gumiwebshop webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Gyártó kereső

Barum
BFGoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Firestone
Fortune
Fulda
Goodyear
Hankook
Infinity
Kleber
Kormoran
Kumho
Landsail
Laufenn
Marshal
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Rotalla
Semperit
Toyo
Yokohama
Goodyear Gumiabroncs Tipusok

EAF1SUPERCAREMT

Goodyear Eagle F1 Supercar EMT ADAC 2011: Ajánlott Auto Motor Sport 2010/09: Tesztgyőztes Auto Motor Sport 2010/07.: Nagyon ajánlott.

EFFICIENTGRIP

A Goodyear EfficientGrip a gyártó dedikált energiatakarékos nyári abroncsa. Ez a nyári gumi rendelkezik a Goodyeartól elvárt kimagasló teljesítmény értékekkel ugyanakkor jelentős erőfeszítéseket tesz az energia- és üzemanyag takarékosság terén. Az Efficient Grip tervezésekor a mérnökök a legmodernebb technológiákat és a legkorszerűbb ismeretanyagot alkalmazták. A futófelület elrendezése a prémium kategóriában megszokott öves rendszerű. A középső széles csatornáknak köszönhetően a gumi aquaplanning ellenállása kitűnő. Az egymással szemben eltérő szögben álló blokkok javítják a stabilitást és a blokkok lamellái növelik a tapadást még nedves felület esetén is. A TÜV összehasonlító mérései alapján <i>(ahol 4 konkurens gyártó azonos kategóriás termékével hasonlították össze)</i> a szabadon futó kereken 49%-al hosszabb abroncs élettartamot mértek. Az anyag összetétele is megváltozott - a prémium kategóriában már szinte kötelező - silica összetvőnek köszönhetően a gumi úttartása javult féktávolsága 2%-al az autó üzemanyag fogyasztása 1 9%-al csökkent. A futási teljesítény növekedésének másik oka az újragondolt és modernizált abroncs szerkezet (carcas) amely jelentősen könnyített szerkezetet kapott. A belső struktúra megerősítése és a vázszerkezet stabilizálása pedig jelentősen csökkenti az energiát pocsékoló káros mechanikai mozgásokat ami szintén jó hatással van az abroncs élettartamára is. Az Efficient Gripp esetében erősítő anyagként alkalmazott új hőre lágyuló komponens (CoolCushion réteg) a kis tömeg és kisebb hőfejlődés érdekében részben helyettesíti a kormot így tovább csökkenti a gumiabroncs gördülési ellenállását. A Goodyear EfficientGrip nyári gumiabroncs ezért fagypont közeli vagy annál alacsonyabb hőmérséklet esetén használata nem javasolt. Kérjük használjon mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot.";"Kitűnő üzemanyag takarékosság| Kitűnő viselkedés száraz úton| Kitűnő viselkedés nedves úton| Kitűnő kopásállóság abroncs élettartam.

UG7

Goodyear UltraGrip 7 Auto Zeitung 2010/20.: Kifejezetten ajánlott Auto Motor Sport 2010/21.: Tesztgyőztes Német ADAC 2010 Tél: Különösen ajánlott Stiftung Warentest 2010/10: Jó ]TCS Touring: Kifejezetten ajánlott Auto Strassenverkenr 2010/22.: Tesztgyőztes ÖAMTC-TEST 2010/10: Kifejezetten ajánlott.

UG7PLUS

Goodyear  Ultra Grip 7+ téli gumiabroncs ahogy a nevéből is adódik az UltraGrip generáció hetedik verziójának is egy javított tagja. Teljesítmény grafikonja olyan egyenletes hogy felmerül a gyanú megrajzolásakor a hortobágyi látképet használták szamárvezetőnek. Minden tesztek alkalmával monitorozott paraméterében egyenletes és magas értékeket produkál. Az UG7+ az egyik legnagyobb upgrade-en átesett gumiabroncs a kategóriában. Az alapos ráncfelvarrás a termék minden apró porcikájában érezhető. A vázszerkezet új technológiás kialakítást kapott (IDLDS - Improved Dynamic Load Distribution System) ami a terhelést sokkal egyenletesebben képes elosztani így a gumi viselkedése nagyon harmonikus. A mintázat kisebb változtatáson esett át ennek az az oka hogy a dupla V mintázat amivel az UG7 is gyártásba került nagyon jól bevált. Nem csak a Goodyear de szinte minden termék esetében ahol ezt alkalmazták. Kitűnő vízelvezetést eredményez és a középen záródó övnek köszönhetően az oldalstabilitást is nagy mértékben növeli. Ugyanakkor mivel ez az öv keskeny és barázdált oldalvonalú nem növeli az aquaplaning veszélyét sem. A gumi anyag is új kiváló viselkedésű megnövelt kopásállóságú keverék. Ez és a továbbfejlesztett vázszerkezet okozza hogy az abroncs energiahatékonysága kiemelkedő. Számos teszt során a legjobb tüzelő-anyag megtakarítást eredményezte. Nagyon biztonságos havas körülmények között is erről az önzáródó lamella szerkezet (Waffle Blades) gondoskodik. A vásárlói véleményekből pedig arra lehet következtetni hogy ez a koncepció a széles tömegeket meggyőzte a legtöbb autó tulajdonos ilyen meglepetés mentes abroncsot akar.";"Egyenletes megbízható biztonságos viselkedés| Kiválóan kiegynsúlyozott gumi| Kiemelkedően energiatakarékos abroncs| Univerzális használatra alkalmas| Kiváló havas-jeges tulajdonságok.

UG8

Goodyear UltraGrip 8 ADAC 2011 tél: Ajánlott.

ULTRAGRIP

Goodyear UltraGrip Ice  TireRack - Téli abroncsok: 4. helyezett.

GW3

Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3 TireRack - Téli abroncsok: 14. helyezett Az Ultra Grip GW3 kiemelkedő teljesítményű termék kimondottan a nagy sebességre és igénybevételre optimalizálva. Már a tervezéskor úgy fogalmazta meg célját a gyártó hogy olyan abroncsot kívánnak piacra dobni ami méltó ellenfele lehet a Michelin és a Continental téli termékeinek kiválóan teljesít a havas jeges körülmények között is és kimondottan alkalmas az európai típusú nagy sebességű téli autópályás használatra. Az UG GW-3 kiemelkedő felúszás elleni védelemmel rendelkezik. A gondosan tervezett mintázat miden elemét úgy alakították ki hogy a lehető legoptimálisabb viselkedést kölcsönözze a guminak.";"Kiemelkedő havas jeges tulajdonságok| Precíz pontos irányíthatóság| Kiemelkedő kanyarodási tulajdonságok| Aquaplanning elleni védelem| Megemelt kopásállóság.

UGPERF

Goodyear UltraGrip Performance 225_45_R17 Német ADAC 2010 Tél: Ajánlott  Warrentest 2010/10: Ajánlott TCS Touring 2010/16: Ajánlott ÖAMTRAC-TEST 2010/10: Ajánlott Auto Bild 2010/10: Ajánlott  Az Ultra Grip Performance abroncsok remek középutat kínálnak. Ez a mintázat a téli körülmények között is olyan kezesen működik mint amit a nyári körülmények között megszokhatott de a gumi rezgés és zaj csillapításáról sem kell lemondani. Az UG Performance a puha komfortos Goodyear abroncsok leg sportosabbika aki ennél precízebb irányíthatóságot közvetlenebb visszajelzést vár jobb ha a sportos kategóriában keresgél tovább az már a Dunlop abroncsok birodalma. Az UG Performance asszimetrikus mintázatának köszönhetően nagyon csendes és száraz útfelületen is kiválóan uralható az egymásba záródó lamelláknak köszönhetően teljesen mentes a téligumiktól megszokott imbolygástól. Az abroncs stabilitását kettős polimer bevonatú acél szalagokkal érik el.";"Kiváló havas jeges felületen| Száraz felületen is megbízható| Univerzális abroncs| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

UGPERF2

Goodyear UltraGrip Performance 2 185_65_R15 Német ADAC 2010 Tél: Ajánlott Auto Bild 2010/37.: Tesztgyőztes Stiftung Warrentest 2010/10 Téli: Megfelelő  Stiftung Warrentest 2010/10 Négyévsz: Győztes ÖAMTRAC-TEST 2010/10: Tesztgyőztes  Az Ultra Grip Performance 2 ahogy a nevéből is sejthető magas teljesítményű gumiabroncs magas teljesítményű autók számára. Az UG Performance asszimetrikus mintázatának köszönhetően nagyon csendes és száraz útfelületen is kiválóan uralható. Újítása a kettős lamella szerkezet (Adaptive SipeGrip Technology). Az egymásba záródó lamelláknak köszönhetően teljesen mentes a téli gumiknál előforduló gyenge oldalstabilitástól. Az futófelület középső övén zipzár szerűen egymásba záródó (2D zig-zag sipes) lamellák növelik az irányíthatóságot nedves és havas-jeges felületen. A teljes mélységig bevágott lamellák növelik a fékhatást. A futófelületen - a hagyományos fém szegek helyettesítésére kifejlesztett fűrészfogas mintázat a SCG (Saw Circumferential Grooves) elképesztő kapaszkodóképességet adnak az abroncsnak. A vázszerkezet stabilitását kettős polimer bevonatú acél szalagokkal érik el. Az új fejlesztéseknek köszönhetően az előző generációhoz képest 8%-al rövidül a fékút nedves felületen 13%-al jégen (a TÜV SÜD független vizsgálata szerint).";"Kiemelkedő havas jeges felületen| Száraz felületen is kitűnő| Univerzális abroncs| Megnövelt aquaplanning ellenállás.

VECTOR4SEASONS

A Goodyear Vector 4Seasons négyévszakos gumiabroncs olyan felhasználók számára lett kifejlesztve akik éves szinten keveset használják az autójukat (10.000 km alatt) illetve leginkább városi körülmények között autóznak így nem kell számítaniuk szélsőséges időjárási körülményekre például mély hóban való haladásra. Az alacsonyabb teljesítményért cserébe azonban a Vector 4 Seasons-t vásárlók elfelejthetik a kényszerű szezononkénti sorban állást a szervizekben. A gumiabroncs újdonsága az az innovatív technológia (All-weather silica compound) ami képes alkalmazkodni a hőmérsékleti viszonyokhoz és megváltoztatja az anyag viselkedését. Legnagyobb mértékben ez az adalék felelős a gumi extrém hosszú élettartamáért kiemelkedő kopásállóságáért. Az új fejlesztésű (SmartTRED) mintázat kialakítás jelentősen növeli a vonóerő átadást. A 3D lamella szerkezetnek köszönhetően a Vector 4Seasons jó havas-jeges tulajdonságokkal rendelkezik. A futófelület mintázata igazán univerzális a széles vízelvezető csatornák a keskenyebb blokk közi bevágások és az eltérő szögben elhelyezett lamella szerkezet kombinációja az alapjában véve V mintázattal nagyszerű eredményeket produkál ez a számos független tesztből is kiderül. A sugár irányú széles vízelvezető csatornák csökkentik a gumiabroncs aquaplanning hajalmát  így növeli a biztonságot. A hőmérséklethez alkalmazkodó gumi-keverék pedig egészen meglepő jó eredményt mutat. A gumi nyári kánikulában és téli fagyban is egyaránt lágy komfortos. A Goodyear nagy figyelmet fordít a környezet védelmére ez a termék háromféleképpen is tesz ezért. A természetes anyagok felhasználásával a bizonyítottan rákkeltő aromás olajok mellőzésével és a gumi elképesztően hosszú élettartamával. Nem csak könyezettudatos de gazdaságos választás is egyszerre.";"Kitűnő tulajdonságok száraz úton| Kiemelkedő aquaplanning elleni védelem| Extrém magas kopásállóság. 


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló

Akciós termékek

Átutalások

 

Hírlevél

Szavazás

Hogyan értékelné az oldalt ?

 Tetszik az oldal
 Hiányos az oldal
 Nem tetszik az oldal
 Lehetne jobb az oldal
 Kevés infó az oldalon
 Készlet hiány vanWebáruház bérlés és készítés

0.16 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   BARUM Gumiabroncs Tipus    BFGoodrich Gumiabroncs Tipusok    Bridgestone Gumiabroncs Tipusok    Continental Gumiabroncs Tipusok    Cooper Gumiabroncs Tipusok    Dayton Gumiabroncs Tipus    Debica Gumiabroncs Tipusok    Dunlop Gumiabroncs Tipusok    Falken Gumiabroncs Tipusok    Federal Gumiabroncs tipus    Firestone Gumiabroncs Tipus    Fulda Gumiabroncs Tipusok    General Tire Gumiabroncs Tipusok    Goodyear Gumiabroncs Tipusok    GT Radial Gumiabroncs Tipusok    Hankook Gumiabroncs Tipusok    Infinity Gumiabroncs Tipusok    Kléber Gumiabroncs Tipusok    Kormoran Gumiabroncs Tipusok    Kumho Gumiabroncsok Tipusok    Matador Gumiabroncs Tipusok    Michelin Gumiabroncs Tipusok    Pirelli Gumiabroncs Tipusok    Sava Gumiabroncs Tipusok    Semperit Gumiabroncs Tipusok    Silverstone Gumiabroncs Tipusok    Sportiva Gumiabroncs Tipusok    Uniroyal Gumiabroncs Tipus    Wanli Gumiabroncs Tipus    Yokohama Gumiabroncs Tipusok    Toyo Gumiabroncs Tipusok    Vredestein Gumiabroncs tipusok    Kingstar Gumiabroncs tipusok
lábléc