gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Debica Gumiabroncs Tipusok

FRIGO2

A Debica Frigo 2 téli gumiabroncs kimondottan kis és közép kategóriás autók számára fejlesztve. 190 km/h sebesség határig használható T-s index-el gyártják a költséghatékonyság jegyében. Kinézetre kimondottan a régebbi egyszerűbb de mégis kiforrott jól működő Pirelli és Continental abroncsok mintázatára hajaz. Jól irányítható mintázat a sűrű lamellázat remekül teljesít havas körülmények között. Kiváló választás alsó és közép kategóriás autókhoz.";"Kiváló havas-jeges tulajdonságok| Magas teljesítmény száraz út felületen| Csöndes futású komfortos| Remek kopásállóság.

FRIGO DIR

A Debica Frigo Directional a kis autók optimális téligumija. A Frigo minta továbbfejlesztett változata jelentősen javítottak az anyagkeverék minőségén és a második öv szembefordításával egy csapásra V-mintássá és forgásirányossá alakították a terméket. Ezzel a viszonylag kicsi változtatással sikerül komoly teljesítmény növekedést elérni a havas jeges és a nedves felületen mutatott tulajdonságok tekintetében. A széles csatornázottság és a remekül kiegyensúlyozott mintázatnak köszönhetően drámaian javult a termék vízre felúszás elleni védelme. A megnövelt lamella szám javítja a havas latyakos felületen való tapadást. A vállblokkok megnövelt mérete és hosszúsága jelentősen javítja az abroncs kanyarstabilitását. A blokkok határvonala egyszerre élesen sarkos és ugyanakkor lekerekített formát mutat ezzel az eljárással úgy sikerült növelni az abroncs irányíthatóságát hogy közben az ilyenkor szükségszerűen fellépő megnövekedett gördülési zaj is csökkentésre került.";"Kitűnő havas jeges körülmények között| Jó tulajdonságok száraz felületen| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Csökkentett gördülési zaj.

FRIGO S30

A Debica Frigo S30 téli gumiabroncs amely a kis és közép kategóriás autók számára lett kifejlesztve. Takarékos gazdaságos választás amely minden családi autó hű társa lesz a zord téli időben. A gumiabroncs vázszerkezete nagyon jól kiegyensúlyozott jól megtervezett. A futófelület éles blokk-kontúrjának köszönhetően jól manőverezhető irányítható gumiabroncs. Havas jeges körülmények között kategóriájában kitűnően teljesít. A Frigo S-30 gumiabroncsok is a legmodernebb silica-polimer technológiával anyag-keverékből készülnek. Téli autópályás és hegyi utakhoz is ajánlott sőt akár terepes körülmények között is megállja a helyét. Árához képest magas értékű terméket kap aki ezt a gumiabroncsot választja!";"Kitűnő havas-jeges tulajdonságok| Nagyon jó viselkedés száraz felületen| Alacsony ár.

FURIO

A Debica Furio a lengyel gyártó legmagasabb prémium kategóriás autók számára fejlesztett ún. (High Performance) nagy teljesítményű nyárigumija. A Furio magas teljesítmények egyik titka hogy a Goodyear által szabadalmaztatott korszerű gumi-anyag keverékre épül. Így a költség-hatékony termék mögött egy világszínvonalú innovatív csapat áll. A futófelület V elrendezésű mintázata a legkorszerűbb ismeretanyag alapján készült számítógépes modellezéssel. A középen futó folyamatos öv nagyszerű energiahatékonyságot és csendesebb futást eredményez. Az öv szaggatott oldalvonala továbbá pozitív hatással van az oldal irányú kapaszkodó képességre is. A gumiabroncs futófelületének széleit nagy méretű blokkok alkotják amik jelentős mértékben megnövelik az oldal stabilitást főleg kanyarodáskor lépnek működésbe. A széles csatornák mind futásirányban mind sugarasan oldalra kiválóan képesek elvezetni a gumi alá kerülő vizet ezért a vízre felúszás elleni védelem terén nagyszerűen teljesít a Furio gumiabroncs. A gumiról készült felhasználói értékelések is azt bizonyítják hogy a Debica Furio kiemelkedő ár érték arányú abroncs. A kínai abroncsoknál szokásos árnál kevéssel többért kiemelkedő közel prémium kategóriás teljesítményt kínál. Ne feledje a Debica Furio nyári gumiabroncs ezért tartósan 7C fok alatti hőmérséklet esetén használatát nem ajánljuk.";"Kiemelkedő stabilitás| Nagyon jó száraz és nedves felületen is| Kiemelkedő vásárlói elégedettség.

NAVIGATOR

A Debica Navigator négy-évszakos gumiabroncs olyan autó tulajdonosok számára ajánlott akik éves szinten kevés kilométert vezetnek (10.000 km alatt) városban közlekednek és szélsőséges időjárás körülmények között más utazási módot választanak vagy nem indulnak útnak. A Debica Navigator nyári időjárási körülmények között megállja a helyét de korlátozott mértékben téli körülmények között is használható hozzájárul a biztonságos téli közlekedéshez. Kis és alsó-közép kategóriás autók számára ajánluk egész éves használatra ezt a gumit.";"Jó viselkedés száraz út-felületen| Megnövelt kopásállóság.

NAVIGATOR 2

A Debica Navigator 2 négy-évszakos gumiabroncs amely olyan felhasználók számára lett kifejlesztve  akik éves szinten kevés kilométert vezetnek (10.000 km alatt) városban közlekednek és szélsőséges időjárás körülmények között más utazási módot választanak vagy nem indulnak útnak. A gumiabroncs rendelkezik az M+S jelöléssel téli- és nyári-abroncsnak egyaránt alkalmazható. A Navigator2 mintázata megegyezik a Goodyear Vector 3-al. Az anyacég fejlesztési tapasztalataira támaszkodva jelentős fejlesztési költséget takarítanak meg így a négy évszakos abroncsával szemben kisebb elvárásokat támasztó felhasználó számára ideális választás lehet. Ha valaki ennél többet akar válassza az újabb fejlesztéseket a VecotorFourSeason vagy a Vector 5+ kiváló lehet számára. A széles blokk-közi csatornáknak köszönhetően a mintázat jó vízre felúszás elleni védelemmel rendelkezik. Ésszerű kompromisszum a vékony pénztárcájú autótulajdonosok számára. A Debica Navigator 2 magas silica tartalmú anyag keverékének köszönhetően egyenletes teljesítményt nyújt mind téli mind nyári körülmények között.";"Nagyon jó tulajdonságok száraz felületen| Jó tulajdonságok vizes úton| Megnövelt aquaplanning ellenállás| Csökkentett gördülési zaj| Megnövelt kopásállóság.

PASSIO

A Debica Passio az alsó és közép kategóriás autók kompaktok ideális olcsó nyári gumiabroncsa. Aki ilyen autójára vásárolja meg ezeket a gumikat biztosan elégedett is lesz velük a felhasználói értékelések legalábbis ezt bizonyítják. A Passió 135-185 mm profil szélességgel 13-15 coll átmérővel készülnek. A gumi-anyag a régebbi jól bevált keverékek egyike és a mintázat sem éppen a legmodernebb design külön díj nyertes alkotás azonban ahogy ez ilyenkor szokott lenni a puritán kinézetet meghazudtoló kitűnő és egyenletes jó teljesítményt nyújt ez a nyári gumi. Ránézésre is jól látszik hogy a futófelület középvonalán egy kettős megerősített öv helyezkedik el amely ugyan a megszokottnál gyengébb aquaplaning elleni védelmet nyújt cserébe jelentősen megnöveli az abroncs élettartamát kopásállóságát és csökkenti a gördülési zaj szintjét. Így nem csak a vásárláskor spórolunk a Passio abronccsal hanem akkor is amikor közlekedünk vele. A Debica Passio nyári gumi ezért fagypont közeli hőmérséklet esetén használata nem ajánlott.";"Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs| Jó vásárlói elégedettség.

PASSIO 2

A Debica Passio 2 az alsó és közép kategóriás autók kompaktok ideális olcsó nyári gumiabroncsa a Debica Passio továbbfejlesztett változata. A Passió 2 155-195 mm profil szélességgel 13-15 coll átmérővel készül kimondottan az átlagos kis autók kategóriáját célozva meg. A vásárlói visszajelzések azt bizonyítják hogy ilyen autóra szerelve ezek a gumik kiválóan teljesítenek. A gumi-anyag a Goodyear legkorszerűbb keverékeinek egyike és a mintázat is jelentős ráncfelvarráson esett át. Így a Passio2 már nem csak nagyon jó teljesítményű  de esztétikus kinézetű igazán versenyképes termékké is vált. Megtartották az előd kettős középső övét de úgy hogy közben csatornákat is mélyítettek bele így sikerült kiküszöbölni a Passio 1 esetében gyakran kifogásolt gyengébb aquaplanning elleni védelem problémáját. Ugyanakkor a korszerűbb gumi-keveréknek köszönhetően ez nem eredményezi az abroncs kopásának növekedését és zajosabb sem lett ettől. Összességében kijelenthetjük hogy a Debica Passio 2 kiemelkedő ár/érték arányú nyári gumiabroncs ami a legtöbb autós számára megfelelő tartós és biztonságos termék. A Debica Passio 2 nyári gumi ezért javasoljuk hogy ha a hőmérséklet tartósan 7C alá csökken cserélje téli abroncsra.";"Kitűnő száraz és nedves tulajdonságok| Kitűnő kopásállóság| Energia takarékos abroncs| Jó vásárlói elégedettség.

PRESTO

A Debica Presto - az olcsó takarékos biztonságos nyári gumiabroncs Lengyelországból. A Presto abroncsok komfortosak és egyesítik a magas teljesítményű gumiabroncsoknál alkalmazott technológiákat. A gumi megjelenése meglehetősen megosztó a gyártó szerint az ipari design csúcsa szakmai szemmel inkább átmenetet képez a Continental régebbi hagyományosan németesen szögletes és a jelen kor távol keleti (kissé vásári) megjelenésű mintázatai között. Azonnal szembe tűnik hogy a blokkokat lamellákkal látták el. Ez jelentősen javítja az abroncs tulajdonságait nedves felületen. A futófelület alapvetően három övre különül el a középső az eltolt blokkok miatt folyamatos hatást kelt ezzel jelentősen javítja az abroncs egyenes futási képességét  ugyanakkor az áteresz csatornák lehetővé teszik a jobb vízelvezetést javítják a gumi aquaplaning védelmét. A futófelületet összességében jellemzik a széles hosszirányú vagy enyhe szögben elfordított csatornák. A vállblokkok szélesek és viszonylag hosszan laposan követik a középvonal síkját majd hirtelen gömbölyödnek le. Ez a kialakítás főként a kisteherautó abroncsokra jellemző és célja  hogy növelje a gumi kopásállóságát. Az ilyen kialakítás általában hosszabb abroncs-élettartamot garantál. Az első tesztek alapján ez bebizonyosodni látszik: érkeztek jelentések 100.000 km-es futásteljesítményről is. Az anyag összetétele is a legkorszerűbb ismeret anyag alapján lett megtervezve és megnövelt silica összetevőt tartalmaz. A vázszerkezet kialakítása is a prémium termékeknek megfelelő a nyomástesztek kitűnő egyenletes terhelés eloszlást mutattak ami nagyszerű egyenes futási jellemzőkre enged következtetni. Összességében elmondható hogy a Debica Presto nyári gumik három legkomolyabb előnye a magas fokú biztonságosság nedves útfelületeken az erősen megfizethető ár és a jó minőségű kidolgozás kombinációja valamit a hosszú abroncs élettartam ami a várható megtakarítás miatt hazánkban és Kelet-Európában igencsak nyomós érv lehet a gumi mellett. Kérjük ne feledje a Debica Presto nyári gumiabroncs ezért fagypont körüli hőmérséklet esetén használata nem ajánlott! Kérjük mindig az évszaknak megfelelő gumiabronccsal autózzon!";"Kitűnő száraz és nedves felületen| Kiemelkedő abroncs élettartam| Kitűnő vásárlói megelégedettség.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.12 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc