia hatékonyság| Kiváló kopásállóságú| Kitűnő komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM254X4  

 A Blizzak LM-25 4x4 klasszikus mintázatú téli gumiabroncs a Bridgestonetól. Nagy teljesítményű biztonságos téli gumiabroncs öszkerék hajtású terepjárók SUV-k transporterek számára. Az LM-25 4x4 tartalmazza a Bridgestone legújabb UNI-T technológiáját. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A lekerekített blokk szerkezet komoly áttörésnek számított az LM25-nél. A forgás irányba élés kontúrok és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért és kiemelkedő fékezhetőségért. Nagyon hatékony kiemelkedő teljesítményt nyújt havas körülmények között. A zipzár szerűen összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen ugyanakkor havas felületen szétnyílnak és ezzel növelik a kapaszkodó felület nagyságát. A széles vízelvezető csatornáknak köszönhetően az gumi aquaplanning ellenállása is kitűnő.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő irányíthatóság nedves felületen is| Nagyon jó vásárlói visszajelzések.

LM30

Bridgestone LM-Magas szintű tapadás és biztonság a közép-európai viszonyokhoz igazodva! Hirdeti a Bridgestone reklámja az új Blizzak LM-30-as mintázattal kapcsolatban. Ez a téli gumi a közép kategóriás autók tulajdonosait próbálja megkörnyékezni és amit ígér nem is hangzik rosszul! Jelentősen korszerűsödött az abroncs az előző generációhoz képest. Komoly javulást értek el az energia takarékosság és a környezettudatosság tekintetében. A blokkokat addig tologatták míg az új futófelület tapadását nem sikerült 10%-kal növelni az elődhöz képest. Ugyanakkor a gördülési ellenállás mértékét is sikerült csökkenteni 16!%-kal ez a gyár számításai szerint egy áltagos autó esetében 2.5%-os fogyasztás csökkenést eredményez ez 4.5g/km-el kevesebb CO2 kibocsátást eredményez. Elismerésre méltó szép teljesítmény!";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energia takarékos abroncs| Kiváló kopásállóságú| Kiváló komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM32

A Bridgestone Blizzak LM-32 a tél specialistája. A nagyméretű autók sportos limuzinok szedánok téli gumiabroncsa. Ennek megfelelően nagyobb méretekben és magas sebesség terhelhetőséggel készül. Az LM-22 mintázat továbbfejlesztett változata. A legújabb kutatási eredmények felhasználásával még optimálisabb még magasabb teljesítményt nyújt téli havas jeges körülmények között. Kiemelkedő havas tulajdonságokért cserébe a száraz tulajdonságok és a zajkomfort csak közepes színvonalú. A futófelület lamellái az ún. 3-D zigzag (3D zipzár) technológiának köszönhetően egyenes futásnál tökéletesen összezáródnak havas felületen pedig teljesen kinyílnak így növelik a tapadó felületet. A magas silica arány nagy hidegben is tökéletes rugalmasságot biztosít. A sugaras mintázatnak köszönhetően a gumi víz elvezetése optimális aquaplaning védelme kitűnő. Az ún. UNI-T technológia forradalmi újítása az a polimer bevonatú kettős acél öv amely az abroncs oldalfalát hivatott stabilizálni. Így nagyobb abroncsok esetében sem kell tartani az oldalfal elcsavarodásától és jelentősen nagyobb sebesség terhelést visel el az ilyen szerkezetű gumiabroncs.";"Páratlan havas jeges tulajdonságok| Magas kopásállóságú| Magas komfortosság | Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM35

Bridgestone  LM-35 Magas szintű tapadás és biztonság a közép-európai viszonyokhoz igazodva! Hirdeti a Bridgestone reklámja az új Blizzak LM-35-as mintázattal kapcsolatban. Ez a téli gumi a felső kategóriás autók abroncsa nagy sebességű használatra is ajánlott! Jelentősen korszerűsödött az abroncs az előző generációhoz képest. Komoly javulást értek el az energia takarékosság és a környezettudatosság tekintetében. A blokkokat addig tologatták míg az új futófelület tapadását nem sikerült 10%-kal növelni az elődhöz képest. Ugyanakkor a gördülési ellenállás mértékét is sikerült csökkenteni 14!%-kal ez akár 2%-os fogyasztás csökkenést és jelents káros anyag kibocsátást csökkenést eredményez. Elismerésre méltó szép teljesítmény!";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Minden útviszonyra ajánlott| Energia takarékos abroncs| Kiváló kopásállóságú| Kiváló komfortosság | Csendes futású| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

LM60

Bridgestone LM-60";"7.6";"8.1";"7.6";"8.4";"8.4";"9.4";"8.8";"8.4";"8.2";"7.9";"8.1";"8";"9";"  TireRack - 4x4 Téli abroncsok: 10. helyezett.

DMV1

A Bridgestone Blizzak DM-V1 mindent tud amit jelen pillanatban egy gumiabroncs tudhat! A terepjáró 4x4 SUV kategória számára lett fejlesztve de ajánlott kisteherautóra transporterekre kisbuszokra is. A DMV1 fejlesztésének középpontjában a kiemelkedő téli viselkedés elérése állt. Havas-jeges tulajdonságai még a prémium kategóriában is kimagaslóak. A Blizzak DM-V1 futófelülete a szabadalmazott Multicell Z adalékot tartalmazza amely az anyagban mikroszkopikus buborékokat és hajszálcsöveket képez így segít - a leggyakrabban előforduló felületi vékony vízréteg elvezetésében ami a legnagyobb mértékben rontja a gumiabroncsok tapadását nedves latyakos havas úton. A téli hidegben is megőrzi rugalmasságát a továbbfejlesztett polimer-silica összetételnek köszönhetően ami jelentősen javítja a silica részecskék egyenletes eloszlását így homogénebb a gumi-anyag ez kiegyensúlyozottabb viselkedést eredményez. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért és kiemelkedő fékezhetőségért. A különböző szögekben egymással szembeforduló blokk bevágások és lamellák széles kanyarszög-tartományban képesek megakadályozni az abroncs oldal irányú kitörését és kiemelkedő tapadást eredményeznek. A DM-V1 továbbá használja a Bridgestone legújabb tapadás növelő technológiáját (3D Wash Board Z Sipe Technology) amely a három dimenzióban elforgatott lamelláknak köszönhetően úgy növeli az abroncs havas-jeges fékezhetőséget és tapadását hogy közben a blokkok rugalmassága sem romlik így nem romlik az irányíthatóság és a kanyarstabilitás sem. A Brigestone Blizzak DM-V1 a kompromisszumok nélküli téli abroncs terepjárók és SUV-k számára.

DMZ3

A Bridgestone Blizzak DM-Z3 sportosabbá teszi a telet. Ez a gumiabroncs a Terepjáró 4x4 SUV kategória számára lett fejlesztve de ajánlott a használata kisteherautó transporterek kisbuszok esetében is. Ezzel az abronccsal minden öszkerék hajtású jármű alkalmassá tehető a téli használatra. A DMZ3 forgásirányos gumiabroncs mintázata a legkorszerűbb ismeretek alapján lett tervezve. Nagyon hatékony kiemelkedő teljesítményt nyújt havas körülmények között. A zipzár szerűen összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen ugyanakkor havas felületen szétnyílnak és ezzel növelik a kapaszkodó felület nagyságát. A futófelület is igen különleges kialakítású az anyag 55% mélységig LMC (Link Multicell Compound) adalékolásúak ha ez lekopott a maradék 45% hagyományos magas silica tartalmú keverékből áll amit a többi téli abroncs alkalmaz. A DM-Z3 kitűnő komfortosságának és kiemelkedő téli tulajdonságainak köszönhetően a vásárlói elégedettség terén a vezető 4x4 abroncs.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Kiemelkedő aquaplanning védelem| Kitűnő nedves tulajdonságok| Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs.

W800

A Bridgestone Blizzak W800 a kisteherautók ideális téli gumiabroncsa. Kitűnő irányíthatóságot és biztonságosságot nyújt havas-jeges latyakos vagy nedves körülmények között is. A továbbfejlesztett anyagkeveréknek köszönhetően jelentősen javult az abroncs irányíthatósága miközben a csökkent a futási zaj mértéke és a javult a termék komfortossága rezgéscsillapítása is. A Bridgestone Blizzak W800 kopásállósága jelentősen javult az elődhöz képest így még tovább használhatja megelégedetten ezt a téli abroncsot.";"Kitűnő tulajdonságok száraz felületen| Megnövelt kopásállóság| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

WS70

BridgestoneTireRack - Téli abroncsok: 1. helyezett  A Bridgestone Blizzak WS70 a gyártó egyik legmodernebb téli gumiabroncsa. A legújabb fejlesztéseket vonultatja fel. A 3-D sipe fantázia név arra utal hogy egy újszerű lamellázási technikával a szokásos merőleges bevágásokon kívül a futófelület vonalával párhuzamos bemetszéseket is alkalmaz amelyek így sokkal összetettebb viselkedést tesznek lehetővé. Az anyag összetétele is a legmodernebb ún. multicell keveréket tartalmazza ami még hatékonyabb működést tesz lehetővé. A Blizzak WS70 a téli körülményekre optimalizált gumiabroncs havas és jeges körülmények között egészen kiemelkedő eredményt nyújt azonban ezért cserébe nyári körülmények között történő használatra egyáltalán nem ajánlott.";"Kiemelkedő teljesítmény havas jeges felületen| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

D400

Bridgestone D400 Jó tapadás száraz úton| Jó irányíthatóság| Jó komfortosság.

D683

Bridgestone D683TireRack - Négyévszakos 4x4 abroncsok: 26. helyezett[/url]";"A Dueled H/L D683 4x4 újszerű mintázatú négyévszakos gumiabroncs a Bridgestonetól. Nagy teljesítményű biztonságos téli és nyári körülmények között is használható gumiabroncs öszkerék hajtású terepjárók SUV-k  transporterek számára. A Dueler D683 tartalmazza a Bridgestone legújabb UNI-T technológiáját. A futófelület tervezésekor számítógépes modellezést is alkalmaztak a tökéletes mintázat kialakításához. Az abroncs vázszerkezetének egyik újdonsága a szén-szál erősítésű gumi-anyag (L.L.Carbon) és az O-Bead technológia ami egy speciálisan kialakított kapcsolatot létesít a gumi és a felni között így csökkenti az itt fellépő vibráció mértékét ami az abroncs idő előtti elhasználódását is okozhatja. A futófelület mintázata is a legkorszerűbb ismeretek felhasználásával készül. A forgás irányba élés kontúrok és az aztán ellágyuló lekerekített forma számos előnyös tulajdonságot kölcsönöz a gumiabroncsnak. A szögletben végződő blokkokkal szemben ez a felépítés nem hajalmos a rendellenes kopásra így jelentősen hosszabb élettartamot garantál. A középső öv megnövelt keménységű sávja felelős a kitűnő fékezhetőségért alacsony zajszintért. Az abroncs habár döntően nyári körülményekre lett optimalizálva elfogadható teljesítményt nyújt havas körülmények között is. Az összezáródó lamellák csökkentik az abroncs gördülési zaját és növelik stabilitását száraz és nedves felületen. A széles vízelvezető csatornáknak köszönhetően az gumi aquaplanning ellenállása is itűnő.";"Nagyon jó fékezhetőség száraz felületen| Jó tulajdonságok vizes úton| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Csökkentett gördülési zaj és komfortosság.

D684

A Bridgestone Dueler H/L D684 négyévszakos gumiabroncs kimondottan 4x4 összkerékhajtású járművek terepjárók hobbi terepjárók és kisteherautók számára. A négy évszakos (All Season) gumiabroncs alkalmas nyári gumiként és téli gumiként történő használatra egyaránt. Az abroncs újdonsága hogy a egész évben biztonságos és komfortos autózást tesz lehetővé. A Dueler D684 a régebbi fejlesztésű abroncsok családjába tartozik. A futófelület szimmetrikus mintázatú blokkokra sűrűn tagolt. A gumi középső része övekre tagolódik amelyek szintén blokkokkal sűrűn tagoltak. A gumi belső szerkezete a legújabb technológiának megfelelően kettős nylon bevonatú acél betéttel merevített ez jelentősen növeli az abroncs stabilitását és csökkenti a deformációból származó energia veszteséget.";"Jó tapadás száraz felületen| Jó komfortosság| Megnövelt energia takarékosság.

D687

Bridgestone  D687 TireRack - Négyévszakos 4x4 országúti abroncsok: 48.

DSPORT

Bridgestone  Dueler H/P  Sport TireRack - Utcai/Sport kisteher abroncsok: 3. helyezett Kitűnő sportos vezetési élmény.

RE030

Bridgestone  RE030 Kitűnő tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE031

Bridgestone RE031  Kitűnő tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE040

Bridgestone  RE040  Jó tulajdonságok száraz úton| Sportos vezetési élmény.

RE050A

Bridgestone RE050A  Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Kitűnő komfortosság.

RE050

Bridgestone    RE050 Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

RE720

Bridgestone RE720  Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem.

S001

Bridgestone S001 Kitűnő tapadás száraz úton| Kitűnő irányíthatóság| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Sportos vezetési érzet.

EL42

Bridgestone EL42 Autópályás használatra kitűnő.

ER300ECOPIA

A Bridgestone Turanza ER300 Ecopia korábbi ER300 tovább fejlesztett változata. Nyári gumiabroncs amely a környezet tudatos autó használók csoportját célozta meg. Kifejlesztésekor az előd kedvező energiatakérkossági jellemzőt még tovább tökéletesítették. A Mercedes-Benz élére állt a kutatásnak és szedánjainak jó részét ezzel abronccsal szereli gyárilag. A Turanza ER300 Ecopia a kiváló tapadású precízen irányítható és remek visszajelzést biztosító gumi nagyszerű példája. Az ER300 Ecopia gumi anyaga kimondottan nyári időjárási viszonyok közötti használatra lett optimalizálva. Asszimetrikus futófelületű korszerű megjelenésű gumi. Nagy méretű blokkok és széles csatornák kombinációja jellemzi a mintázatot. A vállblokkok sugár irányú csatornái kitűnő vízre felúszás elleni védelmet nyújtanak. A különböző övek eltérő szögben álló élei pedig nagy mértékben hozzájárulnak hogy a gumi kanyarodás közben is mindig tökéletesen tapadjon. A középvonal folyamatos öve jelentősen javítja az egyenes haladáskor fellépő nem kívánt rezgés mértékét és hozzájárul az abroncs energia hatékonyságához így az autó üzemanyag fogyasztása akár jelentősen csökkenhet. Az Ecopia ER300 abroncs rugalmasságáért felelős - a csak a felső kategóriában megszokott kettős nylon-acél belső vázszerkezet is amely szintén hozzájárul hogy a gumi mindig tökéletesen tapadjon az aszfalton. Ez a kialakítás lehetővé teszi hogy a gumiabroncsból akár extrém magas sebességet is elviseljen. A Bridgestone Turanza ER300 Ecopia nyári gumiabroncs ezért 7C alatti hőmérsékleten történő használata nem ajánlott.";"Kiemelkedő tapadás nedves felületen is| Kitűnő aquaplanning elleni védelem| Nagyszerű stabilitás és visszajelzés| Kiemelkedő energiatakarékosság| Kitűnő vásárlói értékelések.

ER300

A Bridgestone Turanza ER300 nyári gumiabroncs a környezet tudatos autó használók csoportját célozta meg. A fejlesztések középpontjában a minél gazdaságosabb energiatakarékos gumi abroncs állt. A projekt fő mentora a Mercedes-Benz amely szedánjainak jó részét ezzel abronccsal szereli gyárilag. A Turanza ER300 a kiváló tapadású precízen irányítható és remek visszajelzést biztosító gumi nagyszerű példája. Az ER300 gumi anyaga kimondottan nyári időjárási viszonyok közötti használatra lett optimalizálva. A futófelület mintázata aszimmetrikus korszerű megjelenésű. A nyári tesztek eredményei alapján a legideálisabb nagy méretű blokkok és széles csatornák kombinációja jellemzi a mintázatot. A vállblokkok sugár irányú csatornái kitűnő vízre felúszás elleni védelmet nyújtanak. A különböző övek eltérő szögben álló élei pedig nagy mértékben hozzájárulnak hogy a gumi kanyarodás közben is mindig tökéletesen tapadjon. A középvonal - nagyjából - folyamatos vonala jelentősen javítja az egyenes haladáskor fellépő nem kívánt rezgés mértékét és jelentősen hozzájárul az abroncs energia hatékonyságához amivel természetesen együtt jár az üzemanyag fogyasztás csökkenése. Ezt hivatott javítani a csak a felső kategóriában megszokott kettős nylon-acél belső vázszerkezet is amely szintén hozzájárul hogy a gumi mindig tökéletesen tapadjon az aszfalton. Ez a kialakítás lehetővé teszi hogy a gumiabroncsból akár extrém magas sebességet is elviseljen. Az ER300 abroncsokból létezik módosított anyag összetételű változat is Ecopia néven amely még alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkezik így aktívan tesz a szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében. A Bridgestone Turanza ER300 nyári gumiabroncs ezért 7C alatti hőmérsékleten történő használata nem ajánlott.";"Kiemelkedő tapadás nedves felületen is| Kitűnő aquaplanning elleni védelem| Nagyszerű stabilitás és visszajelzés| Kitűnő vásárlói értékelések| Kitűnő energiatakarékosság.

ER30

Bridgestone ER30 Nagyszerű vezetési elmény| Pontos irányíthatóság visszajelzés.

ER33

Bridgestone ER33  Jó tulajdonságok száraz felületen| Megfelelő tapadás nedves úton.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Toyo 245/55R16 W T1R Proxes Nyári abroncs
Toyo 245/55R16 W T1R Proxes Nyári abroncs

bruttó 87.913 Ft
AKCIÓ! - 43%
bruttó 50.413 Ft

További akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.11 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc