gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Firestone Gumiabroncs Tipus

VANHAWK

A Firestone Vanhawk Winter téli gumiabroncs tervezésekor az volt a legfontosabb követelmény hogy az új termék teljesítményében haladja meg elődjét a CVW 3000-et különösen a havas-jeges tulajdonságok tekintetében. Újdonságként jelent meg a Vanhawk Winternél az LCV technológia ami a vázszerkezet egy speciális kialakítását takarja. Ez nagy mértékben hozzájárul hogy a gumi nyomás eloszlása minél egyenletesebb legyen. A karkasz szerkezetileg duplán merevített illetve a futófelület is plusz erősítést kapott. Ez nagymértékben javítja az abroncs kopásállóságát ami kisteher abroncs esetében nagyon fontos gazdaságossági szempont. Az anyagszerkezet is figyelemre méltó a VanhawkWinter esetében. A futófelület két különböző összetételű rétegből tevődik össze. A felső - borító réteg fontos szerepet tölt be a gumi tapadási potenciáljában lágyabb összetételű és megnövelt silica adalék tartalmú. Ugyanakkor a mélyebb alap-rétegekben olyan gumi-anyag található ami csökkenti a mozgásból eredő energiaveszteséget. Ezzel jelentősen csökken az abroncs oldalain mérhető deformáció ami jelentősen csökkenti az energiaveszteséget és a melegedést.";"Kitűnő havas jeges tulajdonságok| Kitűnő vizes tulajdonságok| Energia takarékos abroncs| Kiemelkedő kopásállóságú.

VANHAWKWINTER

Firestone Vanhawk a Winterhawk 1 jól bevált téli gumiabroncs mintázat. Közép kategóriás teljesítményű termék. Gyártását Európában már befejezték és átálltak a következő generációs: Winterhawk 2 Winterhawk 2 EVO és Winterhawk 2V EVO abroncsokra. Az új abroncsok kitűnően teljesítenek a tesztekben azonban az idő előrehaladtával a régebbi gyártási technológia miatt a mélyebb rétegekben jelentősen rosszabb teljesítményt nyújt ezért használt abroncsként egyáltalán nem ajánljuk a megvásárlását. A V mintázatú forgásirányos futófelület jól viselkedik száraz felületen vízre felúszás elleni védelme is megfelelő. A vázszerkezetből a gyártó tényleg nem spórolta ki az anyagot az oldalfal vastagsága még prémium kategóriában is megállná a helyét. Ez jobb stabilitást és irányíthatóságot eredményez kis és közepes sebességnél (150km/h alatt). Kimondottan kis és alsó-közép kategóriás autók számára ajánlott olcsó kategóriás téliabroncsok lecserélésére - az ilyen járműveken kimondottan tartós a Winterhawk1.";"Jó tulajdonságok száraz úton| Megnövelt aquaplanning elleni védelem| Jó kopásállóság| Jó vásárlói elégedettség.

WINTERHAWK

Firestone a Winterhawk 2 biztos tapadást nyújt hóban jelentősen javult teljesítménye és menetkomfortja száraz- és nedves útfelületen is ezen kívül optimalizált élettartamának köszönhetően gazdaságos is. A Winterhawk 2 – ahogy elődje a Winterhawk is – forgásiránykötött mintázatú a biztonságos és kényelmes menetteljesítményre összpontosít. Különleges nagy szilika tartalmú gumikeveréke segíti az abroncsot abban hogy igazán kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson hóban és vizes úton egyaránt. A futófelület megnövelt vonóerőt és fékezést biztosít havas és jeges útfelületen. A gumi váll részén található 3D profillal ellátott blokkok száraz útfelületen segítik az abroncsot kanyarodásnál stabilabban masszívabban tartva a futófelületet így biztonságosabb kanyarstabilitást idézve elő. A központi részén található blokk összekötő elemek a stabilitást erősítik száraz útviszonyok között hatásosabb fékezést eredményezve ill. javítva az abroncs élettartamát gazdaságosabbá téve azt. Az abroncs különleges aquaplaning teljesítménye is a biztonságát és a komfortját javítja három hosszanti mintaárka pedig segít a víz és a latyak gyors kiszorításában a gumiabroncs alól.

WINTERHAWK2

Firestone Winterhawk a Német ADAC 2010 Tél: Ajánlott A Winterhawk 2 EVO a 2010-ben debütáló új téli mintázatok egyike. Méretkínálatából adódóan a kis és közép kategóriás autók számára kínálja a Firestone. Nagyon várjuk a hivatalos ADAC teszt eredményeket ezzel a gumival kapcsolatban a gyártói tesztek nagy javulást ígérnek. A teljesen átdolgozott anyagszerkezet az EVO tényleg nagy durranás lehet elég szokatlan hogy bekerül a gumiadalék neve a termék nevébe. Hogy ez így történt arra enged következtetni hogy a következő években ez az adalék lehet a Firestone új fegyvere. Újdonság  hogy a nagyobb sebességindexekhez (V) eltérő mintázatot alkalmaztak (ez a 2V EVO) a Winterhawk 2 EVO a kisebb teljesítményekre (T H sebességindexre) optimalizált abroncs. A gumi teljesítménye jelentősen javult ez a nagy mennyiségű silica összetevőt tartalmazó EVO téli adaléknak köszönhető. A felület sűrű lamellázottságának köszönhetően az abroncs kitűnően irányíthatóság és fékezhető havas felületen is. Az egymáshoz közel helyezett összekapcsolódó blokk szerkezet pedig - főleg a középső övön jelentősen javítják az abroncs kopásállóságát élettartamát. A száraz felületen mutatott tulajdonságok terén is jelentősen javult a A Winterhawk 2 EVO főként a kanyarstabilitást és az abroncs oldalirányú stabilitását növeli a megerősített és acéllal bélelt vállrész. A német TÜV SÜD vizsgálata szerint összehasonlítva három fő versenytársával a legjobb eredményt mutatja a havas és vizes fékezhetőség és a száraz felületen tanúsított irányíthatóság területén.";"Kitűnő tulajdonságok havas úton| Jó tulajdonságok nedves felületen| Megnövelt abroncs élettartam| Megnövelt kopásállóság| Csendes futású abroncs.

WINTERHAWK 2 EVO

Firestone a Winterhawk 2V EVO a 2010-ben piacra kerülő új téli mintázatok egyike. Méretkínálatából adódóan a felső kategóriás autók számára kínálja a Firestone. Várjuk a hivatalos ADAC teszt eredményeket ezzel a gumiabronccsal kapcsolatban a gyártói tesztek nagy javulást ígérnek. A teljesen átdolgozott anyagszerkezet az EVO tényleg nagy durranás lehet hiszen elég szokatlan hogy bekerül a gumiadalék neve a termék nevébe. Hogy ez így történt arra enged következtetni hogy a következő években ez az adalék lehet a Firestone új csodafegyvere. Kisebb sebességekhez a Winterhawk 2 EVO-t (T H sebességindexre) optimalizált abroncsot míg a nagyobb sebességekre egy eltérő mintát a 2V EVO-t fejlesztette a cég. A gumi teljesítménye jelentősen javult ez a nagy mennyiségű silica összetevőt tartalmazó EVO téli adaléknak köszönhető. A felület sűrű lamellázottságának köszönhetően az abroncs kitűnően irányíthatóság és fékezhető havas felületen is. Az egymáshoz közel helyezett összekapcsolódó blokk szerkezet pedig - főleg a középső övön jelentősen javítják az abroncs kopásállóságát élettartamát. A száraz felületen mutatott tulajdonságok terén is jelentősen javult a A Winterhawk 2V EVO főként a kanyarstabilitást és az abroncs oldalirányú stabilitását növeli a megerősített és acéllal bélelt vállrész. A német TÜV SÜD vizsgálata szerint összehasonlítva három fő versenytársával a legjobb eredményt mutatja a havas és vizes fékezhetőség és a száraz felületen tanúsított irányíthatóság területén.";"Kitűnő tulajdonságok száraz felületen| Kitűnő tulajdonságok nedves felületen| Megnövelt abroncs élettartam| Megnövelt kopásállóság| Csendes futású abroncs.


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.09 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc