gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Continental Gumiabroncs Tipusok

4X4CONTACT

A Conti4x4Contact a Continental terepjárók SUV-k kisteherautók számára ajánlott négy évszakos használatra fejlesztett gumiabroncsa. Különösen közkedvelt a nagy méretű városi hobbi terepjárók körében. Számos prémium autógyártó – BMW, Mercedes-Benz, Porsche - gyári szerelésként adja a 4x4 Contact abroncsokat autóival. A gumi legnagyobb verseny előnye hogy mérete alapján a termék a kisteherautók és terepjárók számára alkalmas ugyanakkor a futófelület megkapta a ContiTouringContact CH95 mintázatát ami kitűnő irányíthatóságot komfortosságot eredményez és akár egész évben történő használatra is alkalmassá teszi az abroncsot. A Conti 4x4 Contact innovatív technológiájának köszönhető használható téligumiként és nyárigumiként egyaránt. A megnövelt silica tartalmú gumi anyag nagy rugalmasságát kölcsönöz az abroncsnak még nagy hidegben is. Az asszimetrikus mintázat lehetővé teszi hogy az abroncsokat más pozícióba szereljék át így nagy mértékben növelhető az abroncsok élettartama. A 4x4 Contact az első abroncsok egyike amelyeket számítógépes programokkal terveztek hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a gördülési zaj és már nem kívánt tulajdonságok szintjét. Az abroncs kitűnő stabilitással rendelkezik belső szerkezet a legmodernebb elvárások szerint gyártott kettős nylon-acél betét merevítésű.";"Jó tapadás száraz felületen| Jó tapadás nedves felületen| Jó komfortosság.

4X4SPORTCONTACT

Continental 4x4SportContact Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kitűnő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról.

4X4WINTERCONTACT

Continenta 4x4WinterContact  TireRack - Téli SUV abroncsok: 1. helyezett A tesztek alapján a 4x4 Winter Contact az SUV kategóriában magasan a legjobb teljesítményt elérő téli gumiabroncs. Kiváló tulajdonságokat mutat száraz és nedves felületen de havas és jeges körülmények között is torony magasan a legjobb téli-abroncs. Némelyest árnyalja a képet hogy számos tulajdonos nincs megelégedve az abroncsok kopásállóságával és többen panaszkodnak a használat közben fellépő zaj mértékére is. Magasabb perességű valamint kisebb méretű abroncsok esetében ilyen nem fordult elő.";"Szuper irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Páratlan téli jellemzők| Javított rezgéscsillapítás | Extrém csöndes futású.

CROSSCONTACT LX

Continental CrossContact  LX  TireRack - 4északos SUV abroncsok: 3. helyezett.

CROSSCONTACT UHP

Continental CrossContact  UHP TireRack - Nyári SUV abroncsok: 2. helyezett.

CROSSCONTACTWINTER

Continental a Cross Contact Winter speciális téli gumiabroncs gyors és nehéz terepjárókhoz. A továbbfejlesztett szilika összetételnek köszönhetően kiváló tapadással és fékezési teljesítménnyel rendelkezik. Az optimalizált fokozatosan szélesedő szinusz lamellázat kialakításnak köszönhetően a szilárd külső váll száraz körülmények között jelentősen növeli a teljesítményt. A széles körbefutó mintázati csatornák valamint a külső vállcsatornák optimalizált beosztása kimagasló aquaplaning elleni védelmet biztosít a gyors és hatékony vízkiszorítás következtében.";"Szuper irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Aquaplanning elleni védelem| Páratlan téli jellemzők| Szuper rezgéscsillapítás | Extrém csöndes futású.

ECO3

Continental EcoContact 3 ADAC Motorwelt 2008/3: Nagyon ajánlott Stiftung Warentest 2008/3: Nagyon ajánlott Kitűnő fékezési jellemzők| Kiemelkedő tapadás| Kitűnő kanyar stabilitás| Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs.

ECOCONTACT5

Continental EcoContact  Csökkentett gördülési ellenállás| Kitűnő fékezhetőség| Kiemelkedő irányíthatóság.

ECOCONTACT EP

Continental EcoContact EP Kiemelkedő tapadás száraz felületen| Kitűnő kopásállóság| Kiemelkedő energia takarékosság.

SPORTCONTACT2

Continental SportContact  TireRack: Nyári abroncsok: 20 A Continental SportContact2 nyárigumi a nagy teljesítményű sport kocsik, coupék és szedánok számára lett fejlesztve a Conti legmagasabb teljesítményű kategóriájába tartozó abroncsa. Az anyagkeverék újdonsága a bionic* természetes alapanyagú adalék valamint az éles határvonalú blokk-szerkezet. Ezek együttesen jelentősen javítják az abroncs tapadását irányíthatóságát és fékezhetőségét. A Sport Contact 2 gumik anyaga bio adalékot is tartalmaz ez és az asszimetrikus kialakítású futófelület mintázat eredményezi hogy a Sport Contact 2 gumiabroncsokat kitűnő irányíthatóság jó fékezhetőség egyenletes természetes jó viselkedés jellemzi. Az abroncs folyamatosan kiváló visszajelzést ad az út felületről ennek köszönhetően jelentősen növeli a biztonságosságot. A futófelületen körbe futó folyamatos-övek nagy mértékben hozzájárulnak a gumi kitűnő zaj és rezgés csillapításához ugyanakkor a kereszt irányú csatornák csökkentik a vízen felúszás veszélyét. A futófelület egyik legújabb tulajdonsága a Continental (AMC Advanced Mold Contour) technológiája ami a terhelés változását figyelembe véve képes kis mértékben növelni vagy csökkenteni a gumi szélességét így nő a fékező hatás és csökken a fékút például vészfékezés esetén. A gumi-abroncs kiegyensúlyozott természetes viselkedését  irányíthatóságát a korszerű vázszerkezetnek köszönheti ami kettős nylon erősítésű acél-radiál betétet tartalmaz ez alkalmassá teszi az abroncsot nagy sebességű használatra is. Ne feledje: a Continental SportContact2 nyári gumiabroncs ezért fagypont körüli hőmérsékleten történő használatra nem ajánlott.";"Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kitűnő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról.

SPORTCONTACT3

Continental SportContact 3 Auto Motor Sport 2010/7: Nagyon ajánlott Auto Zeitung 2010/3: Nagyon ajánlott  Auto Sport 2009/4: Ajánlott A Continental SportContact3 a nagy teljesítményű sport kocsik coupék és szedánok számára lett fejlesztve a Conti legmagasabb teljesítményű kategóriájába tartozó abroncs. A SportContact3 kiemelkedő fékezhetőséggel és páratlan irányíthatósággal rendelkező gumi. Az anyagkeverék természetes alapanyagú adalékot tartalmaz. A blokk határozott élet kontúruak. Jelentősen javítják az abroncs tapadását fékezhetőségét és irányíthatóságát. A Sport Contact 3 asszimetrikus kialakítású futófelület mintázata eredményezi hogy a gumiabroncs kitűnő irányíthatóságú jó fékezhetőségű egyenletes természetes jó viselkedésű. Az abroncs folyamatosan kiváló visszajelzést ad az út felületről ennek köszönhetően jelentősen növeli a biztonságosságot. A futófelületen körbe futó folyamatos-övek nagy mértékben hozzájárulnak a gumi kitűnő zaj és rezgés csillapításához ugyanakkor a kereszt irányú csatornák csökkentik a vízen felúszás veszélyét. A futófelület kialakítása (AMC Advanced Mold Contour) technológiát alkalmaz ami a terhelés változását figyelembe véve képes kis mértékben növelni vagy csökkenteni a futófelület szélességét így nő a fékező hatás és csökken a fékút például vészfékezés esetén. A gumiabroncs kiegyensúlyozott természetes viselkedését irányíthatóságát a korszerű vázszerkezetnek köszönheti ami kettős nylon erősítésű acél-radiál betétet tartalmaz ez alkalmassá teszi az abroncsot nagy sebességű használatra is. Ne feledje: a Continental SportContact2 nyári gumiabroncs ezért fagypont körüli hőmérsékleten történő használatra nem ajánlott.";"Kitűnő irányíthatóság száraz úton| Kiemelkedő tapadás száraz felületen| Kitűnő visszajelzés az útról| Kitűnő aquaplanning elleni védelem.

SPORTCONTACT5

Continental SportContact 5 Megnövelt biztonságosság| Kitűnő tapadás száraz és nedves felületen| Megnövelt energia hatékonyság.

SPORTCONTACT5P

Continental SportContact 5P Sport auto 2010/05: Nagyon ajánlott[  AutoBild Sportscars 2010/04: Példamutató A Continental SportContact5P a gyártó legmagasabb igénybevételre és sportos használatra tervezett gumiabroncsa. A nagy presztízsű sport kocsik  luxus terepjárók és szedánok gumiabroncsa. A az Conti Sport Contact 5P méret választéka éppen ezért viszonylag szűk a nagy teljesítményű termékekre specializálódik. Kizárólag Y-os sebesség tűréssel 235-295mm profil szélességgel 30-40%-os oldalfal magasságig 18-21 coll átmérővel vásárolhatók meg. Az új technológiás felépítés kiemelkedő irányíthatóságot kanyar stabilitást páratlanul rövid fékutat eredményez száraz és nedves felületű úttest esetén is. Az abroncs titka a Black Chilli fedőnevű adalék. A fejlesztés alapkoncepcióját a verseny sportból importálták. Minden guminak létezik egy ideális hőmérséklet tartománya amelyen belül az abroncs a legoptimálisabb tulajdonságokat mutatja. Az anyagkeverék forradalmi újítása hogy nagyon gyorsan felmelegszik és eléri az optimális működési hőmérsékletet ahogyan például a Forma-1-ben láthatjuk. Ez az értékes szén-gyanta adalék eredményezi a SportContact5P gumiabroncsok kiemelkedő irányíthatóságát fékezhetőségét. A futófelület mintázata asszimetrikus elrendezésű középen egy vagy több folyamatos övvel ez javítja az abroncs kopásállóságát csendes futását. A futófelület szélein kisebb blokkok találhatók amelyek között sugár irányú csatornák futnak a megnövelt vízkiszorítás érdekében. A megerősített vállszerkezet kitűnő kanyarstabilitást eredményez. Az abroncs belső szerkezete a legújabb elvárásoknak megfelelően polimer bevonatú kettős acél övekből áll amelyeket a futófelületnél még egy kiegészítő borítással merevítenek. Ez a szuper rugalmas szerkezet jelentősen csökkenti az abroncs gördülési ellenállását és szerkezet mozgásaiból adódó energia veszteséget továbbá kitűnő természetes kiegyensúlyozott viselkedést biztosít annak révén hogy jelentősen csökkenti az abroncs kontrollálatlan kilengéseit. A Conti Prémium Contact 5P nyárigumi ezért 7C alatt használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő irányíthatóság| Kiemelkedő tapadás szárazon felületen| Kiemelkedő tapadás nedves felületen| Kitűnő kanyarstabilitás.

PREMIUMCO

Continental PremiumContact  TireRack: Nyári abroncsok: 1.A Continental PremiumContact nevében hordozza a végzetét. A prémium kategórián belül is kiemelkedő dupla prémium minőségű termékről van szó ami nem csak a tulajdonságokban jellemzőkben jelenik meg hanem a kidolgozás minőségében a stílusban és a megjelenésben legalább annyira. Ez a nyári gumi kiemelkedő visszajelzést ad az út felületről és a számos csúcs technológiás fejlesztésnek köszönhetően minden körülmények között kiváló úttartást és tapadást biztosít. A Prémium Contact gumiabroncs a minőség és az elegancia kombinációja ezért is számos prémium gyártó kizárólag ezzel az abronccsal dobja piacra az igazán exkluzív autóit. A futófelület mintázata azon kívül hogy kényezteti a szemet technikai szempontból is az elérhető legmagasabb színvonalat képviseli. Az egyenes övek a gumi felületén és a félig V mintázat kombinációja révén kiemelkedő irányíthatóságú és nagyon biztonságos gumiabroncs a Prémium Contact. Ne feledje a Conti Premium Contact nyárigumi ezért 7C alatti hőmérsékleten használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő irányíthatóság| Kiemelkedő tapadás szárazon felületen| Kiemelkedő tapadás nedves felületen| Kitűnő kanyarstabilitás.

PREMIUM2

Continental PremiumContact 2 ADAC 2010/02: Különösen ajánlott AutoBild 2010/10: Példamutató Stiftung Warentest 2010/01: Jó ACE Lenkrad 2010/03: Teszt győztes AutoZeitung 2010/05: Teszt győztes A Continental PremiumContact2 a prémium kategórián belül is kiemelkedő dupla prémium minőségű termék ami túlmutat a kategória győztes Premium Contact 1 abroncsok színvonalán is. Nem csak menet tulajdonságokban jellemzőkben jelenik meg a különbség az átlagos abroncsokhoz viszonyítva hanem a kidolgozás minőségében stílusában és a megjelenésben legalább annyira. Ez a nyári gumi páratlan visszajelzést ad az út felületről és a számos csúcs technológiás fejlesztésnek köszönhetően minden körülmények között kiváló úttartást és tapadást biztosít. A Prémium Contact 2 gumiabroncs a minőség és az elegancia kombinációja ezért is számos luxus gyártó kizárólag ezzel az abronccsal hozza ki új exkluzív autóit. A futófelület teljesen új kidolgozást kapott a korábbi mintázathoz képest. Az újdonságnak számító 3-D grove technológia lényege a mélységében is mintázott blokk-oldalfal technológia ami jelentősen javítja az abroncs fékezhetőségét vízre felúszás (ún. aquaplanning) elleni védelmét. A Premium Contact 1 félbevágott V mintázata is változott csak minden második sugár irányú csatornát tartották meg a PremiumContact2-ben. A három dimenziós futófelület szerkezet jelentősen javítja a vizes felületen mutatott jellemzőket és nagy mértékben csökkenti az abroncs deformitását is ami még tovább fokozza az útról érkező visszajelzés mértékét. Ne feledje a Conti Premium Contact nyárigumi ezért 7C alatti hőmérsékleten használata nem ajánlott!";"Kiemelkedő nedves és száraz felületen| Kiemelkedő aquaplanning védelem| Kitűnő stabilitás és irányíthatóság.

PROCONTACT

Continental ProContact  Kiemelkedő tapadás| Négyévszakos használatra is ajánlott| Kitűnő komfortosság .

TS760

Continental TS 760 Kiemelkedő téli jellemzők| Biztonságos vezetési érzet| Jó komfortosság.

TS780

Continental a TS780-as téli gumik tervezésekor egy olyan abroncsot kívántak megalkotni ami magas irányíthatóságot és komfortos vezetési érzetet garantál. A téli abroncsok között kiemelkedő vezetési tulajdonságát mutat. Határozott vonalainak köszönhetően jól irányítható de a lekerekített blokkok csökkentik a gördülési zajt. A TS780 a Contintel egyik legrégebbi gyártásban lévő mintázata a méhsejt formájú bevágások miatt ma már kissé divatjamúlt kinézetű az új fejlesztések kopásállóságban és komfortosságban is sokkal jobbak.";"Kiváló irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Kiemelkedő téli jellemzők| Javított rezgéscsillapítás | Kevesebb gördülési zaj| Jó ár/érték arány.

TS790

Continental  TS 790 Kiemelkedő irányíthatóság. Biztonságos vezetési érzet| Kiemelkedő téli jellemzők| Jó ár/érték arány.

TS800

Continental TS 800 Német ADAC 2008/2: Nagyon ajánlott ADAC 2011/9: Ajánlott A TS800 mintázat fejlesztésekor a legmagasabb biztonságosság elérése volt a cél. Ezt szépen teljesíti is a termék. A téligumik között kiemelkedő vezetési tulajdonságát mutat. Határozott éles vonalainak köszönhetően sportosan kezelhető. Ugyanakkor meg kell jegyezzük hogy ez a Contintel egyik legrégebbi gyártásban lévő mintázata ma már kissé ódivatúnak tűnő kinézetű az új fejlesztések pedig kopásállóságban és komfortosságban is jelentősen jobbak.";"Kiemelkedő irányíthatóság| Biztonságos vezetési érzet| Kiemelkedő téli jellemzők| Jó ár/érték arány.

TS810

Continental TS 810 TireRack - Téli abroncsok: 11. helyezett A TS810 igazi téli gumiabroncs kimondottan az európai havas viszonyokhoz fejlesztették és amellyel főként a felső kategóriás autók tulajdonosait kívánja elérni a Continental. A termék anyagösszetétele a legkorszerűbb ismeretek alapján készült magas Silica tartalommal. Az asszimetrikus mintázat csendes ugyanakkor biztonságos tapadást ad a legkeményebb téli havas vagy jeges utakon is.";"Kiemelkedő havas jellemzők| Aquaplanning elleni védelem| Szuper komfort zaj és rezgés csillapítás| Magas fokú kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

TS810S

Continental TS 810 S TireRack - Téli abroncsok: 12. helyezett A TS810 S (Sport) mintázat a TS810 eredeti sportos vezetési stílushoz és autókhoz átdolgozott optimalizált változata. A fejlesztés egyik fő célja volt hogy precíz irányíthatóságú stabil futású abroncsot hozzanak létre ami nedves és száraz felületen is megállja a helyét. Ez a téli abroncs a Silica összetevőt és az asszimtrikus mintázatot kombinálja a legjobb teljesítmény elérése érdekében. A mintázat tervezése során előre látóan figyeltek a blokkok távolságára hogy azok még nagy terhelés alatt se tudjanak összeérni és így megakadályozni a víz elvezetést. A mintázat sokkal élesebb sarkosabb mint a TS810 ezzel jelentősen sikerült növelni a pontos irányíthatóságot sokkal jobb visszajelzést ad a vezetőnek az útfelület minőségéről.";"Kiváló havas jellemzők| Sportos vezetési élmény| Precíz irányíthatóság| Aquaplanning elleni védelem| Szuper komfort zaj és rezgés csillapítás| Szuper kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

TS830

Continental TS 830 Német ADAC 2010/9: Ajánlott  Stiftung Warrentest 2009/10: Tesztgyőztes  Auto Motor Sport 2009/10: Tesztgyőztes A TS830 mintázatot a gyártó úgy harangozta be hogy ez a téli-gumi extrém fékezési manőverekhez lett fejlesztve. A vállrész blokkszámának növelésével tényleg sikerült jelentős javulást elérni a havas tulajdonságokban fékútban. A futófelült közepén elhelyezkedő merev blokkok jeges és vizes útfelületen lépnek igazán működésbe. A V elrendezésű futófelületnek köszönhetően a vízre felúszás elleni védelem terén is nagyon jól teljesít. A gumi szerkezetét úgy fejlesztették hogy optimálisan illeszkedjen az elektronikus menetstabilizáló (ESC) rendszerekhez. A TS830 a piacon kapható egyik legkorszerűbb téligumi.";"Kiemelkedő havas jellemzők| Kiemelkedő fékezési tulajdonságok| Aquaplanning elleni védelem| Kiemelkedő komfort zaj és rezgés csillapítás| Magas fokú kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

TS830P

Continental TS 830 P Auto Zeitung (2009/26) - Különösen ajánlott Sport Auto (2009/11) - Teszt győztes Német ADAC 2010 Tél: Különösen ajánlott "A TS830P mintázatú téli-abroncsokra elmondható ugyanaz mint a TS830-ra hogy kiváló fékezhetőséget és irányíthatóságot eredményez még erős havas körülmények között is. A futófelület kialakítása is nagyon hasonló. A P-verzió a hétköznapibb felhasználók számára optimalizálja a mintázatot. Emelt kopásállósággal és növelt rezgés és zaj csillapítással rendelkezik. Így ésszerű választás a nagyobb kategóriás autót tulajdonoló átlagos felhasználó számára.";"Kiemelkedő havas jellemzők| Kiemelkedő fékezési tulajdonságok| Aquaplanning elleni védelem| Szuper komfort zaj és rezgés csillapítás| Szuper kopásállóság| Extrém körülmények között is biztonságos.

VANCO

Continental Vanco  Pro Mobil (2007/5) - Teszt győztes Kitűnő abroncs élettartam| Kiemelkedő kopásállóság| Megnövlelt aquaplanning ellenállás.

Vanco2

Continental Vanco 2  Kitűnő abroncs élettartam| Kiemelkedő kopásállóság| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Robosztus felépítés.

VANCOCAMPER

Continental VancoCamper Pro Mobil (2010/4) – Ajánlott Terhelten parkoló járművekre ajánlott|Kitűnő abroncs élettartam.

VANCOCONTACT

Continental VancoContact   Kitűnő abroncs élettartam| Kiemelkedő kopásállóság| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

VANCOCONTACT2

Continental VancoContact 2   Kitűnő abroncs élettartam| Kiemelkedő kopásállóság| Megnövlelt aquaplanning ellenállás| Nagy sebességnél is komfortos.

VANCOECO

Continental VancoEco  Pro Mobil (2011/4) – Ajánlott  Kiemelkedő üzemanyag takarékosság| Kitűnő kopásállóság| Megnövelt tapadás még nedves úton is| Precíz.

VANCOWINTER

Continental VancoWinter  pro mobil (2006/11) - Nagyon jó A Continental Vanco Winter a tapadás specialistája. Biztonság és mobilitás téli körülmények között. A sűrű lamellázat és a blokkok rendkívül magas száma kimagasló biztonságot és mobilitást garantálnak. A lapos övkontúr és a széles futófelület kiemelkedő futásteljesítményt eredményeznek. A kifelé szélesedő íves mintázati árkok hatékony védelmet nyújtanak az Aquaplanning ellen.";"Jó egyenes futási jellemzők| Magas kanyarstabilitás| Aquaplanning védelem| Megemelt kopásállóság.

VANCOWINTER2

Continental a Vanco Winter 2. verziója jelentősen javult az elődhöz képest a gyártó minden tudását és a legújabb fejlesztések eredményeit is latba vetve tervezte újra ezt a mintázatot a siker nem maradhatott el! Minden tulajdonságában túlmutat az elődön és a gyártó bátran vállalhatja hogy a téli kisteher abroncsok palettáján az egyik leg potensebb termékkel van jelen. Sőt sikerült áttörnie a VancoWinter 1 abroncsokkal kapcsolatos negatív felhasználói előítéleteket is. Ezt a terméket tízből kilenc vásárló újra megvenné!";"Kimagasló egyenes futási jellemzők| Energia takarékos abroncs| Kiemelkedő havas tulajdonságok| Kiemelkedő tulajdonságok nedves úton| Aquaplanning elleni védelem.

VANCOWINTERCONTACT

Continental VancoWinterContact pro mobil (2004/11) - Nagyon jó A Vanco Winter téli gumiabroncsok fejlesztésekor a cél az volt hogy egy olyan terméket hozzanak létre a kisárusszállítók számára amely kompromisszumok nélküli biztonságot kínál a legszélsőségesebb téli útviszonyok közepette is. Ez annyira jól sikerült hogy hosszú évek óta változatlan formában szerepel a Continental kínálatában. És téli tulajdonságaiban mai napig túlszárnyalja az újabb fejlesztéseket. Természetesen ennek ára van a lágyabb anyagkeverék száraz útviszonyok között és magasabb hőmérsékleten fokozottabban hajlamos a kopásra. Azok a vásárlók akik ezt el tudják fogadni a személyautós biztonságért cserébe ragaszkodnak ehhez a termékhez.";"Kiemelkedő téli tulajdonságok| Kiemelkedő biztonságosság| Szuper irányíthatóság| Szuper csendes futású| Aquaplannin elleni védelem.

VANCOFOURSEASON

Continental a Vanco Four Season négy évszakos kisteher abroncsok kiválóan teljesítenek száraz útviszonyok között de megállják a helyüket nedves és havas jeges körülmények között is. Kiváló választás az olyan vásárlók számára akik hosszú élettartamú nagy kopásállóságú és megfizethető abroncsot keresnek egész éves használatra.";"Kiváló jellemzők száraz úton| Kiváló kopásállóság| Aquaplanning elleni védelem| Versenyképes ár.

VANCOFOURSEASON2

Continental a Vanco Four Season 2 mintázat fejlesztésekor a korábbi tapasztalatokra alapozva jelentősen javították az abroncs havas és jeges körülmények között mutatott tulajdonságait. A lágyabb magasabb Silica tartalmú keveréknek köszönhetően jelentősen javult a termék komfortossága és téli körülmények között is sokkal jobban megállja a helyét. A mintázat jelentős változtatásával sikerült jelentősen javítani a vízkiszorítási jellemzőket és magasabb aquaplaning elleni védelmet elérni.";"Egész éves használatra| Kiváló nyári tulajdonságok | Téli használatra is ajánlott| Megnövelt aquaplanning védelem| Javított komfortosság.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Toyo 275/55R17 V Proxes S/T 4x4 országúti
Toyo 275/55R17 V Proxes S/T 4x4 országúti

bruttó 70.844 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 41.111 Ft

További akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.11 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc